Header

Beauty

En liten samling av mine absolutte parfymer som jeg bruker hele tiden. Disse står stående på sminkebordet mitt og varrierer fra dag til dag mellom disse og dagsformen. Innholdet i alle 3 er ganske forskjellig, samtidlig som de er veldig like. True Love! Ingen av disse er hverdagssparfymer egentlig, men jeg har ingenting i mot å lukte elegant og luksuriøs selv om antrekket er veldig laidback og hverdagslig. 

One Million Lady luktet jeg aller først i gutte versjon og elsket lukten. Tvang både pappa og lillebror til å bruke den fordi den var så utrolig god. Oppdaget litt senere at det fantes en for jenter og siden det har jeg vært frelst. Den er så utrolig god! Har fått ekstremt mange komplimenter for denne. Det er en veldig feminin og sensuell duft og matcher One Million perfekt. Den inneholder bringbær, appelsinblomst, sjasmin og neroil. Flaksen ser rett og slett ut som en gullkloss og er veldig luksuriøs. Jimmy Choo har en veldig spesiell duft. Når jeg lukter lukten tenker jeg ofte på en trendy, stilfull kvinne med en sterk personlighet. Siden lukten har en så spesiell lukt, blir den veldig "personlig" - veldig vanskelig å forklare den. Utseende på både flaksen og etikketet beksriver parfymen veldig godt. Den er elegant, mystisk og eksklusiv. Duften minner ingefær og pære. Kicks beskriver den ganske likt. Første gang jeg prøvde den var den helt ny og siden det har jeg brukt den. Det er ikke den parfymen som passer best til hverdags, men helt perfekt til de dagene hvor du er litt mer "fin". 


Versace Bright Crystal er min absolutt favoritt parfyme. Duften er veldig sprudlene og sensuell - veldig glamorøs. Dette er også mamma sin favoritt  - før jeg begynte å bruke den, stjal jeg alltid mamma sin. Lukten er en blanding av granateple, sitronoter med hint av hvite blomster. Forpakningen er veldig eksklusiv og toppen er formet som en krystall, selv om det er innholdet som teller. Men det er alltid et + med en fin forpakning. Den er rett og slett helt fantastisk!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

I går var jeg som sagt ute å spiste, hadde egentlig planer om å få tatt noen bilder - men det var ingen som ville ta bilde, eller være med. Prøvde i hvertfall. Måtte tvinge Markus (lillebror) til å ta outfit bilder, var nesten sånn at han ikke gadd. Takk Mamma for å være på min side - hun vil at jeg skal bli toppblogger. Hahah. 


Jakke - London // "Cardigan" - Bik Bok // Topp - Zara // Shorts - Bik Bok // Kjede - Zara // Veske - Aldo // Sko - Converse

Hva syns dere?

Likes

Comments

Beauty

For et heeerlig vær det er ute. Det er 21 grader i sola og ironisk nok sitter jeg inne og spiser Freia Premium appelsin sjokolade. Burde vel egentlig gå tur med bikkja i dette været, noe jeg ikke har gjort på over et halvt år (finnes andre i huset som tar seg av det). Skammer meg. Egentlig ikke. 

I kveld skal hele familien ut å spise ink Sandra (halvsøsteren min) på Olivia. Vi er så og si aldri ute å spiser, så det kan bli koselig. Mat♥  Den største grunnen til at jeg blir med er pga av god mat. Veldig stor grunn. Har vel sikkert ikke noe bedre å gjøre, ettersom at halvparten av helgene tilbringer jeg hjemme foran macén. Helt utrolig. Forrige helg hadde jeg huset for meg selv, og gjett hvem som satt hjemme hele kvelden? Det var meg det - hadde besøk når jeg tenker meg om, og satt vel barnevakt også. Weekends♥ 

 Vet dere hva? Nå skal jeg ta med meg bikkja ut på tur, siden sjokoladen som ble nevnt tildigere i innlegget allerede er spist opp. Før jeg har greid å poste innlegget. Den som har mest godt av den turen er nok meg. En helt sjokolade på under 10 min, uff. 

