Header

Idag är det den dagen jag och min älskling har varit tsm i 5 månader.
Du är det bästa som har hänt mig jag älskar dej!!❤❤😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen var ju så jävla go, förutom biljävel!!.

I fredags så vänta jag på tom och robbin som skulle hämta mej det tog ett jävla bra tag innan de kom för de fick soppartörsk mellan khamn och kga. duktiga pojkar. Men ner de kom hit så va det fan inte bara o åka, bilen hade tappat något och de va tvungna att ringa efter grejör. sen kom felicia när de höll på med bilen, hon skulle med t storfors. är vi va där så böt vi från bilen till en liten buss så åkte vi upp till robbins syster. Sen senare på kvällen så skjutsa vi lindberg t skogen.

Lördagen så blev det lite krångel men sent på kvällen efter pojkarna hade varit i garaget och grejer så åkte vi in t kga där träffa vi en massa skönt folk :)

Nu kan jag inte berätta någe mer och jag hinner inte för mamma tjatar på att vi ska åka och träna så får väll lyfta på min feta röv och åka!!!

Likes

Comments

Åh så skönt med helg Woop Woop. Ensam hemma jag vad gör man inte höjer musiken t bött.
Ligger i soffan och väntar på att robbin och tom ska kom och hämt mig. Åka t Storfors och måla folkrace bil. Som vi ska ha t Degerfors tävlinga.
Igår träffade jag underbaraste Alex, Fegge och Franne gu vad jag saknat er.
Nu ska jag göra någe vettigt äta mig tjock ^^ hej

Likes

Comments

På väg t Ludvika för att hjärtat ska köra idag, jag vill oxå men har inte fått licensen än och jag måst köpa overall.
Det får bli tävlingar t våren😊
Igår va vi och hämta en folkrace bil som robbin skulle hämta. De som bodde där va underbart trevliga och hade världens grisigaste hund som såg ut som en nalle i ansiktet ^^
Och så gick vi typ upp klockan fem ...
Sen i förrgår så åkte vi till Ullared. Handla inte mycke alls.
Har gått upp tidigt varje dag de här dagarna och nyss när jag försökte sova då fick vi punktering... Jaja skit samma det va la bara och byta däck och åk igen. Nu ska jag söve igenkänner att de sista meningarna var värdelösa men jag ork inte sudda 😋 hördes kanske på hem vägen 😊


Likes

Comments