har inte sovit ordentlig på flera månader. då blir jag tjurig och irriterad. speciellt när man har en sambo som väljer att sova sent och vakna sent. vad jag hade gjort att kunna få sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livi har börjat bli bra på ta bilder tycker jag, även om hon bara tar bild på en stol eller lampa så har jag svårt att ta bort dem. Så mobbad. I love my kid hehe.

Likes

Comments

I slutet på denna graviditet och nu efter förlossningen har jag varit extremt lat och inte haft ork för något. Huvudet tänker bara på att ta hand om barnen och inte mig själv alls. Jag är en tråkig person som inte har någon hobby eller intressen.. Jag började precis komma tillbaka till mig själv igen när Livi blev ett år men kort därefter blev man gravid och fick heltidsjobb och då ville man spendera all sin lediga tid med Livi som man förlorat när man jobbat. Kunde knappast hitta tid där för mig själv.. Så är det bara jag som är så här och kommer de bli bättre? 

Jag vill inte stressa med saker än för vem vet när eller om jag kommer få uppleva småbarnlivet igen, vill njuta så gott jag kan! Äh jag får vara hur tråkig jag vill nu, det är en period och det går över! Helt säker på det.

Bild på Livis selfies jag hittade i mobilen och Sigge som är 3 veckor idag! Älskar er, ni är mitt allt! Kommer alltid sätta er först i allt, ingenting är viktigare än er.

Likes

Comments

Morgonen blev inte som jag förväntade mig, ville ge Dennis frukost på sängen men med gnällig bebis och inte ha någon kök heller så ligger allt huller om buller. Blev ingen frukost på sängen för jag inte hittade brödet haha.. Dennis fick en teckning inramad och ett foto på barnen inramad med.
Efter frukost så åkte vi till Markaryd för vi skulle åka på älgsafari! Syrran, Hampus och Nono åkte egen bil och vi med egen. Flickorna fick sitta bakom ratten med deras pappor och tror de tyckte det va väldigt kul, Livi blev lite rädd när älgen kom lite för nära och Dennis tog ner rutan haha.
Efter det åkte vi och grillade korv, det kom massa änder och tjejerna fick mata dem med korvbröd. Dessa änder var inte blyga och kom väldigt nära så Livi blev lite rädd.. Var en väldig mysig dag!

Tack älskling för du är världens bästa pappa till dina barn. Du älskar dina barn mer än allt och jag älskar dig så mycket. Det är dig jag vill leva resten av mitt liv med, det är du som är min största trygghet i livet och det är bara dig jag vill dela allt med.

Likes

Comments

Har blivit så extremt trött på sociala medier att jag bestämde mig att lägga det på is. Ser hur det tar över ens liv hur mycket man sitter med mobilen och nu när man har två barn känns tiden viktigare att spendera på dem. Ska försöka lära mig vara utan mobilen mer :) Men läser tidningen och bloggar som vanligt på mobilen hehe.

Likes

Comments

Tiden går fort! Idag är Sigge 2 veckor redan, min älskade pojke!! Vi var på BVC och han vägde 4.2 kg redan och växt 2.5 cm sen födseln.
Man får inte njuta att vara hemma med bebis mys direkt för de håller på renoverar om köket så jag och Sigge vill inte vara här med främmande gubbar direkt, sen låter det förbaskat högt när de håller på. 7 på morgonen börjar det.... tur att mamma bor i närheten så vi hänger där tills pappa och Livi hämtar oss kl 16.
Men vi får nytt kök och diskmaskin!! Vi fick välja ut golvet, väggarna, skåpen och bänken. Så vi får hoppas vi gjorde rätt val så allt ser snyggt ut och matchar!

och hoppas de går fort, man känner att man inte kan utnyttja sin lägenhet till fullo. Köket är en jätte viktig del. Så nu ligger allt som fanns i köket på balkongen förutom kylskåpet som står i vardagsrummet..

