10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

· W E L C O M E D E C E M B E R ·

t's the most wonderful time of the year. Tenk at det er desember allerede og et nytt år om 28 dager. Desember er en av mine yndelingsmånder og i år blir den annerledes enn tidligere. Jeg skal få litt av alt det gode, det betyr for meg julestemning, familietid og god mat, men også sommer og sol. For første gang skal denne kroppen få kjenne på ordentlig varme midt på vinteren. Før den tid vil jeg lage ekstra julestemning, så her kommer 10 ting jeg vil gjøre i desember.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·


1. Før noe annet skal julepyntet pakkes ut og alle rom skal dekoreres. Jeg gleder meg til å begynne med det denne helgen 🎄

2. I år blir min jul litt annerledes - noen som kan gjette hvorfor? Jeg og ♥ må fremskye vår julaften med familie til fordel for en mer eksotisk feiring sammen. Det blir nok veldig rart, men også deilig med sand mellom tærne.

3. Dra på julemarkedet i byen med kjæresten og venner. Det er like koselig hvert år! Kle på seg godt, tusle rundt frem og tilbake mellom de små bodene mens jeg smaker på alt av søtsaker Det blir nok flere turer dit slik at magen får plass til Churros, dounts, bubblewaffle og en stor posjon Tartiflette- slik skal jeg sikre meg en god dose jul.

4. Vel, vi kan være enige om at ingenting er koseligere enn å være hjemme i juletiden? Så det eneste jeg vil er å tilbringe hver kveld og helg hjemme frem til reisen. For det er lite som slår det glitrende treet i stua, levende lys i alle rom og familietid 💫

5. Jeg bestilte nettopp et sengesett i fløyel og klarer nesten ikke å på at det skal dunke ned i postkassen... Jeg elsker å krabbe opp i sengen og pakke meg inn i myke materialer og snurre film. Det er en god invistering, spesielt i disse vintertider!

6. 1. Lage & pynte pepperkakehus. Det har ikke blitt en tradisjon i vårt hjem enda, men vi prøvde oss på det i fjor og det var ordentlig koselig. Selv om godt over halvparten av pynten blir spist opp og pepperkakehuset litt halvveis er det hyggen som teller

7. Jeg gleder meg enormt mye til sol, men før det kan nytes må ting organiseres. To vaksiner i armen skal settes og pakkeliste må skrives. Det å pakke til sommer i vintermodus er ikke den letteste oppgaven, misforstå meg rett. Jeg vil bare få mest mulig tid til hygge og for å gjøre det mulig må jeg starte tidlig.

8. Trene gjennom hele desember. Det er lett å glemme og bevege seg, men det føles så godt å beholde de gode rutinene uansett årstid og høytid. Derfor skal det være min måned bestå av like mye avslapning og kos som sunn mat og bevegelse. Det gir meg en god følelse og ingenting er bedre enn å slenge seg på sofaen etter en tung og gomle i seg juleskum med god samvittighet!

9. Få bort det slitte håret og unne meg selv en ordentlig kur. Det må jeg gjøre før solstrålene treffer håret mitt - hvis ikke, faller det nok av!

10. Jeg har en koselig middag med søsteren min i vente og er spent på hvilken restaurant vi velger denne gangen. Vi er to matglade mennesker og da er det alltid hyggelig å teste ut ny mat sammen!

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
Masse kjekt ❤🎅😊nouw.com/mammatetheo
siljehv
siljehv,
Så mye gøy 😍🤶🏼 kjenner jeg ble litt misunnelig- jeg vil også til varmerer strøk🤩🙈nouw.com/siljehv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229