Nu är det två veckor sedan jag började mitt nya jobb på Länsförsäkringar. Jag trivs så himla bra och det är i princip samma jobb som tidigare men annat datasystem. Varje morgon serveras det frukost med massa gott bröd och knäcke. Lyx som ger bra start på dagen.
Önskar jag kunde få ha med mina kollegor hit för som saknar jag jättemycket. Men det ger sig förhoppningsvis med tiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Massa har hänt och jag tror att jag måste dra i bromsarna nu. Det är verkligen snabbt veckorna flyger förbi.
Det finns inte mycket mer än alla måsten. Vi kämpar med trötta barn på morgonen och den äldsta ger mig så mycket utmaningar. Börjar så fort hon slår upp sina blå. Gaaaaah... i går började hon på cirkus skola i Malmö. Får se vad hon tycker om det.

Jag har inte riktigt orkat ta itu med min träning under förra veckan men med en svanskota som ömmar känns det mer som att jag borde ta det lugnt. Får se hur veckan blir. Ska till läkare på onsdag. Man glömmer lätt bort att man inte orkar lika mycket som gör några år sedan.
Ha en underbar vecka.

Likes

Comments

Säljaren hörde av sig dagen innan vi skulle hämta hem lille Nisse. En av hennes katter hade skadat hans ena öga så pass att man avlivade den. Väldigt tråkigt och ledsamt då buren som vi köpt hem och monterat ihop står tom. Jag hade verkligen fastnat för honom 💙 det kommer väl fler.

Likes

Comments

Nästa vecka flyttar denna lille hane hem till oss. Tzilkes Jokkmokk , en blå zobelsiames.
Uppfödaren Carolina skulle först behålla honom själv men ändrade sig . Och tur är väl det för jag föll pladask för honom när hon lade upp första bilden på instagram.
Vad han kommer heta får vi se😜

Likes

Comments

Igår föddes tre små kaninbebisar. Två ljusa och en mörk. Dora våran kanin som är mamma till dem är själv en avkomma till vår andra kanin Alice. Pappan är en dvärgvädur som vi snällt fick träffa från Tuvalisaskaniner som har en uppfödning här i Staffanstorp. Ska bli så spännande att få se dem utvecklas. Bilder dröjer då man helst inte skall röra runt för mycket i boet. Det kan stressa mamma kanin så hon stöter bort ungarna. Bilder på pappa och mamma (svart) kanin har ni här.

Likes

Comments

Om ni är i Malmö så måste ni bara prova dessa goda burgare på Surf shack. Provade deras lunchkombo och lade till ananas, bacon och ost. En bbq dippsås som pricken över i. Detta var en riktig smakupplevelse 👌

Likes

Comments

Sitter ute på lunchen. Härligt när solen visar sig. Allt känns genast lite bättre. Man blir på bättre humör. Jag älskar dig sol.
O i eftermiddag skall jag göra något riktigt spännande.

Likes

Comments

Hopp och så låg lilla Helga uppe i famnen hos Perla. Stora tjejen kom in gråtandes i natt och sa att andra örat nu börjat göra ont.
Alvedon på det och sen fick hon krypa ner hos oss. Så det får bli vårdcentralen idag.
Två dagar hann jag jobba efter semestern.
Gustaf fick redan hämta hem henne från fritids i måndags och vabbade igår. Håller tummarna att dom kan se något nu. Sist var hon bara lite röd i öronen.
Godmorgon på er

Likes

Comments

Älskar dem. Hittade en annons på instagram och klickade hem modellen Murial i färgen nude i stl 40. Har kostat 599kr men jag betalade 149kr inkl frakt. Sååå snygga och bekväma.
Ni måste kolla in Justfab på insta

Likes

Comments