märks att jag har vart laaat denna helgen..skitstökigt ! IsaBell ligger och sover i baby sittern. Fredrik och antonio och resten av gubbarna är på IFK matchen idag ! har goo träningsvärk i magen och ryggen ! hade vart gött om man hade motivation till att fortsätta träna tills man kommer helt i form efter graviditeten... nu får jag ta det sista av städningen innan plutt vaknar <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har fått höra en bra historia för den som tror på big bang =) den går ungefär såhär...

det stod en man som skulle prata om big bang teorin för en stoor folkskara.. och helt plötsligt får han ett äpple i huvudet.. och vänder sig bak och frågar mannen :

-varför kastade du den på mig ?

mannen svara:

-det var inte jag,den kasta sig själv .

 

 

haha så true så true...

 

Likes

Comments

det fulaste ordet måste ju vara huvaligen... haha jaja

ska snart jobba ! it's a hard workwork...

Likes

Comments

ska snart åka och jobba men jag är så seeg efter jag kommit ut ur duschen !!! även fast det inte finns ngt roligt på nätet så sitter jag här ändå !!!!!  och bara väntar på att skurten ska komma hem ! han är och tar en titt på sannas dator ! jaja nu får jag klä på mig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

ska snart göra mig i ordning för att jobba ! min älskade fredrik är på begravning :(

har precis vart ute och gått med chubby skabby... på lördag ska vi på kräftskiva =) hoppas det är fint väder !! igår var jag på rättegång ! får veta hur allt gått den 2 september ! riktigt jobbigt att vänta på svaret !

jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer ! så ha det gött HEJ

Likes

Comments

i morgon åker vi...och jag är helt seeg idag orkar inte packa !! och jag är så  sjukt uttråkaaaad !hoppas man kan ladda hem harry potter nu ! vill gärna se den !

känns inte alls som om vi ska åka i morgon...bara hoppas att det blir fint väder ! jävla sverige asså !! hatar hatar hatar !! nä nu får jag ta en cigg eller nått !!

älskar min fredrik<3

Likes

Comments

ShOOOoo HooOO jaja typ nyss vaknat ! väntar på att min fredrik kommer hem med lite frukost ! ska snart börja göra mig i ordning för jobbet !! sucksuck! har vart ledig hela veckan förutom tisdagen och så jobbar jag idag och idag är det fint väder !! men men shit the same ! för jag åker på måndag =) kommer bli underbart att vara borta från vårgårda 1 vecka =) jag skrev fel på förra det heter vita sandars inte vita strandar haha...jaja men det är iaf vita strandar där eller vit strand =P nä nu vill jag ta en till cigg sen fixa mig !

LATER !

Likes

Comments

jaha torsdag idag ! veckorna går lite väl fort tycker jag !! och jag bara längtar tills på måndag !! då bär det av till vita strandar....tror det låg i mellerud ! då blir det: jag,fredrik,mamma,pappa,david,vonkan,peter, elias och anton!! kommer bli super roligt tror jag ! på campingen finns allt möjligt tex gokart studsmatta på 100 kvadratme.. pool ! under den veckan vi ska vara där så ska det vara trubadurkväll kareokekväll det kommer bli roligt ! nu väntar jag bara på att fredrik ska komma , han har gått till affären för att köpa bacon, så vi kan göra patentmacka till frukost !! yummy !

jaja nu skriker magen och jag orkar inte skriva mer !

och jag bara längtar tills det gått 9 månader för dig !!! kommer bli spännande!

Likes

Comments

shiiit så jävla seegt att bara sitta och vänta på att man ska börja jobba !!

har verkligen inget annat att göra just nu.. min älskade har dratt till gbg...för våran bil gått sönder.... haha vi åkte moppe fram till ica igår , kändes hus muppit som helst !! men vi behövde faktiskt taco-sås och godis=)  så kolla vi på mall cop den var väl ganska så bra !! idag kommer min kusin från denmark...så vi ska la festa till det i morgon !!

jjaja have a bajs day

Likes

Comments

Fan vad skönt att komma hem och få pusta ut !

det har vart kö ända från dörren från 12 till 2.. men jag börja jobba kl 2 och det har verkligen vart mkt idag ! men det är då det är som roligast då det är mkt !för tiden går så fruktansvärt fort då! jaja i morgon är jag ledig !! fan vad gött...

våran bil har gått sönder !! så nu får han köra omkring på hans pappas eu-moppe ahahaha då kan ju han och micro åka runt på sina moppar hihihi... hade sett fruktansvärt roligt ut =D

jaja 

Likes

Comments