Hej!!
Idag tillbringade jag dagen tillsammans med min familj och släkten från min mammas sida. Då vi hade bokat julbord för att äta, vilket var väldigt mysigt! Därefter gick vi runt i parken ett par timmar då det till slut var ganska kyligt och ansträngande, eftersom jag har ett X antal småkusiner. Med det vill säga att jag inte har något bra tålamod som krävs för att underhålla barn i en hel dag. Men för övrigt var det väldigt mysigt och trevligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej!!

Här kommer ett tips på det nagellack som jag definitivt rekommenderar, då jag tycker det är jättefint. Jag skulle vilja påstå att jag använder detta väldigt ofta, då den snart äf slut igen. Färgen består av olika sorters nyanser av både lilla och rosa, vilket matchar till de flesta outfits. Därför behöver du inte oroa dig om dina kläder vid användandet av detta nagellack.

Likes

Comments

Att tatuera mig är något jag vill göra men frågan är vad och vart?? Många kanske tycker att det är fult eller rent ut sagt jävligt fult, men huvudsaken är att jag själv tycker det är fint! Jag har ju några år kvar att bestämma mig om jag väntar tills jag är 18. Men det går ju även att göra när man är yngre, så länge man har ett godkännande från sina föräldrar, samt att man har ett ställe som går med på att tatuera dem som inte är myndiga än. Frågan är därför om mina föräldrar går med på det?? Ärligt tror jag inte att dem gör det, men man kan ju alltid försöka. Det kanske finns en liten chans om dem tycker tatueringen är fin eller om någon av dem själva vill tatuera sig.

Men vad vill jag då tatuera in?? Jo det är ju det som är frågan och det svåra beslutet. Det enda jag har kommit fram till är att den inte ska vara speciellt stor, för det väntar jag med tills jag åtminstone har blivit 18. Men för tillfället har jag funderar på om jag ska göra något litet på fingret, handleden eller armen, då jag hade tänkt att skriva ngt! Men jag får väll fortsätta fundera kring detta och kanske blir det en önskning till juenl! // kram

Likes

Comments

Är det inte sjukt?? Sverige vinner matchen mot Italien och är nu därför ett steg närmare VM i Ryssland!! Matchen startades jämnt då båda lagen såg ut att vara ganska nervösa i starten, eftersom man fick känslan att ingen av lagen hade en äkta bollkontrolls känsla!! Men ju längre in i matchen vi kom, desto bättre blev det. Det var ganska mycket skador och annat som inträffades, bland annat många gula kort! Men under senare tid mot slutet var det så jämnt att jag höll på att få hjärtklappning! Eller ah riktigt så var det kanske inte, men det var väldigt jämnt och otroligt spännande!! Sen skulle jag vilja påstå att Sverig hade en liten fördel med tanke på att Sverige tog hem vinsten i förra matchen som spelades!  Men oavsett vad så var det en jobbig situation eftersom att spelet kunde vända på två sekunder. Men vi visste ju även att Italien är ett landslag som inte har missat ett enda VM spel sedan 1958! Vilket innebär att Sverige mötte ett väldigt bra lag ikväll, därför är det så sjukt! Men jag är otroligt glad över detta resultat och ser därför redan fram emot sommaren 2018 där vi får hoppas på det bästa!!

Likes

Comments

Hej på er nu är klockan 21:10 och jag tänkte visa er lite bilder från helgen! Det har inte hänt något speciellt, men jag tänkte att det kunde vara kul endå!

Fredagen började med lunch och lite lätt musik efter skolan, därefter tog jag dagen som den kom. Vilket slutade med att jag tillsammans med mina två kompisar åt middag på en resturang i Askim som var väldigt mysigt. Senare på kvällen gick vi ner och satte oss på nedervåningen för att kolla på VM matchen, där Sverige och Italien spelade!

Nästa dag på lördagen sov jag till 13 tiden, vilket var väldigt avslappnande. Lördagskvällen spenderades endast hemma i huset, då jag tillsammans med min pappa kollade på en film! Sist men inte minst var jag imorse på ett crossfit pass som kanske inte riktigt är min grej! Eftersom att jag verkligen inte tycker om att träna trots att jag har tränat nästan hela mitt liv! Men detta var min lugna, Goa helg! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

Likes

Comments

Doftljus - (Oliva & Co), Färgade armband med silver detaljer, Svarta skinnhandskar.

