Header

BeautySminkemappe / Toalettmappe fra Lulu´s og delt inn i to deler. Den har plass til absolutt alt og mye mer og mulig å holde den ryddig og fin. Det trengs ihvertfall for min del. 


Har alltid med meg den faste sminken min, hverdagsminke og favoritt festsminken min.  BB cream og Bare Minerals settet sammen med kostene er alltid med meg, uansett. Beste foundation produktene. Guerlain Terracotta solpudder er  også alltid med meg, men ikke alltd det er det som blir brukt. Dette pudderet passer perfekt om sommeren når man har fått litt farge. Man slipper å ta på seg noe mer og fargen er utrolig jevn og fin. Andre ganger raskt og enkelt å ta på seg bare for å få litt glød. Vippetang finnes alltid i sminkemappen fordi det er greit å ha hvis man ikke orker maskara eller vil ha litt ekstra bøy på vippene med eller uten maskara. Dip liner og Too face er ofte med hvis jeg vet det er spesielle anledninger hvor man pynter seg litt ekstra. Slik som denne gangen på grunn av julaften. Ofte når jeg skal ut å reise har jeg også dette med. Leppestifter kommer veldig an på, noen ganger har jeg det med andre ganger ikke. For det meste hvis det er noen festligheter eller en lang reise. 
Maskara er alltid med uansett. Det er et must å ha det med, selv om man ikke bruker det hver dag. 

 

De mest viktige tingene som er i min toalettmappe når jeg reiser. Tannbørsten og tannkremen er ikke på bilde, men trenger ikke å forklare hvorfor jeg mener det er viktig å ha med seg. Tørrshampooo fordi det er ikke lurt å vaske håret for ofte og noen ganger blir håret fett uten grunn. Det kan også være man har dårlig tid å ikke rekker det og da er det fint med en 3 sekunders "vask". Den er ganske ny, men kommer nok til å ha den med når jeg er borte i flere dager. Bodysplash og bodymist som oftes på sydenreiser fordi parfyme er ikke det beste å bruke på stranden, samtidlig som man vil lukte godt. Et godt alternativ til både sydenturer og hverdagen. P-piller er et must når man først har begynt på det. End of story. Parfyme fordi man gjerne vil lukte godt og det er alltid med meg uansett. Ser på det som en viktig ting uansett hvor jeg reiser. Deodroant defintivt et must uansett. Det er ikke noe snakk om hvor man reiser eller befinner seg. Moroccanoil ikke like viktig som alt det andre, men med håret mitt er det greit å ha med seg uansett. Det brukes hver gang etter at jeg har dusjet og spesielt hvis man er i syden (da kan jeg ikke glemme det). 

Hva har du i din toalettmappe når du reiser?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments