Header

Beauty

Dagen i dag har gått altfor fort, har ikke fått gjort noe annet enn å gjøre ferdig kommoden min og fått den på plass. Det ble såå fint♥ Skulle egentlig trene, vaske og rydde, men effektiviteten var ikke helt på topp. Planene for i kveld er dessverre i helt klare, men skal ihvertfall spise middag hjemme og deretter blir det vel en tur ut for å møte noen folk.  

Et nytt sted å ta bilder. Endelig! Dere aner ikke hvor mye jeg har slitt med å finne helt hvit vegg, uten noe på - bortestt fra en liten del i stua. Men det er alltid ork å gå opp dit. Så etter å ha fjernet den stygge, gamle IKEA kommoden og fått en lav - ble det mye lettere. Også kan jeg ta sånne "sexy-bilder" hvor jeg sitter på den. Neida. Joda. Tok jo noen nå!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, fikse meg og ta på meg den svarte maxi-kjolen min. Tror jeg er IN LOVE♥ Håper det blir en bra kveld og at jeg finner ut hvor jeg skal etter middagen. 

Hva skal du i dag?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Har vært en liten tur ute sammen med mamma for å handle inn småting til i morgen, og litt andre nødvendige ting til rommet. Nå skal jeg male ferdig vintage-kommoden min og få satt den inn på rommet. Gleder meg♥ Tok noen outfit bilder før jeg dro ut, så her er de. Håper dere er liker de!
Coat - Zara // T-skjorte - Monki // Bukse - Topshop // Kjede - London // Sko - Dr.martens

Hva syns du om dagens outfit?

Likes

Comments

Beauty

Nå tar jeg turen til Elixia for å ha en rygg og biceps økt sammen med Frida. Blir godt med en treningsøkt, ettersom jeg har hatt cheat-day siden julaften, ny rekord folks! Senere på dagen får jeg kanskje besøk, hvis ikke blir jeg nok sittende hjemme alene enda en dag. Har store planer om å slutte med de innleggene, hvor jeg forteller dere om at jeg har ligget i sengen min hele dagen - skal heller bytte de ut med anbefalinger, tips eller oppskrifter. Kan selvføgelig ikke unngå å blogge om det, men ikke så ofte som de siste dagene!

Dagens økt består av:

♥ Chins 10*4   ♥ Hang-ups 10*4  ♥ Nedtrekk 5*5 X-antall kg (tungt)   ♥ Sittende roing 5*5 X-antall kg (tungt)  ♥ Biceps Curl 5*5 12-14 kg  ♥ Stående roing 5*5 X-antall kg (tungt)

 


 Myownfashion blir skrevet av en jente som heter Alexandra. Hun blogger om abolsutt alt, men i likhet med meg er trening en stor del av hverdagen hennes. Hun har også drømme garderoben med både flere L&V og Michael Kors vesker. Det er en blogg jeg anbefaler dere å ta en titt innon, hun har nettopp startet å blogge igjen, så ikke forvent all verdens når dere klikker dere inn nå. Men hun har vært en fast leser av bloggen min så lenge jeg kan huske, og hun er virkelig fink. Hun har også en instagram: Alexxyy hvor hun poster alt det som ikke kommer ut på bloggen.

Hva skal du i dag? Likte du bloggen til Alexxy?

Likes

Comments

Beauty

Endelig fant jeg en Boyfriend Jeans som sitter helt perfekt og en oversized jakke som er rå stilig. Dere aner ikke hvor mange nettbutikker og butikker jeg har vært innom for å finne en perfekt oversized coat, som ikke har en prislapp på 8000 -,. Går aldri å gå innom Zara med mindre jeg er med Mamma, men takker Joe & The juice for at det var fult og at vi gikk innom. Kjøpte meg en litt carzy skjorte som jeg gleder meg til å bruke, og en helt vanlig t-skjorte hvor det står Freaks in the front. 

Uansett. Hadde en fin shopping tur med mamma, hvis man skal se bortifra det stygge og ekle regnværet. Også et lite pluss mamma beltate alt. For første gang hadde jeg faktisk planer om å betale litt selv, men glemte kortet hjemme. Lucky Me!Det er et must med en basic svart coat i garderoben etter min mening. De kan brukes til absolutt alt - skolen, hverdag, fest and whatever. Tror at  Boyfriend buksa, t-skjorten og coatén kan bli et skikkelig laidback, men rå stilig antrekk. Gleder meg virkelig til å legge bort woolrich jakka, og begynne med denne. Man blir veldig lei dunjakkene, når vinteren er så lang. Nå venter jeg bare på våren, slik at stilen kan bli fresh igjen. 


