Header

Beauty 
Crop top - Bik Bok // Skirt - Brandy   Melville // Cluch - Accessories // Jewelry - Accessories // Shoes - Rebook 

En outfit fra tidligere denne uken, deilig å kunne bruke sommerklær. Btw: har fått så mange koselige kommentarer, men i stede for å si tusen takk til hver enkelt sier jeg det i dette innlegget til alle sammen. Håper dere koser dere like mye som meg :) 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Været er ikke like fint i da, så det er en fin mulighet til å dele et strandinnlegg etter som at jeg befinner meg fortsatt i leiligheten. For et par dager tilbake var vi på favoritt stranden vår i Civitanova. Sandstrand, langgrunt vann og bar, kan nesten ikke bli bedre. Storkoser meg på stranden hver eneste dag med noen pauser i strandbaren med noe kaldt å drikke. Kjenner jeg savner solen allerede etter noen få timer uten, #sunaddicted

Likes

Comments

BeautyBIKINI FROM H&M

En av mine nyeste bikinier og den har allerede blitt min favoritt. Trusen sitter som et skudd og toppen er utrolig behagelig, perfekt fasong. 

Har ligget på stranden i hele dag og nå skal vi straks ut å spise på resturant :) Håper dere har det fint, vi snakkes i morgen!

Likes

Comments

BeautyNEW IN: DRESS FROM H&M

Forelsket i den nye kjolen min, fargekombinasjonen er fantastisk fin og kjolen sitter som et skudd. IN LOVE! Turkist er utrolig fint til sommerbrun hud, så denne kjolen kommer helt klart til å bli brukt, kanskje allerede i kveld? hmmm...

Likes

Comments

Beauty


A DAY BY THE POOL

De to første dagene brukte vi ved bassengkanten på fjellet i Fermo. For et sted! Utsikt mot gamle italiensk hus og gårder. Vi bodde i en søt liten italiensk leilighet og hadde nesten bassenget for oss selv. Fantastisk deilig ♥ Startet ferien rolig, men nå har vi flyttet ned i en leilighet rett ved strand pomoraden.
Neste uke flytter vi videre til en annen leilighet med både strand og basseng område. Jeg har det ganske bra!

Likes

Comments

Beauty

 
TRAVEL ESSENTIALS:

Pass, boardigpass, mobil, kamera og penger er alltid med i vesken på reiser. Glemmer aldri de fem tingene på reise! Kamera er med overalt for at bloggen skal bli oppdatert og selvfølgelig fordi foto er en hobby. Mobil er et must have, trenger ikke å forklare hvorfor. Penger, pass og boardingpass for å kunne dra på ferie i seg selv, tenk å glemme det? Wow!!

Vi sjekket inn i leiligheten vi skal tilbringe den neste uken i, stranden ligger kun 2 min unna og alle har hvert sitt rom. Deilig! Nå skal vi straks ut å spise på resturant, elsker ferie livet <>

Likes

Comments

Beauty

Fått badet litt etter en 5 timers biltur, ganske digg når det er 34 grader ute.

Sittet på fly over alpene i Italia. 

Prøvd å få litt farge de siste timene av dagen i går.

Spist italiensk middag på resturant. Dette var forrett, spennende og altfor godt!

Kjørt fra vest-Italia til øst-Italia. Bensinstasjonen er alltid høydepunktene, de har alt!

Likes

Comments