10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

W E L C O M E O C T O B E R

Tenk at vi er i oktober allerede? For meg betyr det bursdag, bursdag og atter bursdag. Det er min bursdagsmåned, men også mine to yngre søsken sine. Stas! 29. Oktober fyller jeg 22 (!) og det er klart det skal feires. Vel, før det har jeg ni andre ting som må gjøres.

• 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH•

1. Beholde fokuset mitt på trening og velvære. Det er lite som slår følelsen av mestring og en sterkere kropp. Gode rutiner, effektive treningsøkter, sunt og variert og selvpleie er undervurdert. Det er gull verdt!

2. Starte på den nye treningsplanen min. Jeg har gjort noen endringer og gleder meg til å sette i gang med programmet. Variasjon er viktig for å opprettholde motivasjonen - og det er faktisk ikke mye som skal til. Noen som trenger ny plan?

3. Jeg drikker altfor lite vann (tørr faktisk ikke å si høyt hvor lite...) og må virkelig skjerpe meg. Problemet er at det er kjedelig, men løsningen blir ingefær og sitron for å gi det litt smak.

4. For to år siden malte jeg gulvet mitt hvitt. Skrev søren meg det samme i september i fjor! Ja, det var det beste valget for bildene mine, men dummeste med tanke på vedlikehold. Hele gulvet er fullt av synlige riper og andre flekker som igjen må dekkes over før vinteren kommer.

5. Skrive ferdig en reportasje og det i løpet av uken. Jeg tror og håper den kan motivere og inspirere flere til å få tilbake treningsgleden etter ferien. Det er nok flere av oss som har slitt med å komme tilbake til gode rutiner, men snart skal dere få noen tips!

6. Finne nye oppskrifter og bruke mer tid på kjøkkenet. Tortellini Ala Bosicaiola er noe av det beste som finnes. Jeg smakte det for første gang for noen år siden i Italia, og først nå har jeg klart å lage min egen med en liten vi. Familien elsket det og matgleden kom snikende tilbake!

7. Jeg har fylt rommet mitt med kaktusplaner og tar gjerne i mot flere. De er fine, lettstelte (...nettopp klart å drepe en) og minner meg om solfylte dager i utlandet. En tur kaktusjakt på plantasjen er den perfekte søndagsaktiviteten og er noe jeg vil gjøre før måneden er omme.

8. En av mine nærmeste venner har flyttet til Stavern og det merkes. Før møttes vi hele tiden, men siden hverdag til oss begge har forandret seg blir det annerledes fremover. Defor vil jeg dra på besøk en helg for å se hvordasn hun har det!

9. Overraskende nok er treningskuffen min fortsatt veldig stusselig og trenger en real oppgradering. Mest av alt trenger jeg nye overdeler for de er det få av. Nye treningsklær gir ny motivasjon!

10. Bursdager er ikke veldig viktig for meg, men det er alltid litt stas å ha en ekstra unnskylding for å gjøre noe koselig med de man er glad i. Jeg ønsker meg en hyggelig, men rolig bursdag!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229