10 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST


· W E L C O M E A U G U S T·

God onsdag! August er her og sommeren går mot slutten - den føles alltid så kort. Mange syns kanskje det er litt deilig, men jeg forblir et sommermenneske. Jeg har hatt en fantastisk sommer med mange fine opplevelser, og kjent på roen. Denne måneden er det tid for fokus, komme seg tilbake til gode rutiner og det gleder jeg meg til. Her er 10 ting jeg vil gjøre i august:


· 10 THINGS I WANT DO THIS MONTH ·

1. Trene minst 3 ganger i uken! Det har blitt minimalt med trening i ferien, og selv om det ble noen lette økter skal det bli godt å komme tilbake til strukturert trening og sette nye mål.

2. Lage mer mat, igjen. I 23 dager har vi spist hvert eneste måltid på restaurant, så fremover skal fokuset være på et mer balansert kosthold, og hjemmelaget mat. Heldigvis har vi spist utrolig mye godt, og inspirasjon fra både Sardinia og Marbella har blitt med hjem.

3. Bli flinkere med Instagram Stories. Det er en ting jeg ofte glemmer bort - selv om jeg vet at det er godt likt hos mange. Det er en fin mulighet til å gi dere et ekstra innblikk i min hverdag!
4. Se Løvenes Konge med . Jeg ser for meg at vi gjør det neste regnværsdag - det er den perfekte avktiviteten å gjøre på grå dager.

5. Ta en ingefær-short hver dag. Det er lurt å ta året rundt for det hjelper mot kvalme, styrker immunforsvaret, lindrer utrolig nok stølhet. Uansett, kvikker det opp kroppen og smaker godt - elsker å starte dagen med en shot!

6. Jeg må komme meg ut av feriemodus! Herregud... Ferie er litt for deilig og det er hardt å komme tilbake til hverdagen, men gode rutiner er gull verdt. August er måneden for....

7. Sette opp en plan for pengebruk. Jeg har mine faste utgifter som alle andre, men fremover skal jeg planlegge fra måned til måned hva lønnen på min brukskonto skal gå til. Alt fra sesong shopping til interiør eller ekstra sparing til en ferie - da unngår man å kjøpe alt på en gang.

8. Gi bloggen en liten detox. Jeg har ikke gjort noe med designet siden i fjor sommer, og nå er det tid for forandring. Det er motiverende for meg og inspirerende for dere. Gleder meg!

9. Rense sminkekostene mine. Jeg er altfor dårlig til å gjøre det og huden min fortjener mer enn som så selv om den ikke sier i fra.

10. Jeg vil grille, spise reker og fange de siste solstrålene før høsten kommer.

Liker

Kommentarer

sevencoloredflower
sevencoloredflower,
herregud, jeg digger kroppen din !nouw.com/sevencoloredflower
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229