10 TING JEG VIL GJØRE I MARS

· W E L C O M E M A R S ·

Endelig er den ofisielle vårmåneden her, og det merkes nå som dagene blir lengre og lysere. Det gjør meg så glad! Mars har ikke startet som forventet, men så fort formen er topp topp, tommel opp er jeg klar for å fyre løs på månedens mål ★

10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

1. Først og fremst skal jeg fokusere på trening. En uke med sykdom merkes godt på kroppen, og selv etter kort tid krever det litt ekstra innsats for å hente seg inn igjen. Jeg gleder meg til neste uke allerede!!

2. Jeg skal begynne med en aldri så liten vår opprydning i skapet. Mye skal pakkes ned, men siden mars fortsatt kan by på kalde dager er det greit å la noe være til solen titter frem igjen. Det skal fortsatt bli godt å få plass til vårnyheter, og ikke minst kle seg litt lettere.

3. Apropos rydding! Jeg kjøpte meg nylig to søte oppbeveringskruver i jute, og de gleder jeg meg til å få. Da skal jeg sortere alt av skjønnhet og hudpleieprodukter, og gjøre enkelte ting litt mer organisert på rommet. Jeg blir aldri ferdig, men det er helt greit - for jeg elsker alt som har med interiør og dekor å gjøre.

4. I april reiser ♥og jeg til sommer og sol. Det betyr at jeg allerede kan begynne å tenke på sommergarderoben, og gå til innkjøp av nye bikinier. Jeg kjenner det kiler i magen av tanken på sand mellom tærne, og bølgeskvulp.

5. Nyte årets første uteservering. Selv om mars svinger mellom vinter og vår skal man ikke se bort i fra at det blir mulig å nyte uteservering om noen uker. Frisk luft og sol som varmer kroppen, det gir ekstra vårfølelse!

6. Du ser meg enten med et kjedelig hverdagshår som henger rett ned, eller en standard hestehale og det må gjøres noe med. Hår og oppsett har aldri vært min sterkeste side, men forrige uke ble jeg overrasket på jobb med en Babyliss krølltang (var det et hint?) og tro det eller ei - det ga meg ny inspirasjon. Det var hyggelig av presskontakterna!

7. Flere som ønsker seg nye sneakers? Våren er på vet og det skal feires med et par nye sneakers. Vi går med det året rundt, men lyse og lette sneakers har jeg ventet med å gå med i noe som føles som en evighet. Chuck Taylor All Star Lift & Bronx Baisley står på ønskelisten!

8. Lage bedre og mer inspirerende innhold. Den siste tiden har det ikke bare vært veldig ensforming her, men på Instagram også. Lysere tider har gitt meg mer inspirasjon, så trening og mat vil dere forhåpentligvis se mer av fremover. Jeg vet mange av dere liker det!

9. I hele 2019 har huden vært gjemt under tykke plagg, og ikke fått sollys på veldig lenge. Nå som jeg har en reise i vente er det greit å legge seg noen minutter i solarium for å gjøre huden forberedt på soleksponering. Det gjør jeg hver gang før en reise, og slik unngår jeg å bli solbrent sammen med SPF.

10. Ta meg en skikkelig velvære dag minst 3 ganger i måneden. For meg betyr å vaske og ryddet rommet, en bedre frokost etterfulgt av en tidlig treningsøkt forså litt selvpleie med både ansiktsmaske og gode kremer.

Liker

Kommentarer

Hegekristin
Hegekristin,
fin liste 😃
nouw.com/hegekristin
ingridsolbergs
ingridsolbergs,
Du er så fiiiin!!
nouw.com/ingridsolbergs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229