Sommaren har trotts allt bjudit på några fina stunder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att känna glädje. Glädje ser olika ut för varje individ. Glädje för mig kanske inte alls känns lika för dig. Glädje är personligt. Det är något positivt. Det är något härligt. Det är något nästan alla strävar emot. Men det är inte allt. 

Glädje är viktigt i mitt liv. Jag har lärt mig att se glädje i små saker. Saker jag förut inte la märket till. Ibland är det svårt även idag. Glädje kommer och går. Jag har dock lärt mig att välja glädje nu. Förut såg jag inte mycket positivt. Jag kände mig missförstånd och felbehandlad överallt. Att kliva upp kändes många dagar för mycket. Men något hände. Jag valde glädje. Det skedde inte över en natt. Det var en lång process. Jag valde vilka jag hade runt mig. De som gav mig daglig glädje. Jag valde vad jag gjorde. Jag valde att känna mig behövd. På olika ställen. Jag lärde mig att förvandla känslor till glädje. Genom idrott. Genom att slå lite hårdare. Springa lite längre. Lite snabbare. 

Glädje är något personligt. Det är något positivt. Men det är inte allt. Jag behöver få känna andra känslor. Att känna andra känslor är lättare när jag vet vart jag har glädjen. När jag vet att jag kan välja att känna glädje. När jag vill. I vad jag vill. För mig är glädje otroligt viktigt men ändå inte allt. 


Likes

Comments