Header

Beauty

SNAPSHOTS FROM NAPOLI

Det blir litt senere blogging en vanlig ettersom at vi bruker mange timer utenfor hotellområdet. I dag bestemte vi oss for å kjøre til en merkevare outlet i Napoli. Jeg fant dessverre ingenting, men har funnet både sko og "fox tail" nøkkelring i Roma sentrum. I morgen er den siste hele dagen vår før vi reiser hjem igjen og den skal nytes. Jeg har planer om å spise pizza til lunsj og få drukket en mojito før vi reiser, favoritt drinken min! 

BTW: i natt våknet jeg av "skuddlyder" og fikk helt panikk. Jeg løp derfor mot vinduet for å se om jeg kunne observere noe som kan ha laget de lydene, men så absolutt ingenting før flere minutter senere. Gjett hva jeg så da? Fyrverkeri som reflektere i et av vinduene på hotellet. Kan dere tro jeg ble lettet da? Hadde sikkert puls på 200.

 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty


WEBSHOP FAVS #19
// Adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER 

Jeg har nok klart å finne meg noen favoritter fra både asos og nelly nok engang. Dere har nok skjønt at jeg har lyst på flere lace up bodyér etter å ha sett de 40 forskjellige typer i hver "webshop favs" innlegg. Den blå genseren ble virkelig en favoritt, fargen er nydelig og jeg elsker kryss-detaljen! Sneakers får jeg aldri nok av og er nesten det eneste man ser meg bruke. I WANT IT ALL♥

Likes

Comments

Beauty

WE ARE IN ROME
Det var kun en av dere som tippet riktig, men det er kanskje ikke like lett å se utifra noen antrekksbilder?
Pappa bestemte seg veldig spontant for å reise til Roma og jeg insistere som vanlig på å være med - lyktes heldigvis denne gangen. Så akkurat nå befinner vi oss midt i Roma på en 4-dagersferie. Veldig rart å tenke på! 
De siste dagene har vi gått mange kilometer, sett veldig mye av Roma sentrum og selvfølgelig shoppet bittelitt, noe det helt sikkert blir mer av de neste dagene.
Min tredje gang i Roma og denne byen er virkelig fin!
I morgen går turen til Napoli, så det er på tide å legge seg. God natt, håper dere koser dere!

Likes

Comments

Beauty
WEARING:
JACKET FROM TOPSHOP
RED TURTLENECK FROM GINA TRICOT
JEANS FROM TOPSHOP
PURSE FROM GUESS
SHOES FROM REBOOK
SCARF FROM BIK BOK

De siste 24 timene har jeg vært ute å reist, men har glemt å fortelle dere det. Det ble en veldig spontan sammen med pappa reise, men klarer gjette hvor jeg befinner meg? Følger du meg på instagram vet du det nok allerede! Nå skal vi dra å spise frokost og gå litt rundt i storbyen.

// innlegget er forhåndsskrevet.

Likes

Comments

Beauty


CROPPED TOPS 
FROM URBAN OUTFITTERS

Jeg har kjøpt så utrolig mye klær de siste månedene og klarte å glemme å vise dere to av mine favoritt innkjøp. De to ble kjøpt da jeg var med kjæresten i Barcelona på Urban Outfitters. Jeg elsker glidelås detaljen på den grå toppen. Ganske så spesiell, men tøff! Grønt er så utrolig fin og fargen på v-neck toppen er helt perfekt. Den fineste grønn fargen. Gleder meg til å vise dere antrekk med de to :)

Likes

Comments

BeautyKILLER DAYS : WORKOUT
Mandag:
Pull ups 7 reps * 4 sett
Nedtrekk 40 kg 12 reps  /  42,2 kg 10 reps * 2  /  44,4 kg  5 reps 
Stående en arms roing  18 kg 12 reps * 2  /  20 kg  10 reps * 2  / 22 kg 6 reps
Sittende roing 42,2  12 reps * 2  / 44,4  10 reps * 2  /  47kg 8 reps 
Face pulls 28 kg 11 reps * 2  / 31,5 kg 9 reps * 2 /  33,7 kg 6 reps
Hammer curl & biceps curl 10 kg 10 reps * 6

Tirsdag:
Knebøy  40 kg 12 reps /  50 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 70 kg 8 reps / 80 kg 5 reps
Frontbøy 40 kg 10 reps * 2 / 50 kg 8 reps
Leg curl 45 kg 12 reps / 50 kg 10 reps / 55 kg 8 reps * 2 / 60 kg 6 reps
Leg extension 55 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 65 kg 9 reps / 70 kg 8 reps / 75 kg 7 reps

Treningen min går veldig bra for tiden og det er utrolig motiverende. Jeg er ferdig med 5 uker med tyngre vekter og er tilbake til "normalt" program og vet dere hva? Jeg har blitt enda sterkere og det føles helt fantastisk.
Jeg har trent 2 ganger allerede og i morgen blir det enda en økt sammen med Cecilie. Gleder meg alltid til bryst økter som er min store favoritt! Vi har begynt å trene på morgen og øktene går så mye bedre med tanke på at energien. Motivert!


Likes

Comments

Beauty


13 DRESSES FOR YOU!
// ADLINKS

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER. 

Ooops,  jeg har helt glemt å poste dette innlegget som egentlig skulle vært ute på bloggen forrige uke. Her har dere 20 favoritter jeg har funnet hos Nelly, men de har naturligvis fått inn enda flere favoritter denne uken så det er virkelig vært å ta en tur innom. Husk at mange er veldig tidlig ute med å finne den perfekte kjolen til enten julebord, julaften eller nyttårsaften!

 

Likes

Comments

Beauty
SNEAK PEAK // COMING SOON
En liten sniktitt av antrekket fra bursdagsfeiringen min forrige helg. Jeg elsker dette to delte antrekket! Resten av antrekket får dere se i løpet av uken. 
Nå skal jeg spise litt mat og se på noen serier, avslappende mandag!
BTW: verdens styggeste neglelakk, som jeg vasket av like etter bilder. 

Likes

Comments