Ja nu har jag börjat blogga på horseworld.. Jag har alltid velat blogga för horsespot och nu har dom startat en ny bloggportal fast för "amatörer" så följ mig på malinbreifors.horseworld.se! ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja nu år jag ÄNTLIGEN på väg hem.. Jag har inte kunnat uppdatera under helgen för mitt internet har tatt slut så nu så har jag fått nytt!❤
Men jag uppdaterar senare när jag är hemma och är uppkopplad på nätet hemma!
Puss!

Likes

Comments

Hej hej nu är jag hos Emma och ska snart gå hem till mig. För vi ska till stallet och hon ska rida en häst som heter Tequila idag. Så vi funderar på att rida ut men vi får se! ;)
Men imon så är det ju tävling med laget och Emma ska följa med som assistent och som fotograf! Så det blir ganska tidigt imon! ;) men japp. Det är på NÄRK!
Men vi ses!

Likes

Comments

Hej nu så har jag kommit hem från träningen och jag har duschat och myst med familjen..
Träningen gick super bra. Det var ju med laget som jag har sagt typ tusen gånger nu men aja. Våran tränare då som vi trånade för la upp hindrena på 1meter och jag trodde att dom låg mellan 80 och 90 men dom låg tydligen på 1 meter. Så nu har jag hoppat det med.. STOLT!! ;) men imon så är hon ledig från ridning. För hon kommer gå ganska så hårt denna veckan för på lördag så är det ju Gota. Så japp.
Men nu ska jag gå och lägga mej. Så vi ses imon.
Puss!!

Likes

Comments