Header

Beauty

Noen har allerede avslørt det via instagram, men syntes resten burde få se den også. Man kan vel kalle det avhengighet, ettersom at denne tatoveringen heller ikke er liten og nesten usynelig. Et steg nærmere sleeven, det er egentlig litt eller jævelig digg siden det kommer til å ta en god stund før neste blir tatt - selv om det er noe jeg har sagt etter hver eneste tatovering nå, men denne gangen er det ikke tull (tror jeg). Penger vokser dessverre ikke på trær, eller på en måte siden penger er laget av papir og papir av trærer, menmen...

Over til selve tatoveringen og det dere sikkert lurer litt på. Jeg og kjæresten fant et tatoveringstudio da vi var i Ayia Napa, like ved hotellet vår og lagt unna barstreet som fikk oss til å føle oss litt mer trygge. Mange av dere tenker sikkert "hallo, er du idiot? tar du virkelig en tatovering i utlandet?", før dere fortsetter å tenke på det. Ja, det gjorde jeg - men vi besøkte studioet nesten daglig for å bli kjent og se om det er proft. Det var to som drev det og begge to fra UK, med bare godkjent utstyr, flere portiføgjer med godt arbeid og gode omtaler på facebook siden av andre kunder. En av de siste dagene satte vi oss under nålen og 3 timer senere sitter jeg med en ny tatovering på armen. Rett før flyet vårt gikk satte jeg meg under nålen igjen, for å fylle på med 4 diamanter (pappa, mamma, Markus og Iselin) til under. Spontantanke og drop in, siden vi 1-2 dager ekstra tid takket være magen min. Betalte 200? for hele tatoveringen som tilsvarer under 2000 kroner.

Nei, det gjorde ikke vondt. Det er veldig individuelt, det med smerten man føler når man tar tatovering. Jeg syns ikke det gjør noe vondt, og kan fint sitte der i mange flere timer - andre derimot vil opp fra stolen etter noen få sekunder. 

Jeg har alltid elsket elefanter og hva de symboliserer minner meg egentlig om meg selv. I tillegg til det symboliserer de lojalitet og det er derfor jeg har valgt å tatovere 4 stjerner som illusterer min nærmeste familie. Tullet litt med mamma og sa at " de hjemme var diamantene og jeg var elefanten aka herskeren over dere alle" - vet enda ikke om hun fortso at det var en liten spøk, men det får bare være. Hvis dere lurer på hva en elefant betyr søk det opp, orker ikke å skrive mer. Jeg er i hvertfall kjempe fornøyd med min nye fine tatovering, som skal bli på kroppen min til jeg blir gammel, grå og råtner i en kiste - til dere som hadde tenk til å bruke det i mot meg. 

Hva syns du?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Beauty
Vi var en liten tur Nikosia da vi var i kyporos. De hadde de noen av de kjente butikkene blandt annet Bershka, Pull & Bear, Topshop og litt merkebutikker - dårlig shopping var det ikke, men absolutt ikke som å gå i Oxford street heller. Det ble ikke så veldig mye shopping egentlig, fant ikke det jeg ville ha, men ble med et par plagg - litt deilig i grunn, kom hjem med mye mer penger enn forventet. Penger er lykke!!
Jakke - Pull & Bear // Genser - Bershka // Morgenkåpe - ? Kjæresten kjøpte den // Kjede - Pull & Bear. Hva syns du om innkjøpene?

Likes

Comments

Beauty

Welcome to The Red Room! 

Tidenes dekk er sluppet fra ingen ringere enn follojentene. Det er med stolthet vi presenterer vårt eget Red Room. Et rom fullt av hemmeligheter, et rom hvor vi planlegger en uforglemmelig rt. La oss bare si at det som skjer i det Røde Rom, forblir i Det Røde Rom. Alt er selvfølgelig lukket bak dørene og forseglet med en kontrakt. Bak masken skjuler det seg en sannhet, kanskje du er en av de heldige som får ta turen inn? For deg som ikke skjønner en dritt, well fifty shades of shame on you. 

Da har vi allerde sluppet dekknavn og det er nå jeg merker at tiden går ekstremt fort. Jeg var en liten tur i ski forrige helg, men har dessverre ikke fått blogget om det før nå, fordi den h*re (enjkrernlke) macen ikke har vært samarbeidsvillig, sorry for et lite utbrudd! Dessverre gikk jeg glipp av dekknavnsfesten til jentene fordi jeg befant meg på flyet hjemover til Norge den natten, litt kjipt i grunn... Heldigvis fikk jeg vært med på bildene dagen etter og ikke minst hentet dekknavnsklærene våres som er driit fine. Fornøyd!! Gleder meg ekstremt mye til russetiden, selv om det kommer til å bli sinnsykt slitsom og det er sinnsykt mye stress nå, damn it. 

Litt promotering for seg selv og bussen må være greit, så dere har bare en ting å gjøre - like siden vår som dere finner link til nederst i innlegget. Raising The Ordinary to Extraordinary.  

Dere finner oss på facebook HER, hvor dere finner sangen vår og kan ta en titt på alle jentene. Vi er 24 stk på bussen for dere som lurer på det. Alt annet som ikke står på siden vår er hemmelig, så det er ingen vits å spørre om det økomoiske eller andre ting. Det er en god stund til russetiden, men tiden går ekstremt fort - 1 måned med fyll og fanteri, og vi lager så big deal ut av det? Freaked... 

Har du vært russ, eller er du i år?

Likes

Comments

Beauty

Da var sommeren over for meg også og det er vel på tide å oppdatere klesskapet litt. Det er ikke like varmt ute lenger og høsten nærmer seg - har sett litt på nelly og funnet mine høstfavoritter. Kjole nummer 1, skal bli min en vakker dag. Selv om sommeren forsvinner, betyr det ikke at det ikke går an å gå med kjoler lenger. Vil ha!!!

