Hittade en 30 dagars utmaning med plankan som jag ska försöka mig på, är ni med mig? ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är inne på min tredje dag med dukan dieten och jag måste säga att det känns förvånansvärt bra! Första dagen var lite kämpig på kvällen när Daniel käkade godis, då blev jag lite sugen men både igår och idag känner jag inget sug alls. Trodde faktiskt det skulle vara värre än vad det är, eller det är egentligen inte ens jobbig om man säger som så. Lite tråkigt att bara äta kött, fisk och ägg (ja, där finns mycket annat att välja på men denna dam är kräsen). Har dock bara fyra dagar kvar utav attackfasen och sen får jag lov att börja äta grönsaker till middagen vart annan dag, och det kan jag garantera att det ser fram emot. Jag väger mig varje morgon för att hålla koll så det går åt rätt håll och jag har redan förlorat tre kilo på dessa dagarna, vilket mest är överflödig vätska som man blir av med, och det kan jag garantera er att man blir haha. Vi får hoppas att det fortsätter på detta hållet och att jag inte ger upp, men så som det känns nu så är jag så jävla pepp på det!

Tanken är även att man ska gå ut och gå i 20 minuter varje dag när man är i denna fasen på dieten, men jag är inte ett så stort fan av att gå ut och gå, och allra helst inte ensam. Daniel orkar heller aldrig om kvällarna när han kommer hem från jobbet. Så istället har jag börjat köra med 30 minuters zumba här hemma, vilket dessutom förbränner mer än vad en promenad gör! Första gången med zumban var igår och jag kan lova att min träningsvärk i hela kroppen dödar mig, haha.

Hoppas ni alla får en helt fantastisk dag, för nu ska jag faktiskt ta och köra mitt zumbapass för dagen!

Likes

Comments

Äntligen lyckades vi hitta en reda som vi nu även har bokat! Det blev en resa som var bland de första vi hittade och det var det enda som tilltalade oss ordentligt! Vi kommer att åka till Platanias på Kreta, och hotellet vi ska bo på heter Minoa Palace Resort & Spa. Det är ett 5-stjärnigt hotell och enligt beskrivningarna så ska det vara bland de bästa hotellen på Kreta. Så det kommer att bli en bra vecka!

Likes

Comments

Vi har tillbringat både lördag och söndag på stranden med Rikard, och i lördags var även Marie med oss. Hur skönt är det inte att ha kunnat ligga på stranden den 23 augusti? Har varit precis lagom varmt också, inte sådär klibbigt och äckligt. Jag har till och med badat ordentligt, vilket jag inte har gjort på säkert 3-4 år här hemma i Sverige! Jag brukar vara världens badkruka annars och får kramp i fötterna, men det gick trots att det bara var 18 grader i vattnet. Sista gången vi badade igår var jag i en hel timme, och jag ville inte gå upp ur vattnet heller! Man kände sig verkligen som ett litet barn, och roligt var det :)

Likes

Comments

Har idag börjat med den så kallade dukan dieten, som man delar in i fyra olika faser. Första fasen ska man bara äta en massa proteiner och denna håller på i sju dagar. Där efter får man lov att blanda in grönsaker var annan dag och i denna fasen stannar man tills man har nått sin målvikt. I tredje fasen börjar det bli okej att äta lite kolhydrater och i den sista så har man återgått till sin vanliga kost, men man ska ändå ha kvar en "proteindag".

Bestämde mig i mitten på förra veckan att ta tag i detta eftersom jag köpt en badrumsvåg och såg att jag har gått upp rätt så rejält i vikt. Funderade lite på hur jag skulle lägga upp allting och så blev jag tipsad av Rikard att denna diet fanns, och jag tyckte den lät bra! Jag tror dock att det kommer att vara lite kämpigt för mig i början som bland annat aldrig dricker vatten för jag inte tycker det är gott, och det funkar ju inte att köra en diet och dricka läsk eller saft. Så jag bubblar eget vatten, kanske inte det bästa heller men det är bättre än allt socker man får i sig. Så det jobbiga kommer nog bli att man utesluter socker helt vääääldigt länge. Men så småningom så kommer det ju att släppa, så det gäller att bita ai det sura äpplet och kämpa!

Idag har det än så länge funkat bra, åt en omeltett till frukost, två ägg till lunch och så ska jag käka kycklingfilé till middag. Så det känns toppen idag i alla fall, men det är ju bara början så kämpigt kommer det garanterat att bli! Tänkte jag ska hålla er uppdaterade och utvärdera en gång i veckan får att se hur det går för mig! :)

Likes

Comments

Har fastnat totalt i pretty little liars och kan verkligen inte sluta titta på det! Får passa på medan Daniel är på jobbet för det är nog inget för honom. Jag brukar inte vara för så "tjejiga" serier, men nu är jag verkligen fast. Det händer mycket saker hela tiden och det är sååå spännande!!

Sitter för övrigt i soffan och försöker morna mig lite, är verkligen som en zombie idag. Skulle kunna tänka mig att ligga i sängen hela dagen och bara dra mig och sova mellan varven. Men det känns lite skit att göra det när det är så fint väder ute, allra helst med tanke på att det inte blåser halv storm ute idag - som det har gjort några dagar nu. Tänkte jag ska klä mig lite snart och sticka ner på netto och handla lite och kolla några saker och sen får det bli lite kaffe och frukost tillsammans med pretty litte liars. Hade verkligen behövt få pluggat lite också, så jag har det undan. Har dock inte min inlämning förrän på onsdag men det kan ju vara skönt att få det överstökat också.

Likes

Comments

Sitter i soffan och käkar frukost, samtidigt som jag kollar på pretty little liars, bloggar och försöker få katten till att låta min kvarg vara! Sitter även och väntar på att vår vaktmästare ska komma idag, blev inte av i måndags så vi bestämde idag klockan tio istället! Det blir för övrigt en lugn och skön dag, tänkte jag ska sola lite, handla till middagen och eventuellt försöka plugga lite!

Likes

Comments