Header

Ett år och några månader senare är jag tilllbaka. Kort visit, har ju insett att blogga, de e inget för mig. Värt ett försök ändå ju. Men oj! Vad har hänt sen sist?! Vart ska man som börja. 2016, 2an vilket innebar mycket plugg, började i februari jobba på Donken under hösten umgicks jag mycket med vänner, jobbade väldigt mycket, spelade fotboll osvosv. Där någongång under hösten for jag även till London, det var himla kul. Sen var det Håkan Hellström och 97ornas student. Sommarlovet tog även fart. Nångång under de första veckorna for vi till Prag, de va najs! Sen jobba jag jävel, for till Bråvalla och hade det svinkul! Sen jobba jag jävel hela juli och Augusti men hade också ett sjukt bra sommarlov med mina kompisar och det var verkligen lajvet! Yran rulla runt och sen rätt var det var hade skolan börjat. Sista året, beställdes mössor och spexfotot togs. Även gymnasiearbetet började. I september fyllde jag 18, krogenpremiär, många helger under hösten spenderades där. Sen for jag till Australien i 2veckor, vilket var så himla härligt verkligen, välbehövligt!! När jag kom hem i november tog jag KÖRKORT!!! Fyfan så najs det livet är! Sen i december for jag till Stockholm med Agnes,såg KENT, hade det skitkul! Och nu är vi här i januari, bara några få månader kvar av livet som gumnasieelev och snart vuxen, på egna ben!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloween, Fotbollsgala, Fotbollsavslutning/start(?) 

Likes

Comments

Idag har jag gjort absolut ingenting, skönt ändå! Vakande nio gick upp, gick ner, la mig i soffan och kollade på serier, det var min dag det :) Tror dock jag ska kanske ska ut och springa med Mia ikväll, fast lär ju inte hända...

Likes

Comments

​Äntligen lov, så jävla skönt! Har haft jättemycket i skolan på sista tiden, så har faktiskt försökt att plugga, vilket har lönat sig eller vad man ska säga. Sen har vi tagit uppehåll från fotbollen också nu, så ska försöka träna själv, vilket jag är usel på! Annars så har jag startat de första dagarna på lovet med att sova typ, sen igår var vi och bowlade och sen körde vi mörkerkurragömma långt ut i skogen, haha! 

Likes

Comments

Igår beställde jag och några kompisar biljetter till Håkan Hellström, den 5 Juni! Skrev 10 min innan dom släpptes i chatten och frågade om nån ville gå och sen efter typ 2 timmar så var dom fixade, kommer att bli så kul!!!

Likes

Comments

Hade bara en lektion idag, matte! Sen så slutade jag vid halv 10, drog hem och latar! Det är så jääävla mycket nu i skolan, det är helt sinnessjuuukt är så trött, försovt mig typ hela är så sjukt trött. Men snart är det höstlov, eller ja om typ 1 månad :((

Likes

Comments

Seeen sista inlägget här har jag, börjat skolan framför allt, vart på fjälltur, vart med kompisar, haft begravning, åkt till landet, åkt gummibåt, fyllt 17, spelat fotboll och massa mer!!

Likes

Comments

Danmarks 3 första dagar var ju iallafall bra! A-slutspel, varmt osv! Om det är en sak jag är glad över är det att pappas sista dag var jättebra, han var så glad och hade så roligt där på onsdagen med mamma! I princip hela hans sista vecka var bra och han var så glad!

Likes

Comments

Har försöökt komma ut ur huset den senaste veckan! Så förra veckan och denna har jag jobbat, sen har jag också vart på bio, ute och ätit, vart med Elly och Boda Borg, haha!

Men idag orkade jag ingenting, stannade hemma från jobbet och har iprincip legat i sängen hela dagen kollat på serier och bara gråtit hela dagen!

Likes

Comments