10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

W E L C O M E D E C E M B E R

Da var det endelig desember som uten tvil er en favoritt måned! I år har jeg klart å gjennskape julestemningen som minner meg om den jeg hadde som barn. Brennende lys, glittrende juletre, lukten av kanel og klemmentier gjør julestemningen sterkere og sterkere for hver dag som går. Det er virkelig den koseligste måneden i året! Julen kan fort bli stressende, men la oss huske å nyte de fine øyeblikkene, sette pris på det vi har og inspirere hverandre.

• HER ER 10 TING JEG VIL GJØRE •

1. Lage & pynte pepperkakehus. Det er så koselig å sitte rundt spisebordet hjemme bake og pynte peppekaker sammen med familien. Selv om halvparten av pynten sikkert blir spist opp før den kommet på! Peppekakehus har aldri vært en tradisjon hjemme hos oss, men det aldri for sent å starte en ny.

2. Dra på hyttetur med ♥ Jeg har så lyst til det, og helst i en av de første ukene. Det er så koselig å komme seg ut av byen og til et magisk vinterland. Fyre i pesien, og skape litt ekstra julestemning!

3. Trene på julaften. Det er et lite mål jeg har satt meg! Jeg klarte det i fjor og kan klare det igjen! Det er en skikkelig god følelse å våkne opp i julepysj, spise frokost, trene også legge seg ned til kveld med god samvittighet.

4. Stå på skøyter og drikke varm kakao. Dette vil jeg gjøre i Spikersuppa. Trenger jeg å si noe mer?

5. Besøke Jul i vinterland. Ikke bare en gang, men flere! Jeg vil skape julestemning med både venner og ♥. Julemarkedet i byen ser så koselig ut med paradishjul, ponniekarusell og annet julegodt.

6. Spilleliste med julemusikk. Jeg må lage meg en ny spilleliste med julesanger som kan høres på fra morgen til kveld. Det er så hyggelig!

7. Være kreativ med gaveinnpakingen! Jeg ser for meg ensfarget brukt papir med gran, glitter og gull. Det er så mye hyggeligere å gi bort noe som ser ekstra fint og spesielt ut.

8. Kjøpe bomullsgrener. Jeg kjøpte meg en rett før desember, og vil ha flere. De er så fine og passer veldig godt til høytiden - det innså jeg nå!

9. Pynte juletreet tidlig. Vår tradisjon er å pynte juletreet på lillejulaften, men i år blir det nok tidligere. Hele desember går så fort, så det gjelder å utnytte de dagene vi har. Jeg klarer nesten ikke vente til huset er dekket i julelys og glitter!

10. Sist, men ikke minst. Senke skuldrene, slappe av og nyte julen. Det er lett å sresse bort julen, og ting blir fort travelt. Julen skal være en hyggelig høytid! Alt trenger ikke å være perfekt, uansett er det litt av sjarmen, tenker jeg.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229