Idag har jag hunnit med mycket! Jag vaknade runt 08.00 och läste en stund. Sedan gjorde jag mig i ordning och jag, mamma och syrran åkte till sjökvarteret där det var någon sorts marknad! Fanns inte jättemycket där men vi handlade lite fisk iallafall. Efter det åkte vi till Maxinge och fikade på BagelBee. Rätt så mysigt faktiskt.

När klockan var 15.00 hade jag klipptid på Cut, satt där i hela två timmar. Så nu har jag lite snyggare hår, riktigt nöjd med resultatet. Ni får se bilder imorgon ;) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ska till frissan imorgon för att klippa och färga håret. Har sökt runt på alla möjliga sidor för lite insperation. Vet inte riktigt hur jag vill klippa det, om jag ska klippa upp eller om jag vill att det klipps "rakt".. Får se lite hur det blir med det. Sen det här me färgningen, jag funderar lite på lila men ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag vågar färga det. Så det blir säkert brunt, as usual. Nu hade jag tänkt läsa Mari Jungstedts bok "Den sista akten", har inte kommit jättelångt på den men hittills är den helt bra!

Hittade denna bild på facebook och kunde inte sluta skratta, Så klockren!😂

Likes

Comments

Goddag kära läsare!
Idag är det Lucia och jag är jättesugen på att baka lussebullar. Tycker själv inte om lussebullar men det skulle vara kul att laga ett par stycken.

Kom nyss hem från farmor, sov där inatt. Va jätteskönt att få vara lite själv och ta det lugnt. Kollade på Star wars och myste med bamse (hennes hund). Jag hade även begravning för en av hennes fiskar, var jättejobbigt när jag behövde spola ner den i toaletten... Jag stod där och grina som en fjant...
Nu ska jag mysa med la famillia, kram <3Bild från igår efter jag och några vänner hade lussat runt i skolan och runt i Godby :)

Likes

Comments

Har Lucia i skolan imorgon och jag är med som tärna, blir säkert kul när jag väl står där men just nu sitter jag och panikar lite... Jag kan i princip ingen sång så vi får se hur detta slutar, just nu känns det inte så bra men allt kan vända. Bara att öva lite nu och sen fixa håret, wish me luck, natti <3Bild på mig och min fina vän J <3 :)

Likes

Comments