Header

Beauty

Innholder Adlinks
Mine er dessverre utsolgt, men lignende HER.

Jeg kom tilfeldigvis over disse fine skoene på Nelly sin slagside og kunne ikke gjøre noe annet enn å klikke de hjem. Herregud de var billige, men likevel fantastisk fine og gode på foten. Jeg trives veldig godt i sneakers og bruker det året rundt uansett vær - passer like godt til jeans som til kjole! Sneakers får jeg aldri nok av :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty


SNEAK PEAK // DETAILS

Jeg skal vise dere resten av antrekket i morgen. 

Likes

Comments

Beauty


FLARE PANTS FROM GINA TRICOT
T-SHIRT FROM WEEKDAY
CARDIGAN FROM CARLINGS
SOCKS FROM H&M

?  COMFY ROAD TRIP  ?
I skrivende øyeblikk sitter jeg foran i bilen på vei til Skjåk sammen med familien. Når jeg er ute å reiser enten om det er med fly eller bil er det gull verdt å reise komfortabelt. Jeg elsker å reise i myke slengbukser og en varm og god genser :) For ikke a glemme at jeg alltid laster ned serier som kan underholde meg på reiseveien - det gjør hele reisen mye mer komfortable og vips så er man fremme!
Det skal bli godt å komme frem etter en lang biltur og få slappet av på «fjellet» noen dager før nyåret kommer. Håper dere har det fint, vi snakkes!

Likes

Comments

Beauty. . . EVERYDAY INSPIRATION . .  .
// Weheartit

Noen inspirerende bilder på en mandag. Jeg har mange planer for bloggen til ny året og mye jeg har lyst til å vise dere. Jeg har blant annet lagd og skrevet noen litt andre innlegg enn jeg vanligvis pleier å legge ut som kommer i 2016 :) 

Likes

Comments

Beauty
WEARING:
COAT FROM SAMSØE 
TURTLENECK FROM GINA TRICOT 
JEANS FROM BIK BOK
SHOES FROM LUMBERJACK

 

 

Likes

Comments

BeautyTHANK YOU MY LOVE
Var ikke denne fin? Jeg fikk denne klokken fra Olivia Burton av kjæresten min. Føler meg skikkelig heldig! Jeg ønsket meg en klokke fordi du kan bruke det til både casual og formelle antrekk. Et veldig enkelt, fint tilbehør og enda finere blir det når man har fått det en som betyr noe! Jeg er virkelig fornøyd og gleder meg til å bruke det hver dag. Tusen takk!


Likes

Comments

Beauty

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER 
BLACK FAVORITES 

My webshop favorites // adlinks

Noen av mine favoritter på nelly fortiden. De to bodyene er så fantastisk fine, må nesten klikke meg en av de hjem! 

Likes

Comments

Beauty- MORNING WALK IN THE SNOW -

For en glede å våkne opp til at snøen faller og legger seg på bakken. Dette har vi ventet lenge på, har vi ikke?
Jeg lagde meg en sunn og god frokost bestående av skyr toppet med granola og kokosflak. My favorite! Det har vært nok av det søte i julen. Etter frokosten ble jeg med en på en tur ut i snøen sammen med Pepita. Det var ekstremt deilig etter altfor mange late innedager! Jeg har behold ullgenseren og kose sokkene på og nå piper det i ovnen: Jeg skal kose meg med ostesmørbrød og noe varmt i koppen. Vinteren er ikke så ille, allikavel

Likes

Comments