God morgon!
Ännu en vecka men även helg har passerat och jag måste säga att denna helgen inte riktigt har varit den bästa. Meningen var att jag skulle jobbat både igår och idag, men istället har jag dragit på mig vinterkräksjukan, hann knappt komma hem från jobbet i fredags innan jag blev super dålig! Idag känner jag mig i alla fall bättre, men jag ska hålla mig hemma ändå. D ska idag iväg och fira sin mormor, men jag stannar hemma i fall om att! Jag får passa på att ta hand om mig själv lite då medan han är iväg!

Jag blir så himla avis när jag ser alla som lägger ut en massa mysiga snöbilder överallt. Här kommer bara en jäkla massa regn och kallt är det också, då kan det lika bra komma lite snö här också.

För att pigga upp vardagen i detta regniga väder bjuder jag på lite bilder från våran semester i somras ❤

Likes

Comments

Vardagligt

Hej!
Jag har i ett par dagar funderat över om jag skulle starta upp en helt ny blogg, och idag när jag har förmiddagen fri tänkte jag att jag skulle passa på. Jag har bloggat rätt länge, men i perioder. Så jag tänkte att jag skulle försöka ge det en ny chans. Jag tänker inte skriva ett tråkigt "hej jag heter.." inlägg, utan en presentation får ni faktiskt läsa ute till vänster!


Likes

Comments