Header

Beauty

THROWBACK // SNAPSHOTS

Et lite tilbakeblikk fra vår første kjæreste tur hvor vi var i Kypros. For en fantastisk ferie det var! Lange dager ved stranden, sene kvelder på resturanter og 2 uker med den beste. Gleder meg til neste tur! Sand strender og paragliding over det rene turkise havet, et av de fineste vannene jeg har sett! For en ferie <>

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

BeautyOUTFIT 

En ny uke og nye muligheter. Kjæresten har dratt tilbake til militæret og derfor begynner arbeidsukene mine for fult. Jeg skal jobbe for pappa i år også frem til vi tar ferie. Siden kjæresten ikke får sommerferie, reiser jeg med familien og satser på en liten Barcelona tur med han etter sommerferien. Håper vi får det til ♥ Penger blir det uansett! Gleder meg til å ha litt på konto :)

 

Likes

Comments

BeautyNEW IN // SHOPPING

Stoffet er utrolig behagelig å ha på seg og en basic kjole som passer til absolutt alt sammen er et must have. Gleder meg til å kombinere kjolen med rebook og et par sokker for en litt sporty look eller et all white antrekk. Et par flash tattoos og sommerbrune legger slår aldri feil til et hvitt enkelt antrekk, enkle combos er oftes det beste! 

Likes

Comments

Beauty

 YESTERDAY   
   
 Noen bilder fra gårsdagen på tusenfryd sammen med kjæresten. Været i går var helt fantastisk og vi koste oss masse i parken, men innser at tusenfryd var morsommere for et    par år tilbake. I dag reiser kjæresten tilbake til militæret og blir borte de to neste månedene og det kommer nok til å merkes. To måneder og i sommerferien, det er kjipt :( Godt  vi har fått kost oss litt denne uken også krysser vi fingrene for Barcelona i august!!

 

Likes

Comments

BeautySNEAK PEAK // CLOSE UPS

 

En liten sniktitt på gårsdagens outfit. Akkurat nå blogger jeg fra mobilen siden jeg er på vei til tusenfryd med kjæresten. Har ikke vært der på 3-4 år og siden det verken ble Gøteborg eller Liseberg måtte vi finne på noe lignende, haha. Håper virkelig ikke en timers køer, for det hadde vært veldig trist. Kos dere masse! 

Likes

Comments

Beauty

        
NEW IN // SHOPPING

Verdens fineste mønster og farger. Det har blitt en av mine favoritter i klesskapet! Jeg har blitt helt obsessed i blått og ikke minst boheme inspirert mønster og stil. En slengbukse eller løssittende bukse har stått på ønskelisten lenge og nå ligger den endelig i garderoben min klar for bruk.
Dere skal selvfølgelig få se den i antrekk, veldig snart!Det har vært en del ukontrollert shopping de siste ukene og derfor mange innkjøpsinnlegg på bloggen. Har hørt at dere liker slike innlegg og satser på at det er sant.  

Likes

Comments

BeautyMOODBOARD // INSPIRATION

Gleder meg til å komme meg til utlandet og ligge ved stranden, elsker den følelsen. Når man ikke trenger å bekymre seg for noe! "Ocean" bilder er noe av det fineste som finnes, spesielt når vannet er turkis og fult av koraller. Skal bli deilig å komme seg bort, selv om billetter ikke er bestilt og plass 100% bestemt. Håper i hvertfall det blir en tur til Tunisia i år, for det er 3 år siden sist. Det er så utrolig godt og varmt der, i tillegg til at de har en av de fineste strendene jeg har sett med blankt og rent vann. Å bli tan er også viktig for meg og solen der har alltid gitt den dypeste brunfargen. Sommerbrun hud ☼

Hvor skal du i sommer? 

 

Likes

Comments

Beauty
*


Collage dress - Cubus // Jacket - Pull & Bear // Bag - H&M // Shoes - Nike Air Force

Det ble en liten tur til byen i går sammen med kjæresten. Været var mye finere enn det var spådd og jeg fikk tak i buksen i riktig strl. Jippi♥

Likes

Comments