Header

Beauty





MOTIVASJONSBOOST & A BIT EASIER 

(Vanligvis er mandag min første ukedag, men denne uken ble det en dag ekstra fri)
 Mandager eller den første jobb dagen i uken kan ofte virke litt tyngre enn de andre. Jeg liker derfor å starte dagen med en skikkelig motivasjons-boost og det er ikke mye som skal til. Det hjelper mye å nyte en frokost favoritt eller kjøpe seg en forfriskende drikk rett før jobb, samt å stå opp i god tid slik at man slipper stress. Planlegging er nøkkelen til mindre stress, lag lunsjen din dagen før, legg frem antrekk og sett alarmen på 15 minutter før du egentlig må stå opp - det er alltid godt å vite at man har litt ekstra tid på å komme seg opp.  Lag gjerne en plan for uken og ha ting å glede deg til, det gjør ukedagene litt lettere!




BREAKFAST CLUB 
WITH ACAI, STRAWBERRY, GRANOLA  & ALMOND MILK

Dagen startet med en litt annerledes frokost hos Joe & The Juice, det er sjeldent jeg har muligheten til å spise frokost i byen. Jeg og kjæresten bestilte hver vår Breakfast Club som blant annet innehold acai, jordbær, granola og mandelmelk. Rask, forfriskende og god frokost♥ 
I morgen er det spådd 27 grader og skikkelig sommervær. Vi har derfor bestemt oss for å slutte tidligere på jobb og ta turen til en strand i nærheten for å nyte været og kos oss med grillmat. Når man har en så fleksibel jobb eller rettere sak far som arbeidsgiver er det veldig greit å styre litt selv, så lenge det ikke blir for lite jobb og altfor mye fri. 
Jeg beklager for mye jobb snakk, men 70% av hverdagen min består dessverre av det. Skal prøve å skjerpe meg, i helgen skjer det heldigvis litt andre ting :)

 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty



1. OFF SHOULDER DRESS HERE  2. DENIM SHORTS HERE   3. CROP TOP HERE




1. DENIM DRESS HERE    2. BLACK ESPADRILLES HERE   3. WHITE DENIM SHORTS HERE




1. WRAP FRONT TOPP HERE    2. SKIRT WITH EMBRODERY HERE   3. WHITE FLAMINGO BODY HERE



1. OFF SHOULDER DRESS HERE   2. RED ESPADRILLES HERE   3. DENIM TOPP HERE

20% OFF EVERYTHING ON ASOS
JUST TODAY!

//adlinks

Jeg sjekket nettopp Asos egentlig for å se op en high waist bikini og fant ut at de har 20% på alt sammen. Hvor fantastisk er ikke det? Asos er min absolutte favoritt nettbutikk, de har et ekstremt stor utvalg av klær, sko, bikinier og smykker som du sjeldent finner i Norge. Jeg har sittet å blad gjennom side for side siden tidlig i dag og har allerede klikket hjem en shorts! Over ser dere mine favoritter, skulle ønske jeg kunne bestilt alt sammen.
 

Likes

Comments

Beauty






WEARING:
TOP FROM BIK BOK
JEANS FROM ZARA
BELT FROM CUBUS
SHOES FROM CONVERSE
SUNGLASSES FROM RAY BAN


En veldig enkel look fra en av dagene forrige uke etter jobb. Det blir sjeldent sminke eller veldig detaljerte antrekk de dagene jeg drar på jobb ettersom at jeg skal trekke over en male bukse og genser, samtidig er det greit å forlate jobben med noe litt finere enn det. Gleder meg til å bruke shorts, kjole og skjørt de dagene jeg har fri - det skal bli deilig å få på noe annet. 

Likes

Comments

Beauty



Min søndagsøkt:
 

Frontbøy 30-40 kg 4 sett med 10 reps
Hip thrust 50-70 kg 4 sett med 10 reps
Leg extension 45-55 kg 4 sett med 10 reps
Fronthev med vektskive 3 sett med 10 reps
Pull ups 3 sett med 5 reps


For en merkelig følelse jeg sitter med - det er en skikkelig trist og mørk regnværsdag, sikkert derfor både hode og kroppen er tung. Heldigvis klarte jeg å stå opp klokken 07:00 og rakk treningsavtalen jeg hadde med Emilie. Det gjorde dagen litt bedre! Jeg er tilbake i sengen, nydusjet og klar får å se på noen episoder med Bosch mens jeg spiser et post-workout måltid med god samvittighet. Det føles veldig greit å slappe av så lenge kroppen har fått beveget seg litt! 
Jeg hadde egentlig planlagt å poste min favoritt middag på bloggen, men det kommer i løpet av uken i stede. Nå skal jeg slappe av, kanskje ta sol litt senere i kveld og lade opp til en nye uke med jobb. Kos dere, vi snakkes!

 

Likes

Comments

Beauty









WEARING:

JACKET FROM ROMWE, TOP FROM H&M 
JEANS FROM GINA TRICOT, SHOES CONVERSE
BAG FROM ZARA, CHOOKER FROM BIK BOK





De siste dagene har det blitt mye jobb og slik blir det i noen dager og kanskje uker fremover også. Det blir ikke mye tid til overs for verken blogg, trening eller fritid, men pengene er viktig og det er veldig greit å ha litt ekstra i sommerferien - ser frem til to uker i Skiathos! For øyeblikket sitter jeg nok å maler forskjellige rekkverk eller kanskje jeg er på vei hjem? Innlegget er ihvertfall forhåndspublisert!
I kveld skal jeg få lagt ut en favoritt oppskrift har ikke bestemt meg for om det skal bli lunsj eller middag. Vi snakkes!

Likes

Comments

Beauty



CROSSOVER BAG WITH METAL DETAIL
From Zara

Enda en ny veske. Den siste tiden har jeg fått en veske obsession og vil ha nye konstant. Jeg liker veldig godt skinnet og fargen i det, spesielt det matte mot metall fjæret. Denne vesken gleder jeg meg til å bruke til mange enkle og fine sommerantrekk. Jeg har trengt en liten veske som kun har plass til det viktigste som mobil og kort, enkel å  ha med seg ut og på feirer. 

Likes

Comments

Beauty


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

MY INTERIOR WANTIES 

//ADLINKS
Jeg er helt forelsket i teppet og skulle gjerne hatt det på rommet mitt når gulvet blir skiftet ut med grått parkett, tenk hvor fint det hadde blitt? Mye av interiøret og tekstilet  inne på romme mitt  er i forskjellige blå nyanser, samt innslag av rust, natur og marmor - en fantastisk fin kombinasjon. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en leilighet og ikke minst et ubegrenset budsjett slik at jeg kunne innredet min egen leilighet slik jeg vil ha den.
Gleder meg til den dagen kommer, selv om det ikke blir et ubegrenset budsjett. 

Likes

Comments

Beauty








WEARING:

BOMBERJACKET FROM THOPSHOP

SHIRT FROM H&M

LEATHER PANTS FROM BIK BOK

BAG FROM ZARA

SHOES FROM ADIDAS

 

Likes

Comments