Header

BeautyJUST WANNA STAY IN BED...
Jeg vil egentlig bare bli liggende i sengen, men må stå opp hvert øyeblikk - selv om det frister veldig lite når det er så grått og trist ute. Frokosten min i dag tidlig ble en skål med havre crunch, granola og gresk yoghurt toppet med kokosterninger og bær, rask og sunn frokost. Det er virkelig på tide å komme seg opp fra sengen ettersom at jeg har ligget våken siden 09:30, for en hverdag. Heldigvis skal jeg snart på Elixia for å forbrenne litt, gjøre bryst og tricpes sliten, men før det må jeg få på meg treningsklær og innta dagens andre måltid. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty
NEW JACKET & T-SHIRT 
JAKKEN HER / T-SKJORTE HER 
// adlinks
I det siste har det blitt mye shopping både på nett og i butikk, plaggene over et to av mine siste innkjøp fra Nelly. Jakken har allerede blitt en stor favoritt og dere har nok sett den i flere antrekk allerede, fantastisk god å ha på seg. En basic stripete t-skjorte var et must som passer til absolutt alt. 
 

Likes

Comments

BeautyHAPPY EASTER PARTY...
Jeg er så sinnsykt dårlig til å ta bilder på fest, men et par er bedre enn ingen håper jeg. Kvelden ble vellykket, super hyggelig å avslutte påskeferien med en liten fest. Det er alltid like vanskelig å skrive om hverdagen, for det er egentlig ikke så veldig mye mer å fortelle annet enn at jeg koste meg masse med gode venninner. 
Håper ingen tar seg nær av overskriften, valgte den rett og slett fordi Maria kalte arrangementet sitt for det og vi syntes det var morsomt. 

Likes

Comments

Beauty
SHOES: RIVER ISLAND
LIPSTICK: CHANEL
PERFUME: D&G

I kveld blir det fest hos Maria, nok engang og selvfølgelig skal jeg dit. For øyeblikket sitter jeg faktisk i sofaen hennes, ferdig fikset og drikker vin. Koselig! Kameraet er med, så det blir både bilder av antrekket og kvelden. Vi snakkes, kos dere!

Likes

Comments

BeautyPåskeferien er snart over og hele denne uken har jeg vært hos kjæresten min. Noe som har vært veldig koselig ♥ Det har blitt litt for mye av det gode, serietitting fra morgen til kveld, to store påskeegg er tømt og nesten ingen aktivitet annet en et par turer til butikken. I morgen er det mandag og det skal bli veldig godt å komme tilbake til rutiner, trening og normal kost, kjenner alltid at jeg savner det mot slutten av en ferie. Jeg har skrevet noen tips under bildene om hvordan dere kan komme dere lettere tilbake til en sunn hverdag. 


HVORDAN KOMME SEG TILBAKE TIL DEN SUNNE HVERDAGEN?
1. Kvitt deg med alt av søtsaker hvordan du velger å gjøre det er opp til deg. Kast det eller spist det opp før mandagen. Etter 48 timer uten sukker og annen dårlig mat er den verste knekken over.  
2.
Lag en matplan for uken med forslag til frokost, lunsj og middag slik at mathandelen blir lettere. Det gjør det lettere å droppe alt det unødvendige. Husk ikke gå i butikken sulten.  
3. Planlegg morgendagens måltider kvelden før. Det hjelper som oftes meg - jeg spiser sunnere og mer regemessig. Lag f.eks kjøleskapsgrøt før du legger deg så er du allerede i gang. Neste morgen er forkosten allerede klar og du trenger kun å toppe den med noe digg.
4. Kom i gang med treningen med engang. Det er alltid den første økten som er et ork, men tenk på følelsen når du er ferdig. Start dagen med trening, da har du mest energi og økten blir trolig mer effektiv. Slik er i hvertfall jeg.

5. Følg en treningsplan. Det gjør det både enklere å komme seg på trening og øktene mer effektive.
 6. Legg frem tøyet kvelden før. Enten om du skal på trening, skole eller jobb gjør det morgen veldig mye enklere og det er større sannsynlighet for at du faktisk kommer deg dit du skal. Pakk baggen, finn frem klærne og klargjør alt du kan gjøre.
7.
Ha gode rutiner, spesielt leggerutiner. Legg deg til samme tid hver eneste dag og sørg for at du får minst 8 timer sovn. Du får vanvittig mye igjen for det! Anbefaler dere å legge vekk alt av elektronikk og kanskje gå en 10 minutters tur rett før leggetid, det gjør søvnen bedre. 

 

Likes

Comments

Beauty


WEARING:
BOMBERJACKET FROM TOPSHOP
T-SHIRT FROM VERO MODA
JEANS FROM GINA TRICOT
SHOES FROM ADIDAS


Jeg beklager for dårlig blogging, eller egentlig ikke - for denne uken har jeg brukt tid med kjæresten min :) Den lille bloggpausen min er over og motivasjonen er på topp. Vi snakkes veldig snart♥
 

Likes

Comments

BeautyBLACK ANKLE BOOTS
Fra Mango

Jeg elsker mine nye ankelboots fra Mango, god erstatter for de jeg mistet. Eier nesten ikke noe annet enn sneakers så det var virkelig på tide å skaffe seg noe litt annet. Stilrene ankelboots i semsket skinn med enkle detaljer, halv spiss tå og søm midt på foten - kunne ikke vært mer fornøyd. Gleder meg til å få brukt de til en kjole eller jeans. 

Likes

Comments

Beauty


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER //
10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER. 
INTERIOR INSPIRATION
//Adlinks
Jeg får skikkelig lyst til å flytte ut når det er så mye fint interiør i butikkene. Akkurat nå ønsker jeg å få alle ideer inn mellom 4 vegger under et tak. Inspirasjonen er virkelig på topp, skulle virkelig ønske jeg hadde mitt eget sted. Det er vanskelig å gjøre noe med et rom på 12 kvm når man har altfor store planer. Jeg har blitt helt obsessed i blått fløyel, concerte vegger, lyse marmor plater, glass detaljer, naturelementer og andre blå nyanser samt rust. Den kombinasjonen er fantastisk, tema i min fremtidige leilighet.

Likes

Comments