Header

Beauty

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

WEBSHOP FAVORITES 
// Adlinks

Jeg syns den western kjolen er veldig stilig og kommer til å bli et ekstremt kult antrekk til et par ordentlige boots. Ankelbootsene dere ser ved siden av skal jeg sette meg ned å bestille like etter at dette innlegget er postet. De er veldig enkle, samtidlig som de har et par elementer som gjør at de skiller seg ut! 
Gleder meg til de lander i postkassen :) 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

NEW IN : SCARF
FROM ZARA
Verdens mykeste og deiligste skjerf fant jeg på flyplassen i Barcelona. Kjøpte det med det samme, klarte virkelig ikke å la være. Skjerfet er gigantisk og passer perfekt som en poncho, must have i høstgarderoben. Det er fantastisk deilig å ha på seg, spesielt når kulden nærmer seg. 
En liten sneak peak i samme sleng, antrekket får dere se om et par dager :)

 

Likes

Comments

Beauty

TODAY´S WORKOUT

Jeg kom nettopp inn døren fra en skikkelig effektiv og god ryggøkt med Mamma. I dag startet jeg på den "nye perioden" min hvor jeg skal løfte tyngre vekter, mindre repetisjoner, men flere sett. Det gikk overraskende bra! Forrige uke ble det kun to økter, bryst, triceps og bein/rumpe - denne uken skal bli bedre, selv om jeg klarte å øke antall kg i alle øvelser. 

Mine øvelser i dag:
Pull ups (7-5 reps) * 4 sett
Stående enarms roing 16kg * 10 reps,  18 kg * 6 reps  2 sett,  20 kg 5 reps  2 sett
Nedtrekk 43 kg 5 reps * 5 sett
Nedtrekk V-bar 51,5 kg 6 reps * 5 sett
Facepulls 29,5 kg 6 reps * 2 sett, 31,5 kg 4-5 reps * 3 sett
Biceps & hammer curl 10 kg * 10 reps,  12 kg 5-7 reps * 3 sett. 
Hammer curl kabel + tau 19,5 kg 5-7 reps * 5 sett.

Likes

Comments

Beauty


JEANS & SHIRT
FROM ZARA BARCELONA

Begge plaggene ble med hjem fra Barcelona. Jeg er sjeldent innom Zara hjemme i Norge, men Zara i Spania var noe helt annet. Alle butikkene var gigantiske og de mange flere kolleksjoner og rett og slett mye mer. Før jeg reiste til Barcelona fant jeg ut at klesskapet mitt manglet litt basic plagg og gikk til innkjøp av det. Viktig å ha.
Skjorten har perfekt passform og passer til absolutt alt. Veldig enkel og perfekt til jeansen som har blitt min favoritt i klesskapet. Den sitter som et skudd!
Flere av innkjøpene kommer♥

Likes

Comments

Beauty
MORE FROM BARCELONA

Kommer noen Barcelona innlegg innimellom som egentlig skulle blitt postet under oppholdet, men  tiden var for knapp og det var så mye annet å gjøre. Vi hadde et lite basseng på takterrassen som vi benyttet oss av en av dagene, utrolig deilig. Det fineste og beste ved hotellet vi bodde på! Kjæresten var så grei og tok noen bilder - syns basseng og under water bilder er så utrolig fint. Håper dere liker å se litt ekstra av hva vi gjorde♥

Likes

Comments

BeautyINSPIRATION & HOT CHOCOLATE 

Jeg sto opp for noen timer siden, men har ryddet og vasket rommet helt til nå. Det beste jeg vet er å legge meg ned i sengen inne på et nyvasket rom. Herlig følelse♥
Jeg har nettopp laget meg en kopp kakao og funnet frem en dose med høst-inspirasjon. Resten av dagen skal brukes inne på rommet foran skjermen, har en del blogg-arbeid som må bli unnagjort og en ny serie jeg vil starte på. 
Humøret er ikke helt på topp fortiden heller - kjæresten reiste tilbake til militæret forrige helg og det er alltid like kjipt, men det kommer seg så fort hverdagen starter :)

Hvordan skal du bruke din søndag?

Likes

Comments

BeautyWEARING:
JACKET FROM TOPSHOP
T-SHIRT FROM BIK BOK
JEANS FROM ZARA
CLUCH FROM ACCESSORIZE 
JEWELRY FROM LONDON
SHOES FROM REBOOK

Antrekket fra dagen i går som ble brukt i byen og på tatoveringstudio. Det føles så rart å ikke gå på skole lenger eller å ha noe å gjøre - dagene mine blir veldig ensformig. Hver eneste dag denne uken har bestått av å sove, trene, spise og shoppe altfor mye. Håper på det blir litt jobbing neste uke og ikke like mye shopping, vurderer å klippe kortet mitt :)

 

 

Likes

Comments

Beauty
NEW IN : FROM BARCELONA
Denim skirt: Urban Outfitters (HER)  Suede Skirt: Stradivarius

Jeg har blitt helt obsessed i skjørtene med knapper foran og fikk tak i disse to i Barcelona. Semsket skinn er så utrolig fint og Denim går aldri av moten, to nye favoritter i klesskapet som har stått på ønskelisten en god stund. Gleder meg til å vise dere skjørtene i antrekk!
BTW: Denim skjørtet er av ordentlig stoff fra Urban Outfitters, og er på salg nå!

Likes

Comments