Header

Inspiration & tips

10 ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av oktober

Sommeren er over og høsten har kommet for fullt. Gradene synker og det er på tide å begynne å pakke seg inn, men vi har vært utrolig heldige med været hittil - sol og deilige temperaturer. Oktober er bursdagsmåneden min, så det er klart at det gjør høsten litt bedre. Den 29.oktober er jeg ingen tenåring lenger, tenk at jeg fyller 20 år. Kan nesten ikke tro det, de to siste årene har gått så sinnsykt fort. Denne måneden må jeg komme i gang med jobb og viktige ting. Sist, men ikke minst skal jeg ha fokus på meg selv først og fremst,  men også mye kvalitetstid med familie, kjæresten og venner.

1. Feire bursdagen min. Yaaay, endelig blir jeg 20. Halvveis til 40! Selvfølgelig må det feires, men om det blir en rolig kveld med god mat eller en tur ut har jeg ikke bestemt meg for helt enda.

2. Lage flere videoer. Jeg elsker når andre blogger legger det ut, så hvorfor gjør ikke jeg det? Variasjon er morsomt og til tider blir bilder og tekst kjedelig. Jeg har lyst til å prøve meg på sminkevideo, hverdagsvideo og kanskje en video fra en reise om det blir noe av.

3. Jeg vil fylle på armen med nye tatoveringer. Som noen av dere sikkert har lagt merke til er min venstre arm dekket med tatoveringer fra skulderen og ned mot albuen. Det er rett og slett en uferdig sleeve som jeg vil begynne på igjen nå. Tatoveringer er dyrt og de sitter på kroppen for alltid, så det gjelder å planlegge godt og tenke seg nøye om. Nå har jeg vært fast bestemt på motiv i et år.

4. Jeg må rydde i garderoben min, gjemme bort sommerklærne og finne frem høst og vinter klær. Da blir det godt plass! Orden og system er viktig for meg og det gjør det veldig mye enklere å kle på seg om morgen. Det er fortsatt noen ting som står på ønskelisten blant annet et par ikkii boost og en varm vinterjakke som passer til hverdag og fest. Jeg vil ha Acne Velocite jakken, men må nesten nøye meg med en etterligning - for det er absolutt noe jeg ikke har råd til.

5. I oktober må jeg fortsette på prosjektet jeg startet forrige helg. Nemlig å male gulvet på rommet hvitt. Jeg har et lite walk-in closet som fortsatt har brun parkett, det skal også bli hvitt i løpet av måneden. Det blir så fint, gleder meg til å vise dere resultatet.

6. Unne meg nye treningsklær. Jeg tror det er et år siden jeg kjøpte nye treningsklær så det er på tide at treningsskuffen får en liten oppgradering. Jeg har kun to tights og to shortser som jeg føler meg komfortable med og det holder ikke når man trener 3-6 ganger i uken. Uansett hjelper noe nytt på motivasjonen! Jeg liker å føle meg fin på trening, ikke i form av sminke, men behagelige klær gjerne med litt farger.

7. I oktober vil jeg få til mange rolige og koselige kvelder med familie, kjæresten og venner. Enten filmkvelder, tacokvelder eller dra ut å spise. Det er så koselig, men noe som skjer altfor sjeldent.

8. Jobbe mer med bloggen og Instagram. I det siste har jeg merket stor forskjell på aktivitet og respons i en positiv retning og det er ingenting jeg vil mer enn å gjøre det bra. Jeg skal fokusere enda mer på kvalitet og hyppig oppdatering.

9. Jeg er tom for pre-workout og har mistet grepene til håndleddene mine. Det er noe jeg trenger før jeg økter vekt i visse øvelser. Som vil si at det må bli en Sverige tur i løpet av oktober og slik det ser ut nå blir det allerede på søndag. Jeg elsker Sverige, masse godteri, proteinpulver, treningsutstyr og annet digg blir med meg hjem!

10. Beholde fokuset mitt på velvære og trening som alltid. Det er ingenting som føles bedre enn en sunn kropp! Gode treningsøkter, sunt og variert kosthold og ikke minst selvpleie minst en gang i uken. Det er gull verdt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments