Header

Jag hade en underbar helg träffa nya personer som jag aldrig pratat med. Folkrace är så underbart för man kan nästan prata med vem som helst. Men dock så va inte mina resultat bra, men det vill jag glömma nu. Förut mina startar som jag gjorde det är jag skit nöjd över.
Och det bästa av allt är att bilen är start klar till Årjäng näst nästa helg, ska bara byta däck haha för jag körde slut på Robbins. Ska i alla fall dela med Alexander Skan, får se hur det går.
Men men ska snart gå t bussen.😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det bästa som finns att göra är noga att sätta sig i en folkrace bil och bara köra.
Just bu är vi på filipstads folkracebana Stoffe är ute och provar sin bil just nu. Det har krånglat lite för honom tyvärr.
Men i helgen är det Karlstad 2 dagars och då jävlar ska jag ta i med Robbins Saab. Min är ju tyvärr inte klar. Och jag tror inte den kommer komma ut på ett tag. Kanske när jag ska köra NGK i oktober eller när det nu va.
Nu vill jag faktiskt åka här ifrån och sova :P
Första dagarna i skolan har faktiskt varit jätte bra jag tror jag kommer att trivas. Haha hade faktiskt ett fånigt litet leende igår kväll för att jag visste att idag skulle bli en bra dag.
Älskling och jag har 10 månader idag^^ fyfan vad tiden har gått fort :))Likes

Comments

längtar till den 24/8 då jag får vara ute på karlsatads banan igen woop woop. Har ju inte kört sen motala festivalen, Och där gick det hyfsat bra för att ha lite volvo bilar som förstörde det mesta för mig, som vanligt!

Men nu ligger jag i sänga för jag är så jävla trött, och det var så skönt att sova i en säng eftersom vi har sovit i husvagn hela helgen i Lyrestad tror jag att det heter.

Idag få det nog bli att hjälpa till med folkrace bilen, den blev ju lite och göra efter att Robbin hade kört den i Fredriksberg, på hedparksfestivalen.

Nog om folkrace för stunden!

Många undrar varför jag aldrig är i Karlskoga nästan och det är för att jag trivs inte där förutom när jag är hemma, och om jag ska köra folkrace måste jag också hjälpa till en hel del. så där har ni ett kort och enkelt svar.

 

Likes

Comments

 

Åh jag känner att jag är sugen på att börja blogga igen, det va ju ett litet bra tag sen. Men denna gång kommer det mer handla om folkrace: inköp, tävlingar, bilar OSV.

I det så var det tävling i Fredriksberg, men jag och Robbin körde inte, däremot så körde våra vänner Marcus, Louise och Tom.

Men nästa helg är det min tur igen och då blir det att köra i Hallsberg majfestivlan 2-dagars. Det längtar jag verkligen till.

Förra helgen så körde vi i Laxå, haha då mötte jag min kära vän Amanda Lindberg.

Men ska åka och grilla och grejer snart så om jag inte glömmer bort skriver jag i morn. Hej:)Likes

Comments

 

Några ord och jag känner mig totalt värdelös, Ingen har sagt något liknande till mig eller om mig. Det får mig att känna mig värdelös. Det får mig att bryta i hopp i tårar. Jag har inte gjort något för att förtjäna dessa ord. Jag vill inte va den folk tycker illa om. Jag vill vara trevlig och prat glad. Men ibland har man ingenting att säga. Då får man skit för det. Jag önska de viste hur illa dom kan behandla en med några ord. Jag trodde de var mognare än så. Jag hoppas på att jag aldrig behöver se dem, men jag kan inte göra så mycket åt saken. vuxna människor kan va lika elak som en tonåring.Likes

Comments

 

 Who jajemen jag har gjort min första riktiga tävling!!!! och vet ni vad?? DET GICK RAKT ÅT HELVETE.

Det var inte riktigt min dag då. Och ah mer säger jag inte. Här kommer några bilder i alla fall.

imorn är det folkrace tävling igen jag kör icke men robbin ska köra sen ska Amanda köra sin första tävling. Jag hoppas det går bra för båda två.

 

Likes

Comments

Allt går uppåt, jag umgås med folk jag älskar och tycker om. Jag gör det jag tycker är kul. Jag kör mitt race här i livet. Jag har världens bästa familjer. Åh livet bara rullar att känns så bra. Allt är som det ska, skulle aldrig vilja byta liv med någon annan. Jag är världens lyckligaste tjej <3

Likes

Comments

Idag är det den dagen jag och min älskling har varit tsm i 5 månader.
Du är det bästa som har hänt mig jag älskar dej!!❤❤😘

Likes

Comments

Helgen var ju så jävla go, förutom biljävel!!.

I fredags så vänta jag på tom och robbin som skulle hämta mej det tog ett jävla bra tag innan de kom för de fick soppartörsk mellan khamn och kga. duktiga pojkar. Men ner de kom hit så va det fan inte bara o åka, bilen hade tappat något och de va tvungna att ringa efter grejör. sen kom felicia när de höll på med bilen, hon skulle med t storfors. är vi va där så böt vi från bilen till en liten buss så åkte vi upp till robbins syster. Sen senare på kvällen så skjutsa vi lindberg t skogen.

Lördagen så blev det lite krångel men sent på kvällen efter pojkarna hade varit i garaget och grejer så åkte vi in t kga där träffa vi en massa skönt folk :)

Nu kan jag inte berätta någe mer och jag hinner inte för mamma tjatar på att vi ska åka och träna så får väll lyfta på min feta röv och åka!!!

Likes

Comments