Header

Tröttare än nånsin och lagt mig i sängen nu och kommer somna pang bom strax, jobbat hela dagen och imorgon blir det samma visa så vi hörs Imon igen!

Likes

Comments

Godkväll! 
Vart nere i stallet 3 gånger idag, pantis fått pencillin och fick gå ute till 9 ikväll, superskönt för henne! Remie fick vila och likaså Dolly. Imorgon jobbar jag i stallet så uppdateringen blir seg tills jag kommer hem. 
Nu ikväll fick även hundarna bada lite i sjön, kallt tyckte idefix men Kaxi hoppa snabbt i. hah!

Ska göra en matlåda tills imorgon, hamburgare får duga och sen ska jag och mina två bamsehundar lägga oss för att kolla film i min 120 säng, jag som tycker katten tar upp mycket plats ;) 

vi hörs imon, puss​​​

Likes

Comments

Planerna blev lite ändrade, ska vara hundvakt åt dessa två till ikväll/natt.
Kaxi & idefix 💗

Likes

Comments

Pantis är sitt vanliga jag igen, äter lite dåligt just nu men börjar bli normal igen, hon gnäggar efter mig som vanligt när jag kommer och även när jag lämnar henne. Rengjort hennes sår nu och lindat om benet igen, zinksalva över såret och ut i hagen igen!
Nu ska jag hem och rida remie, hörs sen!

Likes

Comments

Har inte gjort något vettigt idag känns det som, ​vart ju i stan och köpte massa saker på ekohallen, hööks och även charlies. Fick med mig spooksvästen hem, fanns bara en kvar i min storlek, tur! Köpte även med mig läderbalsam, zinksalva, foder, salsten, bluespray, kylliniment, jedopax, hovpensel, ny hink och ett lock till den! Säkert glömt skriva till något nu men idag handlade jag för över 2000 spänn, usch, dyrt att ha häst.. 

Nu ligger jag iaf äntligen i sängen och kollar runt lite på hästnet, inväntar jockis och sen ska vi sova. Imorgon upp igen till stallet för att tempa Pantis och fodra hästarna. Vi hörs!

sneakpeak på västen, btw, följ mig gärna på snap: maddeforsberg heter jag där :)

Likes

Comments

här kommer ett par bilder ifrån gårdagens ridpass på Remie! Ursäkta min sits på flertal av bilderna, jag hade för korta läder för att rida dressyr och hon trycker upp mig i sadeln, menmen! Bilderna är oredigerade då jag inte fixat programmet ännu, enjoy!

Likes

Comments

Sitter på bussen nu påväg in mot Charlies, ska köpa massa produkter för sår och liknande till Pantis. Som exempel jedopax, zinksalva, bluespray :)
Imorse påväg hem ifrån stallet gick även min älskade dunväst sönder, dragkedjan pajat efter sådär 2-3 år, den var ju trots allt ifrån Ullared så nu har jag en stor anledning till att köpa den fina spooks västen jag vill ha för 1075kr, hoppas den finns kvar i min storlek bara, vart rea på den på Charlies så där är den helt slut men får ta en titt på hööks👏🏼
Hörs sen, tidsinställt med massa bilder på remie från ridpasset kommer upp ikväll! Be there!

Min pojkvän och remie förra sommaren! Haha

Likes

Comments

Inte kunnat sova något alls inatt, vet inte vad det berodde på men antar att jag var orolig för Pantis samtidigt som jag är väldigt utvilad. Ska bli skönt iaf att jobba i helgen, behöver gå upp tidigt och röra på mig.
Anyway, precis hemkommen från stallet. Pantis temp hade gått ner till 38,0 vilket är superbra! Ingen mer feber helt enkelt! Metacamet sitter fortfarande i då hon gick normalt på bakbenet idag, har inte kollat svullnaden än då hon går med lindor i hagen.

Hoppas vädret håller i sig och inte regnar mer nu, så jävla less på vädret.
Vid 11 kommer mamma och hämtar mig hos jockis och då ska jag hem och rida Remie och Dolly ska få en promenad i skogen med mig och mamma.
Ringde kliniken för en stund sen och avbokade min tid hos dem idag, tyvärr. Ska återkomma dit nästa vecka igen och få en tid när lymfangiten gått över, svullnaden lagt sig och hältan oxå.

Nu ska jag käka pizzafrulle och sen ska jag lägga mig framför tven och hoppas på att nåt bra program visas vid denna tiden, antagligen inte..

Likes

Comments