10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

Vi er i september allerede, og høsten er offisielt i gang. Det betyr at det er tid for å pakke ned søte sommerkjoler, og finne frem myke stikkeplagg. Sommerhjertet mitt knuste! Vel, høstforkjølelsen meldte sin ankomst allerede 1.september, men den har ikke klart å sette standpunkt for min måned. Jeg er god i gang med trening og skal snart gjøre rom og graderoben mer inspirerende for årstiden. Lune og varme farger som skal gjøre tiden inne ekstra koselig!

· W E L C O M E S E P T E M B E R ·

· 10 THINGS I WANT DO THIS MONTH ·

1. Gi rommet mitt et lunt og vamrt utrykk. Jeg har bestemt meg for å ha fokus på interiør denne måneden og det betyr at det blir noen små forandringer (igjen). Det er under ett år siden sist, men veggen skal males i en beige farge, tekstiler skal byttes ut og halvdøde kaktuser må begraves. Magisk rom til høsten er ønsket!

2. Et stort sitronglass hver eneste morgen. Jeg har hørt at det skal være bra for hud, forbedre fordøyelsen og styrke immunforsvaret. Et forfriskende glass med kaldt vann og sitron skal jeg helle i meg før min daglige dose ingefær. De to kombinert sammen er gull verdt nå som vi går mot kaldere tider!

3. Garderoben må organiseres. Når jeg først er i gang inne på rommet skal garderoben omorganiseres. Alle sommerklær må pakkes ned og varme stikkeplagg skal henges opp. De plaggene tar litt ekstra plass så en tur på IKEA blir nok nødvendig. Det betyr at den gamle, fine og litt upraktiske kommoden min må byttes ut med en fra Malm-serien.

4. Være flink til å bruke alt i klesskapet! Jeg er flink til å kle meg i de samme, nye favorittene - og før jeg er lei har det klesskapet et eller to nye plagg. Det er så lett å glemme bort gamle skatter, men når garderboen er omorganisert blir det lettere å huske både gammelt og nytt.

5. Fortsette de gode treningsrutinene. Det er en lek når det fortsatt er dag, men mørketiden kommer fort og da blir lek til alvor. Mitt beste tips er å komme i gang nå før motivasjonen forsvinner! De siste ukene har bestått av 3-5 økter og styrken som forsvant i sommer er endelig tilbake. Det gjør meg både glad og motivert! La oss fortsette sånn...

6. Shopping i slutten av måneden. Denne gangen blir det interiør og tekstiler som nevnt, men ikke før vi nærmer oss oktober. Det er fort gjort å ryke på en smell eller to når lønningen tikker inn på konto, men det er én ting jeg er fast bestemt på - Shopping skjer i slutten av måneden. Det har jeg holdt meg til lenge og slik skal jeg fortsette.

7. Spise med på Eldhuset med ♥. En søndag for over ett år siden dro vi spontant innom en restaurant på Grünerløkka uten å notere navnet til tross for at maten var ekstemt god (gikk ut døra med evig foodcoma), men endelig har jeg funnet ut hvilken resaurant det var - og dit skal vi tilbake i løpet av måneden. Dra dit om du får lyst på Pulled Pork Nachos, Spareribs, saftig burger og Dirty fries!

8. Finne en ny serie! Jeg elsker å komme hjem etter en lang dag, krype under dyne og se serier før sengetid. Dessverre har jeg sett det meste og trenger sårt noen tips. Har du bra serietips? Mine favoritter er Casa de Papel, Queen of the South, Luther, Black Mirror, Graceland, Animal Kingdom, Lie to me og Eliteskolen. Med andre ord veldig glad i Action, krim og Mysterier.

9. Stå opp tidlig og legge meg tidig. Jeg er en morgenfugl og liker de første timene av dagen best. Vekkeklokken min ringer 06:15 hver eneste dag, men fremover bil jeg stå opp før det også. Da kan jeg få gjort småting, nyte en tekopp og finne inspirasjon før en ny dag starter.

10. Unne meg morgenbakst hver fredag! I fjor høst dro jeg nesten alltid innom BIT å kjøpte med meg en kanelboller eller croissant før jobb - det ble nesten rutine og den skal jeg ta til bake. Små gleder i hverdagen er gull!

Liker

Kommentarer

fashionbya
fashionbya,
Liker planen din utover september måneden. Deilig å planlegge og faktisk få noen forandringer og få ting unna.
Jeg anbefaler Luther (Netflix) eller Unabomber (Netflix)! Ble helt betatt av begge seriene 😍
nouw.com/fashionbya
maddekk
maddekk,
Tusen takk! Jeg ble helt betatt av Luther selv, så Unabomber skal jeg gi en sjanse✨nouw.com/maddekk
AmandaStraand
AmandaStraand,
Citronvatten! Det säger jag typ varje månad. Varför är det så svårt att få till? haha. Men nu kanske! 😊nouw.com/amandastraand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229