Header

Beauty


SUEDE BLACK JACKET WITH TASSEL
From Bik Bok 
Jeg kom over denne jakken på Bik Bok og ble forelsket ved første øyekast. Jakken er av ekte semsket skinn med frynser på armene og nerderst. Den kommer til å bli mye brukt i vår, kombinert sammen med enten en jeans eller shorts.


 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

BeautyEVERYDAY SNAPSHOTS
Noen snapshots fra helgen min, som dere ser besto den av en del junkfood. 
Jeg møtte Mamma og lillesøster i byen på fredag for en liten shopping tur og selvfølgelig endte vi opp på Friday´s med Jack daniels burger etter noen timer. Det skjer ikke altfor ofte så det var koselig og ikke minst digg. 
Ingen bilder fra lørdag faktisk, men tro det eller ei - da ble det en spontantur til Hard Rock cafè på kvelden for en øl og enda mer mat sammen med Sangin.
I går brukte jeg dagen hos Maria og hjap hun med å flytte inn i den nye leiligheten hennes, som ble veldig hjemme koselig. Vi bestilte pizza, slappet av og catchet opp siden vi ikke har sett hverandre på en god stund. Neste helg blir det innflyttningsfest, har ikke vært på fest siden november/desember!


Hvordan var din helg?

Likes

Comments

Beauty
Jeg har fått flere spørsmål om hvordan det er å være i et avstandsforhold og hvordan jeg opplevde det. Noen av dere ønsket et utfyllende innlegg med litt tanker, så værsågod.
// Innlegget er skrevet etter at kjæresten kom hjem.

Hvordan det er å ha en kjæreste i militæret er veldig individuelt først og fremst.
For oss har det gått veldig bra! De første dagene og de to første ukene føltes det veldig tomt, rart og veldig uvant, men etterhvert med tiden ble jeg vant til det. Det tok tid før ting føltes som normalt igjen, noen kanskje noen uker, men tilslutt blir det nesten litt "glemt". Det var i hvertfall noe jeg gjorde. Glemte aldri han, men hverdagen før. For meg er det veldig lite å si rundt det faktisk, for det har faktisk ikke vært vanskelig. Det har faktisk vært ganske "deilig" å kunne kun fokusere på deg selv og sitt, men det er også fantastisk godt å ha han hjemme igjen. Man håndterer ting veldig forskjellig - det er ikke sikkert at alle ville håndtert det slik, men jeg blir sjeldent avhengig av folk og trives godt i mitt eget selskap. Å ha en kjæreste i militæret er ikke noe "biggie". Jeg har selvfølgelig hatt oppturer og nedturer, men hvis man skal se på det i en helhet har det vært en "opptur" at han reiste og var borte i et år. Det er så utrolig sunt for et forhold å venne seg til å være fra hverandre uansett er gleden mye større når man møtes igjen. Tanken på at om man holder ut gjennom et avstandsforhold er også fantastisk - for holder dere ut gjennom et avstandsforhold så ta vare på det. Husk det!

Btw: Han kom kun hjem 6 ganger i løpet av et år for de som lurte. 

Likes

Comments

BeautyWEARING:
BOMBERJACKET FROM TOPSHOP
KNITTED FROM SAMSØE
JEANS FROM BIK BOK
PURSE FROM FURLA
SHOES FROM ADIDAS
? ? ? ? ? ? ? ?

Et av antrekk fra tidligere denne uken. En strikka genser, jeans og en kul jakke, elsker slike enkle antrekk. Det er ikke alltid jeg orker å bruke lang tid på å sette sammen et antrekk og da er denne kombinasjonen perfekt. Senere i dag skal jeg til Maria for å se på den nye leiligheten, hjelpe til litt og mest sannsynlig spise pizza, det blir digg! 

Likes

Comments

Beauty

DU TRENGER:
1 Avokado
1/3 rødløk
3 cherrytomater
2 ss limesaft

Først moser du avokadoen, deretter finhakker du rødløk og cherrytomatene. Blandt det inn i "guacamolen" og tilsett litt limesaft, pepper og salt. Bruk det som pålegg på valgfritt knekkebrød. Legg gjerne en skinkeskive på toppen for ekstra smak og proteiner. Jeg skulle ønske noen hadde servert meg denne frokosten på sengen i dag, men dessverre ble den laget selv. Okei, det var veldig verdt det for det er kanskje en av de beste frokostene jeg har laget. Avokoado er så utrolig godt og ikke minst sunt - de inneholder antoksidanter, masse vitaminer og avokado er mettende på grunn av det sunne fettet. 
Må nesten lage meg et par knekkebrød til og se på noen episoder med Pretty Little Liars. Jeg har enda ikke begynt å trene igjen, men tenker å ta en lett økt i morgen - det er så viktig å bli 100% frisk igjen. Savner virkelig å stå opp og dra rett på trening etter en rask frokost. 
Vi snakkes!