1. Ull-kjole HER // 2. Hvit t-skjorte HER // 3. Dyre-print genser HER // 4. Svart kjole HER // 5. Genser med print HER // 6. Cardigan med farger HER // 7. Paljett-topp HER // 8. Rutete skjorte HER // 9. Blå kjole HER // 10 - ??? // 11. Smykke HER // 12. Rosa armbånd HER // 13. Blått armbånd HER // 14. Playsuit HER // 15. Poncho HER // 16. Lang cardigan HER // 17. Smykke HER // 18. Rød/burgunder t-skjorte HER //  19. Grå genser med blomster HER // 20. Cardigan HER // 21. Svart armbånd HER //  22. Grå collage kjole HER // 23. Print t-skjorte HER.  

 

// affiliate links. 

Likes

Comments

Beauty

Hola,Da var man endelig hjemme etter en "lang" reise. Kom hjem rundt 7 tiden i går tidlig, klarte så vidt å ha øynene åpne når jeg kom inn døren. Gruet meg kjempe masse til å sette beina mine inn på det rotet rommet mitt, men det skjedde ikke. Verdens beste mamma hadde vært nede der å vasket, ryddet og skiftet sengetøy til vi kom hjem - pappa er også ganske verdens beste som både kjørte oss til flyplassen og hentet oss så tidlig på morgen. Det har aldri vært så deilig å komme hjem og legge seg i senga før, helt fantastisk følelse!!

Nå er jeg på vei til Ski for å hente litt hemmelige saker som kommer ut på bloggen i kveld engang. Vi snakkes!!

Likes

Comments

Beauty

Skrevet 01:25 Nå er virkelig ferien vår over og for øyeblikket sitter jeg på flyplassen i Larnaka. Musen på mac'en min er fucked up og det irriterer meg helt sinnsykt! Skulle egentlig vært hjemme for en del dager siden, men ble dessverre skikkelig dårlig dagen før avreise - kjempe nedtur. Var ikke oppe å gikk før på onsdag ettermiddag og nå er det fredag/lørdag. Så fikk "2"dager ekstra ferie hvor vi har ligget på stranden og spist god mat.

I går kveld var vår aller siste kveld i Ayia Napa så vi dro på en japansk restaurant og fikk servert digg sushi. Vi fikk store fat med masse godt, aldri vært så mett i hele mitt liv og det var så sykt godt! I dag har vi hatt hele dagen på hotellet og fikk noen ekstra timer sol, deilig med sen flyavgang. Litt stressende dag i og med at vi ikke hadde hotellrommet lenger og måtte løpe rundt for å ha noe å gjøre helt til kvelden - men det er greit å ha en halv dag ekstra, spesielt når du vet at det er høst hjemme i Norge. Kan virkelig ikke tro det? Sommeren forsvinner med engang. Woow, gikk opp for meg først nå!!Topp - Brandy Melville // Shorts - Levis // Sko - Topshop // Bandana - Kypros


Siden innlegget egentlig ble skrevet i natt, men musen nektet å fungere har jeg brukt en del timer på å poste det. Nå befinner jeg meg et helt annet sted, nemlig i min gode gamle seng, guud så godt det var å legge seg ned!!

Likes

Comments

Beauty

Forhåndsskrevet:  16.08.2014, siste dagen  // Tidsinnstilt. Dette innlegget er forhåndsskrevet, til dager når bloggen eller jeg ikke er tilgjenglig. 
 

// last summer outfit :(((
Topp - Bik Bok // Skjørt - Mamma sitt // Sko - Topshop 

Hva syns du om outfiten?

Likes

Comments

Beauty

Forhåndsskrevet:  16.08.2014  // Tidsinnstilt. Dette innlegget er forhåndsskrevet og tidsinnstilt, til dager når bloggen eller jeg ikke er tilgjenglig. 

Da var vår siste dag her i Ayia Napa over og vi vender hjemover. Vi har hatt noen kjempe fine dager og kos oss masse på stranden med deilig mat. Det har vært så utrolig deilig å dra på ferie med kjæresten, men det skal bli godt å komme hjem også. Borte bra, men hjemme best? Or what?. Vi valgte å nyte dagen vår på stranden så lenge vi kunne og orket for å få med oss mest mulig sol og ikke minst prøve vår siste vannaktivitet, JetSki. Helt ærlig, så var det drit gøy - men å sitte bak med trusa som blir dratt oppover - var ikke like deilig. Det var en del bølger i vannet og enda bedre var det da JetSkién stoppet midt på havet. Trodde vi var stuck, akkurat det var ikke like gøy og enda mindre gøy da "gass-logoen" begynte å blinke. Jippi!! Heldigvis druknet jeg ikke. 

Etter en lang siste dag på stranden dro vi til Meksikanse resutranet som nevnt i et par innlegg under. Maten smakte kjempe godt og jeg gikk ut av resturanten uten å spy, denne gangen. Får håpe det ikke kommer noe magetrøbbel senere, for maten er er veldig mektig og noe ikke min mage er vandt til - merket det rett etter mat. Litt boblete i magen her jeg sitter nå, men det kan komme av helt andre grunner også.(paranoia siden sist). Bestilte meg en cesar salat, nachos og en drink helt mot slutten. Kjæresten bestilte en mexican burger, som smakte passe godt - hvis noen skulle lure eller dra dit engang.  Nå er kvelden vår snart over i Ayia Napa og det er på tide å komme seg tilbake til hotellrommet for å gjøre seg klar for en god nattssøvn og forbedre seg på en lang reise i morgen. 


Natta!! 

Likes

Comments