Header

börjar bli trött på att få städa allt själv. . känner inte alla för det men får aldrig någon hjälp här hemma så man får göra allt själv. . så ibland vill man bara flytta vad är meningen att vi här? är inte direkt någon jävla hemmafru..

men jaja idag har jag städat, diskat, tvättat o klocka är 07.34.. aa det är så kul eller inte .

igår kväll var det mysbad med jordgubbar mörk choklad och massa ljus 😍Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tänkte på en sak, folk sa ofta att cravings är något man får under graviditeten och från början skrattade jag mest åt det.
men mot slutet minns jag det som det var igår vaknade 10 ggr av att jag drack vatten o på dagen drack jag 24/7 var uppe i så höga mängder av kolsyrad ramlösa att jag tillslut tvingades sugs på citron och isbitar för att varva ner..
och när jag väl hade gjort det och sa till mig själv nu får jag inte dricka blev jag galen, skrek grät och blev på sjukt humör precis som när man slutar röka.. aldrig varit med om något så sjukt.. men direkt efter förlossning var allt som bortblåst, märkligt vad kroppen kan förändra än och huvudet kan psyka än, men men det var en sjukt mysig men jobbig tid & jag har o kommer aldrig ångra mitt val att behålla henne det är det bästa valet jag någonsin gjort!!!

Likes

Comments

efter en jobbig dag igår så fick jag nya bra krafter idag och nu ligger jag med älskling och myser.
Rasmus lagar mat & efter maten ska vi köpa en ny bil men tar mer om det sen då jag vill fortsätta mysa nu


  • 455 Readers

Likes

Comments

denna dagen som började så bra slutade i kaos.. fan allt suger jag vill bara gråta 100 ggr om.. orkar fan inte längre mitt humör är värre än någonsin o kommer inte till ro!

åh kommer seriöst slå sönder rummet snart.
skiter i om ni inte gillar att läsa detta men det är min blogg så stick för ingen tvingar er, idioter!!!

Likes

Comments

Jag är nog den mest veliga person någonsin, men ändå så sjukt bäst ;)
men iallafall jag valde för ett tag sedan att jag ändå ville börja plugga & orkar verkligen inte hålla på med måleri så det blir ett sista försök att gå klart gymnasiet som kock, det är lite skillnad.. men menar vafan jag gick frisör först sen målare o nu kock.
kan inte bli mer galet, det som suger är att jag måste gå med 99orna.. vilket betyder att jag är 3 år äldre än dom jag går med, men det ska nog gå bra ändå även om jag aldrig riktigt varit ett fan av små för dom flesta är så sjukt omogna.

men nu vet ni vad jag gjorde i förrgår alltså sökte till gymnasiet. & för att fresta er mer förra veckan var vi på spa & mys dag/kväll/natt .. ska berätta mer om det senare.

  • 480 Readers

Likes

Comments

06.17 ringer klockan för 10 gången då det bara var att kliva upp för idag skulle jag och Alicia följa med pappa till jobbet.
det är mycket att göra idag på hans jobb då han levererar mat till restaurangerna i gamla stan & alla borde vid detta laget veta att prinsen ska gifta sig o slottet ligger i gamla stan så avspärrningarna börjar dra igång vid 10.30.

& i förrgår så gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra, så nu är det bara att tagga o hoppas.
Mer om det om en stund!

  • 467 Readers

Likes

Comments

Inget bloggande igår som jag hade tänkt då jag tog bilder för att lägga upp..
Men om vi låtsas att det är gårdagen så satt jag ute på altanen hela morgonen med lilltjejen som sov bredvid inpackad i täcke och bara myste.

Medan idag ligger vi i soffan då det blåser en massa! 👌🏻


En fråga till folk som har barn när fick era barn tänder? Nyfiken bara (min är inte så gammal men kul o veta) 😍

(Snusen är utan tobak o nikotin, för att slippa röksuget måste jag ha ngt)

Likes

Comments

Ibland önskar jag att man kunde skriva av sig här tillexempel om tankar o känslor,
Problemet är att samhället dömmer än direkt, typ som "VRF MÅR DU DÅLIGT? Du har barn" "tänk på barnet" osv osv, dom tror att bara för att man mår lite dåligt kanske behöver äta medicin att man inte tänker på sitt barn?

En sak jag fått lära mig är att så länge du mår bra så mår ditt barn bra så om du äter medicin eller vad som helst eller går hos psykolog så gör du ju det både för att du ska må bra o ditt barn.

Men fördomar är våran vardag & folk är skygga.. Det finns ngt som heter förlossnings depression, visste ni att 90% av dom som drabbas är männen, så döm inte för alla kan ha det svårt o det betyder absolut inte att man är sämre mamma eller pappa, så länge ditt barn mår bra o du kämpar o mår bra så ska ingen bry sig!

👌🏻

Likes

Comments

I veckan som var så fick jag ett paket av Rasmus som bestod av nagelförlängning med uv lampa och gel osv.. O en nagel att öva på (snart kommer även min hand) men så ville jag ha själv och det var inte det lättaste men riktigt kul att göra.
Så igår gjorde jag iordning mina händer och för att aldrig ha gjort det innan så är jag nöjd men det är mkt att lära sig och inte både hur man gör även om alla kemikalier osv som kan innebära risker om det kommer på huden osv osv!

Men mitt resultat är iallafall godkänd om ni frågar mig ;)

Likes

Comments

Om ungefär 3 v så kommer det hända ngt nytt, vilket ska bli skönt och riktigt kul!

Men mer om just den saken i något annat inlägg. Just nu ligger lilltjejen och sover medan Rasmus körde lillebror till centrum, och jag kände att jag kunde passa på att göra ett tråkigt inlägg om egentligen ingenting, mer än att berätta att vi var på Vildmässa eller a ngt i den stilen i morse och senare blir det promenad, både för min och Alicias skull då hon är en stort fan av att åka bil och vagn så passa på i det fina vädret och kör på en eftermiddags promenad och efter det en 15 minutare i solariumet, en perfekt dag om ni frågar mig.

Likes

Comments