Header

Beauty


Noen bilder fra instagram brukerne mine, følg meg gjerne på enten hverdagsbrukeren, treningsbrukeren eller begge to♥
Facebook page finner dere HER!

Hva heter du på instagram? 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

God morgen, 

Sto opp for en god stund siden og det var så utrolig deilig å få sovet helt ut. I dag skal jeg bare slappet av og kanskje få tatt en treningsøkt. For øyeblikket ligger jeg i sengen med en stor skål meg blåbær, blondebhén er på (den er helt fantastisk) og klar for å se noen episoder med Mob Wives♥ Jeg skal innrømme at denne helgen var det litt deilig å være alene, har fått jobbet litt med forhåndskrevede blogginnlegg og tatt noen ekstra bilder! 

Hva skal du gjøre i dag?

Likes

Comments

Beauty


Jacket - Bik Bok // V-neck - h&m // Jeans - Carlings // Jewelry - Camden Market // Shoes - Nike Air Force // Veske - MK

Enda en uke over og første helgen uten kjæresten er her. Heldigvis har jeg en ganske grei dag og humøret er ikke så aller verste, kjenner det begynner å lette litt. Får håpe det varer! Orket dessverre ikke å blogge i går, skal ikke legge skjul på at det har vært vanskelig de siste dagene :)

 

Likes

Comments

Beauty


Små kleint flex bilde, slik går det når kamera ikke er med inn  på Elixia. Kan ikke ha det med hver eneste gang, det er slit og ork - blir jo sliten i armen av å holde det (ligger på gulvet halvparten av tiden, unnskylding).

Etter å ha kastet i meg et par paracet og fått slappet av litt klarte jeg å komme meg til Elixia. Litt mye chest day i det siste, men som sagt er det favoritt kroppsdelen min å trene og derfor starter jeg like godt med det. Ukens første økt. I morgen blir det Leg day sammen med Emilie, små gruer meg litt ettersom at det er så hardt og vondt. Sånn er det! Denne uken er det klart for å øke enda mer i KG og i dag gikk det faktisk overraskende fint, som er utrolig motiverende. Viktig å utfordre seg selv noen ganger :)

Hva trente du i dag?

Likes

Comments

BeautyGroteske Action/krigsfilmer, morsomt. Morsomt? Kanskje feil ord? Samma det, men det er det beste jeg ser. Det ble American Sniper etter noen minutter med overtaling og itt døying av tid, slik at vi ikke rakk den andre filmen. Sleipt! Overraskende nok var det ikke mer enn 20 stykker i salen, ganske digg♥ Fikk verdens nydeligste bamse av kjæresten vi dro fra hverandre - en god erstatter! 

Tenker meg at dere er dritt lei av å høre om de siste dagene med kjærsten og litt sutring fra meg, men det er dessverre min hverdag og det som kommer ut på bloggen. Sånn er livet! Stakkars dere, men kan trøste dere med at det blir et av de siste innleggene om dette, i hvertfall på en good stund.  LOL!


Likes

Comments

Beauty
Helgen min har vært helt fantastisk. Jeg har kost meg kjempe masse med kjæresten i to døgn, det ene hjemme og det andre på hotell. Vi startet dagen med en digg hotellfrokost, slappet litt ekstra av på rommet før det var klart for å sjekke ut. Dette ble den siste dagen vår på en del uker og det gjør faktisk litt vondt å si det. Kjenner det kommer til å bli vanskelig og at savnet kommer til å være stort♥ Godt at vi fikk utnyttet tiden sammen og avsluttet helgen på en avslappende og koselig måte. 

Det skal bli deilig og legge seg i en ren seng inne på et nyvasket rom. Litt "fornuftig" har jeg fått gjort ut av dagen. Vi snakkes! 

Noe dere ønsker å se på bloggen denne uken? 

Likes

Comments

BeautyVeldig enkelt søndagsantrekk. Favorittjakken fra Bik Bok, Turtleneck fra Bik Bok, Hoodie og skjerf fra Gina Tricot, Jeans fra Samsøe, Shoes fra Nike Air force. Skjerfet er litt i veien for å se antrekket, sånn kan det gå noen ganger. 

 

Likes

Comments

Beauty10:00: Våknet og vekket gutten ved siden av. Begynte å fikse oss og pakket baggen for en, en nattsovernatting på hotell i Oslo. 
12:30 - 13:00: Vi var på vei til byen og sjekket inn på hotellet. Overasskende nok var rommet mye større enn det vi hadde forventet og for en herlig seng. Elsker hotellsenger. 
13:00-15:00: Brukte 2 timer på å ligge og slappe av i hotellsengen, bloggen måtte selvfølgelig oppdateres og litt tv-titting ble det. Diigg!
15:00-17:00: Vi turet ut og gikk litt rundt i byen. Kjøpte altfor mye godteri på Yummy Heaven og Jalapenos potetgull som smelter på tungen.
18:00-19:00: Gratis kveldsmat på hotellet som må utnyttes. Lasange og en selv plukket salat, smakte mye bedre enn forventet og nå gleder vi oss til frokosten i morgen tidlig klokken 10.  
19:00-21:00: Opp på rommet igjen, stappe i seg enda mer godteri og ligge et par timer til i sengen og spille Candy Crush Soda. Fikset oss til en planlagt middag på en resturant utenfor hotellet. 
21:00-23:00: Middagen som skulle vært på en resturant, ble flyttet opp til hotellrommet. Take away fra både Peppes Pizza og Egon er ikke dårlig. Latskap eller kjæresten sin mage som svikter. 
23:00 - 00:40: Vi nyter fortsatt maten, ansiktsmasken er på huden og det er klart for å se på The War At Home, det er som å se på min egen familie. LOL! God natt :)

 

Likes

Comments