BEBIS, BRUNCH & SERIETIPS

I onsdags blev han 8 månader (!!) och det firades såklart med ballonger!! TITTA PÅ HONOM. Han är det sötaste jag sett och tänk att han redan älskar ballonger lika mycket som sin mami. Haha! Jag älskar dig mest av allt i hela världen ❤️

I torsdags kom tjejerna hit på mammabrunch. Så mysigt att vi alla är mammalediga samtidigt nu!! Jag hoppas att det blir en liten tradition att ses o äta frukost/brunch ihop MINST en gång i månaden iallafall. Det borde vi få till!

Det bjöds bl.a på avokadotoast, vaniljyoughurt med granola, mini american pancakes med nutella osv...jag älskar verkligen att fixa med sånthär!! Tycker det är såå kul. Måste bli bättre på att bjuda över folk...

Igår åt vi lövbiff, potatis i ugn och MASSOR av vitlökssmör. Fan va gott det är!! Vitlök är livet. Sen tittade vi på Idol och den nya serien ”Top Dog” på Cmore. Längtar tills det kommer fler avsnitt!!

Jag tyckte säsongsavslutningen på ”Älska mig” som vi såg förra veckan var sjukt bra. Hatar dock att den är slut nu. Grymt bra serie tycker jag. Den kändes så äkta.

Andra serietips är ”Emily in Paris” och ”The haunting of Bly Manor”...

Har ni några tips till mig?

Gillar

Kommentarer