10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

Jeg er 10 dager på etterskudd, men sier det likevel: Endeliiig er oktober her! En av mine favorittmåneder fordi vi er tre oktoberbarn hjemme og bursdag er alltid gøy. To skorpioner og en vekt. Flere som er interesserte i astrologi og stjernetegn? Høsten er i gang for fult og det betyr også at dagene blir kortere, luften friskere og en gradestokk som synker noe som fort kan bli demotiverende - så her kommer 10 ting jeg vil gjøre denne måneden.

· W E L C O M E O C T O B E R ·

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·

1. Høstkos inne i regnværet. Det koseligste med høsten er at man kan pakke seg inn i myke plagg, legge seg under ullpleddet med en varm kopp te og se på serier gjennom hele dagen uten dårlig samvittighet. Det er så deilig etter en lang dag på jobb!

2. Flower Friday. En bukett med blomster hver fredag gjør helgen litt bedre, spesielt nå som vi jobber oss gjennom en mørk årstid. Det blir kanskje ikke hver fredag, men jeg skal ta meg råd til det annen hver uke. Jeg har hengt meg på trenden og lar tørka blomster pynte opp mitt hjem. De er evigvarende og i kombinasjon med friske blomster som kan byttes ut får man en så fin bukett.

3. Lage mer smoothie bowls. Man går fort matlei, og frokost er intet unntak! Før sommeren var smoothie bowls min favoritt og jeg lagde så mange varianter helt til blenderen røk. Jeg tenkte at en stavmikser ville være en mildertidig løsning på problemet, men der tok jeg rimelig feil. Det ente med å bli en merkelig konsistens av mandelmelk og fryste bær, ussj! Nå må en ny blender blender inn i hus slik at jeg kan lage «Blue smoothie bowls» med spirulina pulver.

4. Trene mer knebøy og bli sterkere. Det er en viktig baseøvelse som jeg føler man aldri kan bli sterk nok i, og derfor skal den utføres minst 2 ganger i uken. Det gir meg skikkelig mestringsfølelse å legge på mer vekt!

5. By The Current Dayparty. Den festen tar plass på lørdag allerede og jeg tror det blir en veldig hyggelig fest. Uansett står det i invitasjonen at det blir overraskelser og det er jeg veldig glad i.


6. 3 bursdager på 10 dager. Oktober er bursdagsmåneden i vårt hjem. Først ut er lillesøsteren min, deretter lillebror og meg tilslutt. Det er helt utrolig, men veldig koselig! Det betyr også at jeg må gå til innkjøp av gaver. 

7. Finne den perfekte jeans! ​Det er nesten det eneste jeg går i om dagen, og slik forblir det en stund. Derfor skal jeg ut på jeans jakt veldig snart!

8. Levere mac’en til service. Kjenner jeg blir irritert av tanken, men nok en gang er det noe galt med min MacBook. Denne gangen er det skjermen som kun fungerer i en vinkel og derfor må den leveres inn. Jeg måtte gå til innkjøp av en ekstern harddisk forrige uke og endelig er det trygt å levere den inn uten å miste bildeminner fra Bahamas, Roma eller Lefkada. 

9. Hyttetur med . Bursdagen min faller på en tirsdag, og som jeg har nevnt tidligere er jeg mest glad i rolige feiringer og denne gangen er det snakk om en helg på hytta, oss to og lille Pepita.

10. It's soon 🦂 season
- og det betyr at 29.oktober fyller jeg 23 år. Fest på en tirsdag er ingen god ide, men en hyggeligere middag med familie, venner eller kjæresten står øverst på ønskelisten uansett!

Liker

Kommentarer

Elisebr13
Elisebr13,
Så mye koselig og spennende planer du har i oktober! 😊 Ønsker deg en fin ettermiddag 😊nouw.com/elisebr13
disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229