10 TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

· W E L C O M E J A N U A R Y ·

Et nytt år for meg betyr en frisk start med blanke ark. Jeg liker ikke å ha en liste med nyttårsforsett, men utfordringer og mål er motiverende. 2018 var et veldig fint år og jeg håper dette blir minst like bra. Her er 10 ting jeg vil gjøre i januar og resten av året ↓

10 THINGS I WILL DO THIS YEAR


1.
Gi ♥ verdens beste bursdag! Han er januarbarn og har bursdag allerede på fredag. I fjor ble han overrasket med reise og lite kan toppe det, men jeg skal gjøre alt for at dagen blir nesten like bra.

2. Årets første.De siste årene har jeg hatt som mål å starte 2019 med en treningsøkt og det klarte jeg. Selv om det ble litt trening i ferien merkes det på kroppen at den ikke har vært i like mye aktivitet. Jeg er motivert og vil danne meg en god treningsrutine for både januar og resten av året.

3. Få bort det slitte håret. Det er flaut å si når sist jeg klippet håret mitt, og de slitte tuppene begynner snart å snakke for seg selv. Jeg liker ikke å gå til frisøren da det koster utrolig mye for kun litt stussing, derfor har vi skaffet frisør saks hjemme slik at mamma kan klippe bort det verste.

4. Forberde meg på boligmarkedet. Kjøp av leilighet sitter bomfast i hode mitt, og selv om det ikke blir i år er min hovedprioritering å spare til det. Det er lurt å være godt forbedret og spare opp en egenkapital selv om det kun er en drøm enn så lenge.

5. Ekstrem opprydding. Klesskap, hyller og skuffer skal tømmes, organiseres - det gjelder også steder man ikke ser. Jeg mangler litt oppbevaringsplass, men en ny kommode fra IKEA sin Malm kolleksjon løser det problemet. Jeg har nok litt OCD, men et ryddig rom er et ryddig sinn.

6. Legge ny planer. Starte med blanke ark, nye penner og tom kalender - her skal jeg fylle inn alt fra reiser og blogg til trening og jobb. Alt som er må selvfølgelig ikke planlegges og man skal ha i hode at alt ikke går etter plan. Uansett, det er godt å ha noe å se frem til og det gir meg en følelse av trygghet

7. Reise mer. Jeg syns 2018 hadde mange fine reiser, men opplevelser får man aldri nok av. Jeg har mange land på bucketlisten min og håper å få krysset av noen. Det står øverst på ønskelisten! Jeg har ingen flyttbar jobb så planlegging blir viktig, og sparing er et annet nøkkelord.

8. Male gulvet på rommet. Det har jeg utsatt i sikkert et år , men i går var jeg ordentlig lei av alle ripene på det hvite gulvet. Jeg flyttet alt av møbler, til og med dobbeltsengen på egenhånd og satte i gang. Nå er det ingen riper å skimte og gulvet er som nytt!


9. Bli flinkere til å lage mat. Jeg ønsker å bruke mye mer tid på kjøkkenet enn hva jeg gjorde i fjor. Et sunt og variert kosthold er viktig for meg og ingenting føles bedre enn mat som er laget fra bunnen.

10. Stå opp tidligere. I hverdagen står jeg opp rundt 06:00 hver eneste dag, men i helgene sover jeg fort bort morgen. Jeg vil stå opp tidligere å få mer ut av dagen til trening, blogg og fritid. Det vil uansett bli litt lettere å komme seg opp i hverdagen.

Liker

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Såå fin bild!!nouw.com/filippatipsar
maddekk
maddekk,
Tusen takk 😃nouw.com/maddekk
Ivanahamre
Ivanahamre,
Du er så flink med bilder!! Nydelig er du 😊 nouw.com/ivanahamre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229