Likes

Comments

Beauty

//inneholder annonselenkeMEET UP WITH MARIA
Det er vinterferie som betyr at Maria er hjemme i Oslo og det igjen betyr at det blir en liten "meet-up" i byen senere i dag. Jeg har nettopp vært å hentet pakken min fra Nelly og i den befant denne jakken seg. Super fornøyd! Pakken innholdt et plagg til, men skal vise dere det i et eget innlegg. En litt morsom ting er at jeg aldri har bestilt noe på nett selv før, grunnet at jeg ikke har eid et "voksenkort" før nå. Herregud! Det er i hvertfall penger spart helt til i dag...
Kameraet blir med meg til byen også snakkes vi senere, håper dere nyter det fine været ute!
Jakken min finner dere HER!

Likes

Comments

Beauty


OFF-SHOULDER TOP 
FROM GINA TRICOT

Et av mine siste innkjøp. Off-shoulder topper en av mine favoritt trender for øyeblikket, elegante og sexy. Jeg kan virkelig ikke klage på fargen til toppen, lyseblått er fantastisk. Kanskje verdens fineste farge? Mhmm.. i hvertfall en favoritt. Like fin til hverdag som til fest og enda finere til en solbrun hud. Kan nesten ikke vente til sommeren! Tenk dere denne kombinert med en hvit jeans eller et hvit høytliv skjørt. Ååh, de to antrekkene gleder jeg meg til å bruke! 

 

 

 

Likes

Comments

BeautyTHINGS I DO WHEN I GET WELL
1. Jeg våkner opp og det første jeg gjør er å ta meg en lang og varm dusj. Vasker håret, shaver leggene og skrubber både kropp og ansikt. Gir meg selv litt rask pleie og deretter pusser jeg tennene og skylder munnen med 1 liter listerin munnskyllevann.
2. Når jeg er syk mister jeg alltid matlysten min, derfor starter jeg dagen med en etterlengtet frokost. Det blir som oftes en veldig stor frokost med alt jeg har lyst på. Det føles alltid like godt å komme tilbake til de sunne matrutinene mine, den er gull verdt. 
3. Når magen er mett og kroppen ren er det på tide å vaske bort alt det syke fra rommet. Jeg kan aldri legge meg ned i det samme sengetøyet, det går ikke. Et rent rom, nytt sengetøy og ny shavede legger føles fantastisk etter altfor mange dager i en feber svett seng. Ryddig rom, ryddig sinn. 
4. Etter å ha sett ut som et lik i altfor mange dager føles det veldig godt å ha orket til å fikse seg litt ekstra. Derfor tar jeg på meg noe annet enn en joggebukse og sminker meg litt, slik at jeg i det minste ser levende ut. 
5. x-antall dager inne gjør meg som oftes veldig rastløs, derfor lager jeg alltid en avtale eller to så fort jeg har blitt frisk. Å ligge hjemme en dag ekstra enn nødvendig kan få meg til å føle meg syk igjen. Deilig å være litt sosial etter mange usosiale dager.
6. Jeg takker aldri "nei" til en treningsøkt når jeg har blitt friskt. Det er kanskje noe av det som blir savnet mest i løpet av de dagene. Det er ikke alltid det blir en treningsøkt den første dagen, men så fort formen er 100% er jeg tilbake på Elixia. 

7. Kisses. Nå kan jeg gi kjæresten et kyss uten å advare han om en ekkel halsbetennelse - selv om han ikke kunne brydd seg mindre, I think. 


Jeg er heldigvis på bedringsvei og kjenner at kroppen er mye bedre enn det den har vært de siste dagene. Så frisk at i går ble det først en liten tur til byen for frokost med kjæresten og noen timer senere enda en bytur - denne gangen for litt shopping med en venninne. Jeg fikk med meg den perfekte slengbuksen hjem, gleder meg virkelig til å vise dere denne. Etter 6 dager med kun en skål suppe er det på tide å få i seg litt å spise, matlysten er på vei tilbake og det føles så utrolig godt. 

Likes

Comments