AQUA DI GIO parfym, Tavla - Göteborg, Ljusbrun kontorsväska, Abercrombie parfym 

Här i detta inlägg får du tips om vad du kan ge bort på farsdag, som är nu imorgon för er som har missat den biten. Det kanske inte är något som faller dig i smaken, men det är mycket fina sakar som antagligen skulle betyda mycket för din farsa eftersom det är tanken om räknas. Jag är inte säker på vart allt kommer ifrån, men det är bara att söka upp vilket inte är så komplicerat. Hoppas ni fick lite inspiration av detta, kram!!

Likes

Comments

God eftermiddag!! Idag spenderade jag förmiddagen tillsammans med min mamma. Vi åkte först till skolan och var på ett utvecklingssamtal. Därefter åkte vi och fixade småsaker som behövdes göra och till sist tog vi oss en tur till Ikea. Vilket slutade med ett x antal inredningsprylar, men tyvärr ingen säng som jag var ute efter, men det var mysigt ändå!

Men nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik för att förberedda mig mentalt inför träningen! Idag blir det träning på gymmet, då det blir en ersättning istället för min vanliga fotbollsträning, då jag inte var så pigg på att gå ut i det regniga väder.

Likes

Comments

Idag steg jag upp runt 7 tiden för att hinna med min buss som skulle gå 8.45, vilket var en väldig skön sovmorgon för mig! Sedan när jag kom in till lektionen fick jag informationen om att våran dåvarande lektion var inställd, på grund av att min lärares fru hade halkat! Vilket var lite hemskt men det ledde iallafall till något positivt för oss elever/studenter, då vi fick ungefär två timmars håltimma med lunchen. Därför valde jag och några kompisar att gå och ta en kopp kaffe på avenyn!

Likes

Comments

Vad ska jag göra och vad hade ni gjort annorlunda om ni befann er i min situation??

Tiden bara rusar iväg och jag har precis börjat skolan igen efter en veckas höstlov. Redan nu har jag gått två månader på Hvitfeldtska och känner mig lite osäker, osäker på det sätt att jag inte trivs med mina lärare. Men det betyder ej att jag inte tycker om min klass och alla de nya vänner jag fått, för det är hittills det bästa.

Många utav de tankar som befinner sig i mitt huvud just nu kretsar därför kring gymnasievalet. Frågan är därför ”valde jag rätt linje och var det överhuvudtaget rätt skola?” Det finns ingen annan än mig själv som kan besvara denna frågan, eftersom det handlar om mina känslor och mina åsikter. Men oavsett vad så finns det en del inom mig som tvekar över detta beslut och därför känner jag att jag borde testa något nytt. Men eftersom jag inte är säker borde jag kanske avvakta och se mitt slutgiltiga beslut inom snar framtid. Samtidigt som jag inte vill vänta förlägne då jag redan har fått en stark bild av mina lärare.

Alla får oftast ett första intryck vid första träffen av en annan människa som antingen är bra eller dåligt, där min känslan för mina lärare kunde vart bättre. Jag förväntade mig något mer och större av mina lärare på denna skolan. Men det kommer troligtvis att lösa sig i vilket fall som helst! Men detta var några få tankar som snurrar runt i mitt huvud och jag hoppas du har en bättre känsla om ditt gymnasieval om du går på gymnasiet!

Kram!!


Likes

Comments

Hej, mitt namn är Matilda Knape och jag bor i kullavik, det vill säga en bit utanför Göteborg! Jag är ny här och tänkte gör en kort presentation om mig själv för att ni ska kunna få en uppfattning om vem jag är.

Jag är snart 16 år och studerar nu mitt första år på Hvitfeldtska gymnasium i Göteborg, där jag går handels- programmet. Jag valde att läsa just denna linjen eftersom min stora dröm är att bli egenföretagare. Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för kläder och mode...

Idag lever jag tillsammans med min familj som består av mamma, pappa och mina fyra syskon. Däremot har de två äldsta flyttat hemifrån och lever idag på egen hand.

Men vem är då jag?? Jo jag är en tjej som gillar att sprida glädje och hopp om nya idéer. Jag har mycket tankar och funderingar som jag kommer att dela med mig om. Jag är även ganska social av mig då jag gillar att bemöta nya människor. Men med en kort och enkelt beskrivning är jag en öppen, glad och social tjej med starkt självförtroende som vågar säga vad jag tycker.

Hoppas ni tyckte om denna lilla introduktion av mig!


Likes

Comments