SMOOTHIE-KATASTROFEN

Igår kom Pontus föräldrar på besök över dagen. Vi tog en liten tripp till Billa Gård som ligger ute på landet. Så mysigt där och väldigt mycket fint! Birgitta köpte en lampskärm i sammet och jag hittade två små skålar som fick följa med hem. Alltid något!!

Vi lunchade på Ming Express och sen blev det fika hemma hos oss. Även mamma och pappa kom förbi! Det var mysigt. Vi bjöd på hemgjord daimglass, bullar, ballerinakakor och vindruvor. Vilken jävla mix va?! Man tager vad man haver oså. Gott var det iallafall! Pontus köpte sånt Big-Pack för ett tag sen och den glassen var vidrig, alltså VIDRIG! Helt isig och typ noll smak. Jag rekommenderar alla att göra egen glass då den endast består av tre ingredienser. Grädde, kondenserad mjölk och daim (eller annan smaksättning). Hur enkelt som helst!! Tips från coachen.

Idag hämtade vi Lucas på förskolan, åkte hem, åt en snabb lunch och sen tog vi bilen bort till Tinnerö Eklandskap. Där tog vi en promenad längs vattnet, hittade en fin bänk att fika på oså kastade vi lite frisbee innan vi åkte vidare in till stan för att möta upp Pontus.

Tog en snabbis inne på Åhléns. Så mycket fint!!! Och julen har redan kommit in till butikerna. Fan va fort det går. It’s insane men jag längtar ju faktiskt väldigt mycket till December och allt julmys vi ska ha med vår lilla älskling.

Mötte upp Pontus utanför praktiken och gick till den lilla lekparken vid kyrkan en stund! Efter ca. 5-10min gick vi bort till juicebaren som ligger precis bredvid för att köpa något gott att dricka. Jag är alltid VÄLDIGT tydlig med att ingen banan får förekomma i min smoothie. Pontus gjorde beställningen men jag hörde att han sa rätt! Tror ni inte att jag får banan i den ändå???!!!! Fyfan. Det var det värsta som hänt since forever. Det var faktiskt Lucas som smakade först och sa att den inte var så god. Sen smakade jag och höll på att dö, DÖ!! Jag ville verkligen gråta. Ni som känner mig vet! Haha. GÖR OM, GÖR RÄTT sa vi och det gjorde han. Nej, vi sa såklart inte så men ni fattar!! Vi fick iallafall en ny direkt och den var god. Sen tog jag Pontus cykel hem och han tog barnen i bilen. Minns faktiskt inte sist jag cyklade?! Det var sjukt längesen men fan va härligt det är. Måste köpa en egen...

Gillar

Kommentarer