10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

W E L C O M E N O V E M B E R

Tenk at det er årets nest siste måned. Det er ikke lenge til jul og det gikk akkuart opp for meg. Tiden går altfor fort! Selv om julen nærmer seg så er det fortsatt høst, derfor kan vi vente med julesnakk til desember. Mørketiden er derimot tilbake og kulden begynner å snike seg innpå, men til tross for det har vi en koselig måned foran oss.

• 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH•

1. Gjøre noen endringer på rommet før vi går inn i desember. Jeg vil bytte ut sminkebordet mitt med et som er mer minimaltisisk og sette opp enda et garderobeskap (svømmer i klær...). Det sminkebordet som står i garderoben min nå tar opp for mye plass.

2. Gullsmykket <3 ga meg til bursdag i fjor har røket. Jeg ante fred og ingen fare, dro av meg genseren, hørte lyden av noe som revnet og ned på gulvet falt smykke. Det gjorde meg ordentlig trist! Så nå må lenken til en gullsmed og i mellom tiden henger reserve lenken rundt halsen min.

3. Lanseringsfest med Insp som er på torsdag allerede. Det gleder jeg meg virkelig til! Har du husket å laste ned appen? Hvis ikke - last den ned og bli inspirert. Vi er en gjeng jenter som vil gi deg en selvtillitsboost!

4. Sette opp en bloggplan for desember. I år ønsker jeg å oppdatere dere med inspirerende og stemingsfylte innlegg gjennom hele adventstiden.

5. Lese en av bøkene til Lilli Bendriss. Jeg drømmer veldig mye hele tiden og trenger å forstå mer av hva de kan bety. De er groteske og noe mange ville forbundet med mareritt. Jeg derimot, drømmer videre og blir sjeldet skremt. Dette blir den tredje boken jeg leser i løpet av mitt liv, heh.

6. Denne helgen blir den siste bursdagsfeiringen på en liten stund. Storesøsteren min har bursdag neste uke og på lørdag skal hun feires. Det blir gøy!

7. Bloggmessig blir dette en vanskelig tid. Det er minimalt med dagslys og himmelen har blitt mørk før min arbeidsdag er ferdig. Løsningen på det er at helgene må utnyttes til å lage ta bilder og lage nok materiale.

8. Jeg startet med et nytt prosjekt for en liten stund siden og kan snart ferdigstille det. Basert på egen erfaring har jeg laget treningsprogram til dere - det var etterspørselen var større enn forventet. Send meg gjerne en melding om du er en av de som ønsker nytt program.

9. Opprettholde min egen treningsmotivasjon. Det er vanskelige gjort enn sagt nå som vi går mot vinteren. Mine beste tips er å sette opp en plan, legge fram klær dagen før, lag gjerne en avtale og tren med engang du har tid. Det er mitt fokus i November!

10. Det er tid for å spare penger igjen. Reiser koster alltid litt uansett og beløpet på kontoen var ikke stort da vi landet i Norge igjen. Jeg skal derfor holde meg unna butikker, klesbutikker, restauranter og annet som prøver å forføre meg og pengene mine frem til neste måned.

Liker

Kommentarer

Annedahl
Annedahl,
Hvor/hvordan lager du den fine kollasjen? 😊 God helg <3
nouw.com/annedahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229