Likes

Comments

Det började för ett litet tag sen då Livi började säga aj när jag skulle torka henne på skötbordet, hon ville typ inte jag skulle göra det. Sen när man drog på blöjan så började hon dra på den som det va obehagligt mot fiffin.. Hände ganska ofta att hon började dra på blöjan både bak och fram men när jag tittar ser allt super ut, alltså ingen utslag eller rodnad av nått slag. Vår bm tittade på det men hon såg inget som skulle vara fel heller. Hon kissar och bajsar normalt.
Dock ikväll så gick jag in till henne när hon sov och då hade hon bajsat vilket hon inte gjort på över ett år på natten.. Jag fick inte torka henne mellan benen och absolut inte ta på blöjan. Sen så verkade som hon var irriterad mellan bena för hon började dra ner blöjan hela tiden så Dennis fick tvätta av henne men hon knep igen bena och verkade ha ont..
Nu vet vi inte om hon har lärt sig detta att säga hon har ont i samband med blöjan eller om hon verkligen har det.. Får nog ringa BVC igen om hon gör om de, tycker så synd om min tjej 💜

Vad kan de va..?

Likes

Comments

Jag vägde nästan 80 kg när jag födde Sigge, på mina 158 cm så är det ganska mycket jag gick upp. Nästan 30 kg!! jag gottade med mat och all mat gick ner. Två portioner var vanligt och jag var sugen på mat jämt haha! Drack massvis med läsk, godis och glass. Tänkte vafan man är gravid... Men som man ångrar ändå när man ser den kroppen man har kvar efter förlossningen haha!! Tur att Dennis älskar mig ändå.
Ser fram emot att börja motionera lite, gå långa promenader när allt kommer lite mer i rutin. Komma i sina gamla kläder sen köpa nya kläder också! Få upp självförtroendet lite mer :) Dessa dagar har man bara tagit de lugnt!

Vill bara notera att jag inte vill hetsa i träning och svälta mig för bli smal, bryr mig mindre nu om min kropp när jag har barnen. Men vill ändå kunna känna sig fin för min egen skull, tid kommer det ta och det är helt ok. Barnen är små och de behöver mig mer än vad jag behöver se snygg ut.

Likes

Comments

Hur finner man tiden att kunna vara med båda barnen? Vill njuta 100% med Sigge som jag kunde med Livi men vill vara med henne 100% med men jag får inte det gå ihop ännu :( får ont i hjärtat när jag inte kan leka med Livi för lillebror är ledsen eller behöver äta. Vill att Sigge ska vara större så vi alla 3 kan leka tillsammans men vill njuta av den korta tiden han är bebis med. Mina barn är mitt prio 1, allt annat kommer efter! Önskar man kunde ha 4 armar eller typ 2 av en själv.

Älskar dom så det gör ont! Vill aldrig vara utan dem, vill knappast lämna bort Livi till barnvakt men Dennis ska iväg i helgen och då får hon sova hos mormor så jag inte behöver ta allt själv.
Kommer må så dåligt utan henne att jag funderar på låta henne vara hemma med mig iaf. Hoppas hon inte är allt för trotsig då :) Mår ju bäst när jag har dem nära mig.

Likes

Comments

Idag har det redan gått en vecka sen Sigge föddes! Han är så underbar och jag blir mer förälskad i han för varje dag som går. Han är så lik Livi när hon var bebis så det ska bli kul och se vem han tar efter mest i utseende sen, Livi tex har fått mycket av Dennis gener heheheh.

Ja hur är livet som två barns förälder? Vissa dagar har jag gråtit för man känner att man inte räcker till eller att man är helt slut och Livi är i sin trotsigaste period hittills som inte göra saken lättare..

Men måste ändå säga att jag har känt mig så otroligt lycklig lottad att ha sån underbar familj, jag älskar dem mer än mig själv!! Vill aldrig vara utan någon av dem! Ska göra mitt bästa att göra dem lyckliga och glada! Lätt den bästa tiden i mitt liv är kommen <3

Likes

Comments