Vilken jäkla skitdag. Det är säkert min pmds som bråkar blandat med andra saker. Halsbrännan smyger sig på... och jag är orolig. Hur ska jag stå ut i 1,5 v utan piller? Men gastroskopi har jag tid till så spelar ingen roll vad jag känner, den ska göras även om jag har lite panik.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra veckan fick jag följa med Wilda på friluftsdag! Det var så roligt! Ett åk fick vi tillsammans, men som jag njöt! Och som jag lever och mår bra när jag ser Wilda svischa nedför backen lugnt, harmoniskt, avslappnat och fort! Jag har mycket att lära efter henne!

Likes

Comments

Jag sitter och streamar ”Renees brygga” där Stina Wollter är en av gästerna. Att lyssna till henne det hon säger om sin acceptans till sin kropp gjorde mig berörd, det rann en liten tår då jag känner som hon gjorde.
Ha sex i dagsljus? Inte en chans! Sommarmånaderna är en flykt och bortförklaringar. Jag går gärna och lägger mig tidigt... mycket tidigare än Daniel!
Jag undviker att åka till affären för vill inte få blickar över min storlek... jag kan inte gå osminkad, inte gå i glasögon... alltid klädd i svart...
ångest, tårar, skam...

Men Stina Wollter ger mig hopp! Jag vill bli som hon! Men hur gör jag?

Likes

Comments

Tisdag och slalom! Tre barn har träning, den fjärde ville också åka... på med slalomkläderna och iväg. Och som de åkte... alla 4!

Wilda kom och hejade på Wallmo innan hon tog liften upp igen.. Wendela bara flög nedför backen... Willemo såg jag aldrig.

Wallmo... hon åkte åkte åkte! Och som hon åkte! Jag ville inte störa de som hade träning så Wallmo åkte mellan lilla backen och värmestugan.. funkade finfint!

Efter träningen sa Anna-Karin att Wallmo kan vara med nästa träning i nybörjargruppen... hjälp, ungen är 2 år och 7 mån. 😂

Likes

Comments

... dålig vecka!
Wendela har haft 40 graders feber... Wallmo hade runt 38,5.... jag har inte läst en enda sida i mina böcker. Jag ligger ca 550 sidor back inför morgondagen... 😔

Men imorgon är Wallmo tillbaka i förskolan och Wendela förhoppningsvis feberfri!
Jag ska till skolan...
wilda har gymnastik på eftermiddagen, Wallmo ska följa med Moster till Sthlm och Willemo följer nog med mig och lämnar henne. Vi måste ju köpa present till Loke!

Snart en annan dag!

Likes

Comments

I fredags skrev jag sista hemtentan på termin 3! Imorgon måndag börjar termin 4 av 7. Det betyder att jag snart är halvvägs!

Under eftermiddagen i fredags kom resultatet från fältuppgiften och oj vilka fina ord jag fick! Jag blev både glad och stolt!

Och jag skäms inte att prata om det jag har i min ryggsäck, vare sig alkoholmissbruk, slagsmål, fylla, LVU-placering, socialbidrag. Det är ju det som format mig till den jag är på gott och ont! Det finns saker jag inte tycker om hos mig, men det är ok! Jag har öppnat min ryggsäck för att jag vill! Och är det något så är det bara att fråga...

Likes

Comments

Åkte och jobbade lite. Glad och med bra energi!
Började väldigt mysigt och lugnt för att sedan urarta sig! Kaos på kaos på kaos...

smack sa det och jag hade en kaffekopp i ansiktet!

Kvällen slutade bra iaf! Och vi kramades! Jag är dock öm och svullen.

Likes

Comments

Idag kom det efterlängtade beskedet på hemtentan vi lämnade in i dec. Jag hade ingen bra känsla alls, jag var inre nöjd med det jag åstadkommit när jag bestämde mig för att skicka in det så det var nervöst när det stod att resultatet var upplagt...
men inte blev jag klokare när jag såg det. Efter en stund kom en förklaring till hur de betygsatt och jag insåg att jag var godkänd! 😁 heja mig!

Likes

Comments

Och jag hoppas att 2018 blir bättre än 2017. Inte för att 2017 varit dåligt men jag har mått dåligt... ibland vill jag bara hoppa framför ett tåg! Nu har jag min familj som är värd en välmående mamma och fru så all min tid som inte går till barnen och skola ska riktas in på välmående.

Min best nine speglar verkligen mitt liv, barn och familj!

De betyder allt för mig. Utan dem skulle det inte finnas någon Maria Tømmervold!

Mannen i mitt liv! Jag älskar dig Daniel! Och jag älskar att du står vid min sida när jag vacklar.

Gott nytt 2018!

Likes

Comments

Julen kom och julen gick. Jag hade fyra glada barn när de gick och lade sig ikväll.

Dagen har varit lång! 02.27 tittade jag på klockan efter att ha legat och lyssnat en stund. Fyra barn plöjde julstrumpor! Vi somnade om sen men sen har det varit en lång väntan!

Till slut var det dags! Äntligen kom Jultomten!

Paketöppning och lite lek och pyssel och sen var det inga som helst svårigheter att gå och sova!

Likes

Comments