Vi snakkes - hva skal du i dag?

Likes

Comments

Beauty

Holla,

Som jeg nevnte i forrige innlegg, hadde vi ikke en helt normal skoledag. Det skjedde ikke noe biggie og kanskje ikke heller så ekstremt mye interessant. Vi var på besøk i rådhuset og skulle ha et FN-rollespill. Noen av dere tenker nok wtf. Men enkelt og greit så  skulle vi sitte i sikkerhetsrådet, hvor vi representerte 15 ulike land og komme frem til en enighet omhvordan man kunne løse Kongo konflikten. Kort fortalt og kjedelig fortalt. Sykt spennde for dere å høre!!! 

Det var faktisk ganske spennende og morsomt, spesielt for de som liker å kverulere, diskutere og "krangle. Heheh. Fikk en liten følelse av at dette ble skrevet for å ha en liten unnskyldning til å dele de 3 bildene under. Sorry, hvis jeg kjeder dere - men dette er sånn MK-livet er. #Represent!


Patrick i bakgrunn. Got damn, annoying. (Landet "mitt" var Guatemala)

Julie - finn oss på insta @maddekk og Creds til @margrethe96 som tok bildene. Follow oss gjerne!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen pga formen. Utrolig kjipt ettersom jeg hadde store planer om å trene rett etter skolen, men det gikk til hel*ete. Har ligget nede på rommet siden tidlig i dag tidlig, og ikke gjort stor. Mamma gikk nettopp ut døra for å trene, og sykt nedtur å bli igjen i senga. Buhu - men i morgen♥♥♥♥ 

Likes

Comments

Beauty

Yo, 

I dag har vi vært på rådhuset med skolen, hva som ble gjort der kan jeg fortelle litt senere. Orker ikke å skrive akkurat det nå, siden det begynner å bli ganske sent. Det ble uansett tatt noen bilder, som jeg ikke har fått enda. Det har ihvertfall vært en veldig spennede og morsom dag, og det var litt koselig at alle måtte pynte seg litt. Alltid like gøy å se litt "bedre" ut♥
Cardigan - Cubus // Bluse - Bik Bok // Skinnbukse - Nelly // Smykke - Zara // Sko - Converse

Nå er det kanskje på tide å finne sengen, hvis man har lyst til å komme seg opp på skolen tidssnok. Skal prøve å lage et kort innlegg om hva vi gjore uansett som det er interessant eller uinteressant - siden bloggen mangler litt hverdagsinnlegg. Må bli flinkere til det, virker som at jeg bare er hjemme. 

Hva syns du om dagens outfit?

Likes

Comments

Beauty

Har vært å trent 3 dager på rad denne uken, så tok meg en velfortjent fridag som jeg har brukt i sofan foran tvén i yogabuksen min. Utrolig deilig♥ 
Oversized t-skjorte - Urban Outfitters // Bukse - Bik Bok // Armbånd - Marc By Marc Jacobs // Kjede - Camden Market

Hva syns du?

Likes

Comments

Beauty

Nå er det 15% på alt inne på Nelly.com, hvis du bruker rabattkoden SPRING15 - så derfor muligheten til å lage et lite innlegg om vår kjoler. Det har vært en del sol i Oslo de to siste ukene, og det ser ut til at våren er på vei (selv om det kom litt snø i dag). Alltid like greit å være tidlig ute når det kommer til vår og sommer, siden alt det fine forsvinner fra nelly med engang. Mine favoritter er kjole nr 2, 5 og 9♥


1. Kjole HER             //          2. Kjole HER              //              3. Kjole HER


1. Kjole HER             //          2. Kjole HER              //              3. Kjole HER


1. Kjole HER             //          2. Kjole HER              //              3. Kjole HER

Det er 15% på absolutt alt inne på Nelly frem til 23.03.13 kl. 23.59 - Så nå gjelder det å bestille det man har lyst på hvis, man er interessert i å slippe å betalte full pris på de nyeste varene. Våren nærmer seg, og skapet trenger vel kanskje en liten oppdatering?

// affiliate

Likes

Comments