Idag är det lördag den 3/2 och mello startar idag. wihoo.

Andra månaden på året och det har inte hänt mycket än iaf, hus planerna står på paus lite, men ska snart ta tag i det ordentligt. tanken är att det blir bygga eget. så det kommer bli en del möten detta åter med olika husbyggare och så. Det kommer att bli så spännande. vi bestämde oss nog mest för det då det är i stort sätt samma pris på "begagnat " som att bygga eget, och då kände vi att det är fräschare och man får det lite mer som man själv vill ha det direkt. Men nytt hus kommer det att bli.


Jag har varit ganska dålig på att uppdatera, sett är mitt 3 och faktiskt sista försök nu. Jag kommer att försöka vecko blogga nu dvs att jag kommer skriva och berätta hur min vecka har varit, känner att det är den bästa starten och sen kan det bli mer om detta blir bra och jag har tiden. Finns så mycket annat jag måste hinna med oxå. Typ kolla på tv ;) nä skämtade. Jag jobbar och har en 2,5 åring som tar tid sedan är det såklart att detta ska passa in i min vardag oxå. men jag lovar att göra det bästa jag kan.


Som jag skrev så jobbar jag och det gör jag på Subway och tycker det är så himla skoj. älskar service yrket och att få träffa nya människor varje dag. stamisar som de som bara kommer in en gång. Så skoj. Gillar mitt jobb så mycket. Har varit i Subway branschen i snart 4 år känns så skoj. Vill inte sluta. Har bra kollegor och jag bara stor trivs på stället. Jobbar 75% men det räcker än. Hoppas såklart på 100% så småningom men absolut en bra start.

Bilder kommer jag att lägga upp så skåning om måste bara komma igång lite och känna mig bekväm av detta och skriva. men det kommer bli en start med små steg.

Nu ska jag hålla lördag kväll med min familj och kolla på mello som startar idag. ska bli så skoj faktiskt. sedan en mysig söndag, hoppas på me snö så vi kan ut och åka pulka lite. hade varit skoj.

puss och kram

Likes

Comments