Header

Nu tycker jag ni kollar och sprider vidare min bröders låt! Mackan är kamera mannen :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag skriva nått som alla tjejer antagligen förneker men det stämmer så jävla bra!

Tjejer beskriver att dom vill att killen ska vara romantisk, snäll, omtänksam och göra allt för tjejen för att dom ska bli förälskade i dom. stämmer det? haha verkligen inte, inte ens i närheten.

Såhär vill dom att du ska va utan att dom själva vet om det: svara kaxigt när dom pratar med dig, be dom dra åt helvete, säga att "jag vet inte om jag har känslor för dig eller någon av mina andra 52 tjejer" när du gjort det där så kommer tjejen kontakta killen som alltid varit omtänksam, funnits där, gjort verkligen allt för tjejen och varit allmänt fantastisk och öppnat upp sitt hjärta till henne. Så får den där killen ett sms som frågar " Hur ska jag göra? älskar han verkligen, han är den rätta för mig, aldrig kännt såhär förut.."

Ne men nu för tiden måste man va elaka mot tjejen för att det ska funka.. och okej du kanske har hittat en tjej som inte är så, skönt att hon inte föddes med den genen!  och detta gäller UNGDOMAR , vet inte hur det var förr.. och så är nog inte alla tjejer så, men det är många ! tack för mig :)


Likes

Comments Vet inte om jag ska fortsätta med den här skiten men det är skönt och skriva ner sina tankar ibland.

Tänkte på häromdagen att folk gnäller på att folk är ute och plogar snö på Kvällen, natten och morgonen. Tänk om det börjar snöa sent på kvällen och då måste dom åka ut kanske vid 3 på natten så det går komma fram med bilen osv. Vi gnäller när dom plogar när vi ska sova, och om dom inte har plogat när vi går ut på morgonen så gnäller vi att det inte är plogat? Min fråga till er, när fan ska dom ploga så du ska bli nöjd? shit asso, det här är bara ett exempel så alla är ju inte så men det finns så mycket annat.. vi svenskar är så bortskämda och gnälliga...

 ..

Likes

Comments

altså känner inte snubben men han har säkert skött sig i sverige och blir endå utvisad. skicka ut dom som inte sköter sig istället, folk från andra länder som kommer hit och gör massa brott osv, utan tvekan ut med dom istället! nu kan jag ju inte säga att han har skött sig för vet inget om han men jag vet hur sverige är och tror ni alla även ni som inte är svenskar tycker likadant som jag, folk kanske tycker det här är rasistiskt, jo men tyck det isf, bara skriva till mig så kan vi prata om det, men det är absolut inget rasistiskt menat när man vill skicka ut dom som begår brott! ville bara uppdatera för det här är ju det alla pratar om:)
  • 1215 Readers

Likes

Comments

va påväg hem från garaget, då såg man ett dagis ute och går, o lärarna höll i ett långt rep alla höll i, haha smart grej men såg lite roligt ut, haha ajaa tänkte bara uppdatera lite;)

Likes

Comments

haha vilket folk det finns asso, stalkers är fan ett program jag rekomenderar, härom veckan så var dom i Skäggetorp och när dom trodde dom filma stalkern så filma dom en knark affär, aölt kan hända i skg.. och idag så leta dom efter bajs mannen! haha går inte ens att förklara, se på det tycker jag ;)

Likes

Comments

jo men sitter o tittar när älskling gör mat, hon kan sina grejjer. blir o sova tidigt idag för har vart vaken sen halv 6 ne fyfan säger jag bara. så det blir och se oth sen sova för ska upp vid halv 6 för och skjutsa älskling till vikingstad höhö;) godnatt; )

Likes

Comments

är just nu med fillepille o tränar lite på guraan barre! tänkte bara lägga upp bild på nya moppen o uppdatera lite i bloggvärlden! senare ska jag hämta älsklingen som ska sova här, myspys, pussN

Likes

Comments

nu blire o se på one tree hill med älsklingen! idag har man även köpt en moppe, bilder får ni omorgon , blir bata en kortis nu , byee;)

Likes

Comments