När man bor hemifrån gör man som man vill. Och jag älskar det!!! som idag så äter jag ben n jerry tillfrukost och pizza till middag, det är helt fantastiskt.😌

​Dock så finns det en massa nackdelar, man måste handla städa och fixa allting själv. Men det känns som att det är värt det när man är ens egna boss😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag han aldrig att rida på galopp banan, det blev för mörkt. Men jag kunde ändå inte ha gjort det för en sak man måste komma ihåg om Skåne är att det blåser som in i faaaan. Ibland blåser det så mycket så att man håller på att tappa balansen, det är fan skjut.

Jag red i craford, aka glas-ridhuset. det gick väl bra men jag måste fan lära mig att få stopp på henne det är mitt mål till nyår.

I kväll så tränade jg på gymmet och slog vad med maja om att jag ska träna 5 dagar i veckan i 6 månader, jag håller er uppdaterade på om hur det går. 


god natt på er!!!💤

Likes

Comments

​Idag så behöver jag inte göra ett skit!!!!!!! sådana dagar är så sköna. Att bara få ligga i sängen och kolla på lite serier, Jag har precis börjat kollat på säsong 3 av the 100!! Den är så jävla bra. Det är dock fett irriterande att den inte finns på Netflix.👎  Hatar alla sånna sidor med all jäkla popup reklam, kan det inte bara finnas en bra Netflix som man inte måste vänta 2 år på att en film ska komma ut på.

Jag ska snart och rida lite och prova det nya stalltäcket som jag köpte (bild kommer). Tror jag ska rida lite på galoppbanan idag om det inte hinner bli mörkt. 

vi hörs sen.😚

Likes

Comments

HEJ på er. Idag så var det en helvetes dag i skolan, och ridningen idag gick sämst. Min stackars lilla stjärna var super rädd för att de talade i högtalarna i ridhuset så hon gick och spände sig extremt mycket och var allmänt nervös.

Men i slutet av dagen var fantastiskt, Jag och två kompisar drog och klippte mig och jag blev så nöjd. sen åkte vi till nova och skulle shoppa men först så missade bussen oss sen fick vi gå i typ 3km och alltså det var ett hällvete, men när vi kom fram till nova så jag köpte ett stalltäcke till min häst och sen ett par vr glasögon som jag viljat ha. sen drog vi till lund och år på donken. Det var så gott, har inte käkat på typ 6 månader.

Nu ska jag sova så god natt på er💙

Likes

Comments

Vardagsproblem

Jag orkar verkligen inte gå upp ur sängen, har verkligen ingen ork denna morgon. Speciellt att vakna och veta att man har ett prov det först man ska göra på morgonen, INTE okey. Har inte pluggat något och det kommer gå så dåligt.😓 Nu ska jag gå upp ur sängen och äta lite bär och kolla på You tube. Snart är det fredag.🙏

Likes

Comments

Vardagsproblem, Hästar

Idag hade jag hoppträning och det gick så jävla dåligt, Kan inte förstå hur man får en vikarie som håller oss tillbaka. Min fina lilla ponny var så duktig och gjorde sitt bästa trots träningen sög, hon är verkligen en stjärna!🌟

När jag kom hem till boendet så bestämde jag mig för att göra min tävlings debut. Jag ska nog starta 110 om 100 starten känns bra, dock är det en lång reserv lista till båda starterna så får se vilken av dem jag väljer. Har värdens bästa emmis och ebbo som ska grooma åt mig och min lilla stjärna. ❤

Likes

Comments

Vardagsproblem

Denna blogg är startad för att det ska vara kul. Om man har en dålig dag eller bara inte har något att göra ska man kunna klicka in på boggen och må bättre, (av någon anledning).

Idag så var det kaos då jag hade en svenska inlämning som jag började jobba med 4 timmar innan deadline, det blev lite svettigt men jag och ebba kämpade på!!! Vi tävlade om vem som skrev flest ord och jag vann💩😚!!!

Det var bara en impuls att starta bloggen, och jag är en impulsiv människa så det blir väldigt fel ibland och det blir då roligt att blogga om, för vem gillar inte lite skadeglädje. Du får gärna följa min blogg då det skulle vara kul ifall någon ville läsa #sadlife😂 #metapic

Likes

Comments