Skjorten tror jeg kommer til å passe veldig godt til en mørk/svart jeans med Dr.martenr eller noen andre sko i en av fargene på "sommerfuglene". 

Ha syns du om innkjøpet?

Likes

Comments

Beauty

 

Har vært på en liten shopping tur med mamma i dag, prøvde å lage litt pass i skapet. Fant denne en Crop Top som jeg har glemt å vise dere. Kjøpte den før jul og det har blitt favoritten i skapet mitt. Den sitter som et skudd, og i tillegg til det syntes begge tatoveringene mine. Ikke like lett å finne noe som viser begge tatoveringene ettersom de er på to helt forskjellige steder. Love!

 

Toppen passer til absolutt alt - noe som er en selvfølge fordi den er hvit og ganske enkel. Men pleier egentlig ikke å bli så fornøyd med klær, har vel noe med at jeg er helt obsessed i åpen rygg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Skal prøve å få tatt bildene av dagens innkjøp i morgen. Fikk med meg en veldig fin oversized kåpe hjem og en utrolig fin skjorte ++. 

Likes

Comments

Beauty

Åh, dere aner ikke hvor sliten jeg er akkurat nå. Hele kroppen min verker og spesielt beina mine etter enda en treningsøkt. I morgen blir det treningsfri og jeg skal til byen med Mami for å shoppe litt. Blir sikkert koselig, og håper på å få med meg noen plagg hjem. Døgnrythmen min er ikke helt som den skal være den heller, men det fikser jeg nok ganske rask #håp. Det er ikke så veldig mye å si, gjør liksom ikke så veldig mye i ferien bortsett fra å trene, spise altfor mye mat og ligge i senga. Rommet mitt har blitt altfor koselig, er redd for at jeg blir enda mer usosial. Det er ikke meningen å klage på dere, fordi dere er noen fantastiske lesere. Men jeg har begynt å få veldlig lite kommentarer på innleggene, i forhold til lesertallet mitt og hva jeg gjorde før. Jeg vet at bloggingen min i det siste ikke har vært så bra den siste tiden, men nå som jeg har motivasjon til å blogge, har jeg veldig lyst til å få litt tilbakemeldinger for å opprettholde den. En blogg uten noe "liv" er ikke akkurat veldig gøy. Håper dere kan oppfylle ønsket mitt om det, skal skal jeg oppfylle det ønske noen av dere har om mer blogging♥ 

Natta!

Likes

Comments

Beauty

Følg meg på instagram for oppdatering etter nesten hver eneste treningsøkt. Kanskje jeg følger dere tilbake? @maddekk. Nå skal jeg begynne å blogge litt ekstra om trening med treningsbilder, resultater og hva jeg spiser. Har vel egentlig sagt at jeg skal begynne med dette i et år nå, men nå har jeg virkelig gått inn for å gjøre det.  *krysser fingrene*

De siste ukene har jeg trent en del og fant ut at en oppsummering kunne vært interessant for både meg og dere. Har blitt mye sterkere bare på et par uker, og resultatene begynner å bli tydeligere på kroppen. Morsomt♥ Vet er er mange der ute som sliter med motivasjon, men kan love at det verste er å komme seg til treningsenteret. Når du først er der, er det ikke så ille og ihvertfall ikke når resultatene begynner å vise seg. 

Har 2-splitt program, som vil si at jeg trener to deler av kroppen hver eneste økt. Kan legge ut hvilke øvelser jeg bruker å trene i et annet treningsinnlegg. Dette var bare en starte og en liten update i bilder. 
Følg meg på Instagram for motivasjon og treningsinspirasjon + mye mer: @maddekk

Likes

Comments

Beauty


- Undertøy
- Sminke
- Proteinbarer
- Hårprodukter
- Penger
- Treningsklær (som allerede er til vask)
- Et smykke 
- Elixia bag og lås 


Fikk mye av det jeg trengte i år, har egentlig ikke ønsket meg noe spesielt annet enn penger. Trengte virkelig en stor og fin treningsbag og det er noe jeg aldri hadde brukt mine egne penger på. Har dessverre ikke fått alle julegavene mine, og heller ikke feiret jul sammen med hele familien. Derfor tar vi en part 2, når vi drar opp til Skjåk hvor tante,bestemor og bestefar bor. 

Hva fikk du til jul?


Likes

Comments