Hello,

Yes, några gamla favoriter som jag snubblat på de senaste veckorna är - för mig at least - några klassiker. Några tunes who's been through my up's and down's! Om ni inte lyssnat på dessa album/rekommenderar jag det starkt!

Enjoy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello,

Igår fick jag mitt efterlängtade påsklov, jag har haft så svårt med mina studier de senaste veckorna. Varför vet jag inte men det har bara varit svårt? Förhoppningsvis blir allt det lite lättare nu efter lovet! After that är det bara ca 2 månader kvar tills jag slutar nian & grundskolan för den delen!

Under lovet har jag faktiskt lite planerat for a change,
Igår - fredag - igår dansade jag från 8pm - 12 am, På måndags ska jag antagligen på just move it finalen, på tisdag ska jag på dancehall workshop, och på onsdag ska jag kanske, möjligtvis, på TFDA's showcase, samt att min vän Michaela från Arvika kommer och är hos mig onsdag-fredag!

Likes

Comments

Helloo,

Iförrgår var det måndag och det sög ju, varför känns det alltid som att helgen går lika snabbt som man knäpper på fingrarna??

Anyway, i lördags så var jag på stadsbiblioteket här i Göteborg och lånade två böcker, jag lånade Harry Potter och de vises sten samt den första mortal instruments boken, kommer ej ihåg exakt vad den heter men om ni läst den så vet ni vilken jag menar!!

Så iförrgår - måndags - så forsatte jag läsa Harry Potter boken, detta är nog andra gången ja läser bok serien!!

Likes

Comments

Att gå i nian är som att jobba utan lön, helt onödigt. Endast denna vecka har jag ca 4 prov på en 5 dagar lång vecka?? Så fyra dagar prov, sen hem och plugga?? No thank you, när ska man vila? När ska man hinna andas?
jag kan bara anta att gymnasiet kommer bli värre, men ändå längtar jag. Vill bort från helvetes skola jag just nu går på.


Men en lite uppdaterad på life är nog att jag, mamma & mamma's pojkvän - Stefan - antagligen ska åka utomlands i sommar!! Ca 2 veckor blir det nog, destinationen kommer bli Grekland eller Spanien tror vi men jag vill helst till Italien but I'm not the one the call the shots on this one.

Jag funderar också lite på att nästa sommar, 2017, åka på en språkresa till London. ( London är probably min favorit stad i hela världen där av stället att åka till på språkresa ) Jag har ganska länge velat åka på en språkresa men aldrig trot det skulle gå pga hur dyrt det verkligen är, men mamma sa att hon skulle kolla på det så om jag har tur så blir det bye bye Sweden 🔜 London i tre veckor nästa sommar!! *hoppas hoppas*

Likes

Comments