RANDOM FROM MY PHONE

Här fick jag sovmorgon OCH frukost på sängen innan Pontus åkte till jobbet! Vilken LYX va?! Där låg jag, åt avokadotoast, tittade på Emily in Paris och bara njöt!! Fler sånna morgnar tack.

Vi hänger en hel del i Matheos rum under dagarna. Det är så mysigt! Han gillar verkligen att vara därinne nu. Han kryper runt, klättrar på stolarna, tar ner böcker från hyllorna som han sedan försöker läsa och/eller äta osv...en annan favoritsyssla just nu är att gå med gåvagnen som han klarar av helt själv!! Han bara ställer sig och springer iväg typ. Haha! Min stora älskling.

Titta på den där lilla björnen!! Helt vilsen bland höstlöven. Bebisar i björndräkt är typ det sötaste jag vet. Can’t handle it! Jag tänkte att han skulle tycka det var kul att krypa runt där bland löven ett tag men han fattade inte riktigt grejen...haha! Sjukt obrydd.

När pappsen kommer hem från praktiken blir det massa lek och bus. Ordet bus alltså...jag gillar det inte men det passar ju ändå bra när man har barn. HAHA! Oftast stänger jag in mig i köket då, sätter på en podd och fixar middagen. Lite egentid sådär!! I love it.

Igår åkte vi till Leos lekland med Calle, Lukke & Micha. Så kul!! Matheo var väldigt lost i början och stod mest still men sen kom han igång ordentligt och kröp runt överallt! Dit måste vi verkligen åka tillbaka.

På eftermiddagen tog vi en promenad ner till stan, surprisade Pontus utanför praktiken och tvingade med honom på en fika. Matheo somnade i vagnen påväg ner till stan och vaknade inte förrän vi var hemma igen. Haha! Man blir trött av att vara på lekland...

Nu väntas en ledig helg med min lilla familj. Vi har precis ätit en jättegod middag och Matheo sover för natten. Dags för Idol, godis och soffhäng resten av kvällen. Kanske kan tigga till mig en liten fotmassage också...haha! DRÖM ❤️

  • Everyday

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh vilken härlig morgon med frukost på sängen!

nouw.com/tildablanksvard
Mabbbe
Mabbbe,
Jaa, så lyxigt!! ❤️
nouw.com/mabbbe