Header

Beauty, FashionMIN FINESTE BIKINI
BANDEAU BIKINI FROM H&M

Min nye favoritt bikini fra H&M. Det er synd jeg ikke får spradet rundt på stranden akkurat nå, været i Oslo er ikke mye å skryte av. Det heldigvis ikke mer enn 40 dager til jeg reiser til Hellas og da blir det to uker med bikini, strand og sol. Det blir herlig! Jeg var nettopp innom nettbutikken til H&M og bikinien befinner seg fortsatt på siden i alle størrelser. En av de fineste og beste bikiniene i mitt skap - som både sitter godt, er behagelig og dekker mye! Overdelen og trusen har splitt i sidene som gir den det lille ekstra. I tillegg ser man skikkelig brun ut i oransje og det er virkelig et pluss. 
 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty, FashionI love my blue mini bag from Zara. 
Jeg får akkurat plass til mine nødvendigheter og den er utrolig fin til forskjellige antrekk. 


 
This city bag is also from Zara. 
En liten Chanel etterligning. Jeg elsker det svarte skinnet og metall detaljene  sammen som gir vesken en litt egdy-look. 
The pink bubblegum biker jacket
Mitt nyeste innkjøp. Skinnjakker i seg er litt røft, men en sukkersøt farge blir det en kontrast. Jeg elsker alt med den! 

Over ser dere 3 av mine favoritt innkjøp fra den siste tiden. De har blitt brukt flittig i det siste og dere kommer absolutt til å se mer av veskene og jakken. Jeg har laget et innlegg med min nyeste bikini, gleder meg til å få vist den i kveld! Fineste bikinien jeg har som til og med er kjøpt på H&M.

Likes

Comments

Beauty, Everyday

GOOD SUMMER VIBES 

Endelig har vi fått kjøpt en etterlengtet sittegruppe til terrassen, gleder meg til å tilbringe mange varme dager og kvelder i sofaen. Nå går det an å grille og spise ute med familie og venner. Vi fikk alt på plass i går kveld og det var midt i blinken nå som sommerværet er tilbake. Jeg og kjæresten har ligget ute siden tidlig i dag og frem til nå. Det ble en stor og deilig frokost laget av lillebror bestående av French toast med kylling og salat. Nesten obligatorisk å ta frokosten ute når hagemøblene er på plass, kan ikke å beskrive hvor fantastisk godt det føltes!  

.   .   .

Senere i kveld blir det en treningsøkt med mamma. Det er på tide å bevege seg litt etter altfor mange altfor mange slappe timer i solen med kortspill. I dag tenker jeg å trene rygg og biceps igjen fikk faktisk aldri trent det forrige uke. Når vi kommer hjem er det duket for hamburgere og annen grillmat som skal nytes ute på terrassen til sent på kveld. Akkurat nå er det deilig å ha fri fra jobben.

Likes

Comments

Beauty, Everyday

WHAT HAVE I DONE?

Kan dere se forskjellen? Det var virkelig på tide å få klippet håret og vi bestemte oss får å ta alt det slittet. Dere skulle sett alt det som lå på gulvet da vi var ferdig.  Jeg er veldig fornøyd og håret føles så mye lettere og friskt. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke klipper det oftere, spesielt når håret mitt er så tykt og tungt. Det var virkelig deilig å bli kvitt de slitte ekle tuppene som spiste opp håret mitt.  Vi vurderte å stripe det, men det gjør vi neste gang. Hva tenker dere kan være fint? Jeg er så utrolig dårlig på sånt, men elsker håret mitt når det er solbleket, tenker kanskje å stripe det sånn. 

Likes

Comments

Beauty, Everyday

33. PLASS PÅ TOPPLISTEN

I dag ligger jeg på 33.plass på topplisten. Det er lenge siden sist jeg hadde en plass, kanskje nærmere to år siden jeg lå så langt oppe. Dette er takket være Isabel Raad som ga meg en shoutout på sin blogg for et par dager siden som takk for en hjelpen. Selvfølgelig er det også takket være de nye menneskene som klikket seg innom bloggen min i går. Jeg håper mange av dere fant noe dere likte og forblir mine lesere. Det hadde vært så utrolig morsomt å beholde en plass på listen. Håper dere vil hjelpe meg og syntes jeg fortjener det. Tusen takk til alle som har lagt igjen en kommentar og som leser bloggen min daglig! Forresten, jeg vil bare si at Isabel virker som en ordentlig koselig person med en bra personlighet. Hun har fått unødvendig mye hat. Dette var ikke noe hun måtte gjøre og det i seg selv viser at hun setter virkelig pris på leserne sine, tror kanskje ikke alle toppbloggerne ville gjort det...

Likes

Comments

Beauty, Outfit of the dayWEARING:
KNOT UP TOP FROM BIK BOK
DENIM SKIRT FROM URBAN OUTFITTERS
SHOES FROM ELLOS
CHOKER FROM BIK BOK

Noen bilder fra lørdagens antrekk da jeg var hos Silje. En koselig grillkveld! Jeg er veldig glad i toppen fra Bik Bok som kan brukes på fire forskjellige måter. Mønsteret er så utrolig fint!  Tenkte jeg kunne lage et innlegg der jeg viser hvordan man kan bruke den, hvis det er ønsket? 

Likes

Comments

Beauty, PersonalEn nyhet som sprer seg fra munn til munn, sladder, høre rykter om andres privatliv og som ikke nødvendigvis er sant. Dette er en definisjon på et rykte. Det er tydelig at noen er så lite interessante at de har behov for å sette ut rykte om andre få oppmerksomhet. Jeg legger ikke skjul på at dette innlegget er til deg/dere som ikke er tøffe nok til å ta opp et eventuelt problem med meg. For å skjerme seg selv er det lettere å sette ut rykter for å svekke en annen og deres omdømme. Dette er feighet og for meg er det åpenbart at de ikke føler seg vel med seg selv. Hva er ikke en lettere løsningen enn å spre rykter? 

Hva ryktet handler om eller hva som har skjedd er irrelevant. Jeg vet ikke hvem dere er (enda), men det bør dere være glad for. Jeg er forbannet, skikkelig forbannet, men trøster meg med at dere er personer fulle av sjalusi, feighet og svakhet som må gjøre deres liv interessant på andres bekostning ved å spre falske rykter. Lykke til videre. I følge norsk lov kan ærekrenkelse straffes med bøter eller fengselsstraff på inntil 6 måneder. Det er skummelt å møte en som er tøffere enn seg selv, så kanskje det er lurt å begynne og holde kjeft?


Støtt meg gjerne ved å dele det videre.

Likes

Comments

Beauty, Everyday

A SMALL CONFESSION 

Det er nesten litt flaut og kanskje spesielt som blogger, men jeg har faktisk ikke vært hos frisøren på over 3 år. Det er virkelig på tide å få gjort noe med det når man sitter med malingsrester og et hår som er slitt langt oppover. Jeg er altfor gjerrig til å bruke penger på det, syns det er kjipt og bortkastet. Om noen få timer skal jeg møte en venninne som er frisør for å få fikset og klippet håret mitt. Kanskje jeg gjøre noe sykt? Vi får se! Det er i hvert fall på tide å bruke litt bortkastet penger på håret før det faller av. Flere som er som meg?
Forresten det kommer mest sannsynlig enda et truth innlegg senere i dag som er viktig for meg at mange av dere leser. Det er noen ting jeg må avklare. 

Likes

Comments