Jag förlorade 2 av mina vänner varav 1 av dessa fina killar va en nära vän till mig.

Natten då jag satt och snapchattade med honom, då han visade den hastighet dom åkte i, natten då vi snackade skit, den natten blev en av de värre nätterna i mitt liv, han visade mig hastigheten (lite över 200km/h), och sen skrev han, "de går undan nu Moa, lever livet".
Mitt svar va till honom "ni är ju sjuka i skallen", de va de sista orden han fick från mig, han öppnade snapen men svarade aldrig, jag skickade 2 snap till, han öppnade dom inte ens...blir orolig och började kolla på deras Fb när dom senast va inloggade och sen va de inte mer med de.

Klockan 3-4 på morgonen hade jag fortfarande inte somnat, hade en skum & jobbig känsla i kroppen, så jag gick in på j-nytt och kollade...en olycka i Göteborgs-backen, fan, jag kände igen dom fälgarna som va på bilden på j-nytt, men jag såg aldrig färgen på bilen pga blåljusen. De blev en total förnekelse, "de är inte dom, de kan inte va dom" va de enda som snurrade i huvet.

Jag gick och la mig i 2h, och när jag vaknar igen så ser jag över hela Fb, "R.I.P. R&V"
HELVETE, NEJ, FAN!!!! De kan bara inte vara sant, jag går in på j-nytt och läser om artikeln 4-5 gånger, och jag kunde bara inte tro de, de fick bara inte va sant, jag hade förlorat en människa som hade enorm plats i mitt hjärta, och en vän som va en otroligt skön kille. DE FICK BARA INTE VARA SANT.

Detta va 28/2-2015, och fortfarande ekar mina sista ord till honom i skallen, mitt totala förnekande om att de va dom sitter som sten i ryggen av skam. Jag väntar fortfarande på att Rasmus ska svara på min snap, jag väntar fortfarande på att han ringer mig mitt i natten och vill ta en cigg, jag skulle stå och möta han med öppna armar när han kom ut, jag skulle va där, men de va jag inte...jag ångrar mig varenda minut.

Jag tänker på er varje dag, och era närmaste anhöriga, ni är så otroligt saknade av alla, ni satte verkligen avtryck i våra hjärtan.
💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag här, i 1 tunna långärmad tröja, 2 tjocka huddies och 2 arbetes-jackor och 1 halsduk, och jag fryser som en gris. 14 grader ute, asså hur kan jag smärtsam, detta är typ standard vädret en svensk sommar men nä, jag går klädd som om jag skulle ut och vandra i bergen i Norge.

Dessa dagar/nätter när jag då ser ut som ett sånt här fån, så saknar jag Thailand, jag saknar visserligen hela tiden Thailand, men dessa dagar/nätter saknar jag de JÄTTE mycket.

Önskar att jag inte kunde njutit mer sist jag va där pga ett jävla pucko som man då skulle sakna (helt jävla onödigt vilket hela han va), men nu sitter jag och kollar nya resor dit, och hoppas på en sväng dit i vinter
🙈🙊

Likes

Comments

Haft en så sjukt dålig dag på jobbet, och tänkte att de säkert är någon mer som haft de, eller bara en dålig dag, så tänkte visa dessa bilder som iaf gör mig väldigt glad 😊

Gick upp vid 9 och började laga mat.
Runt 11 kommer världens bästa David (
❤️) till mig och vi glor tv och dricker kaffe en bra stund.
Vid 14.30 ungefär börjar jag göra mig iordning för jobbet, och häääääär börjar en DÅLIG dag för mig.

Kommer till jobbet och jag ser att hela min ruta är fylld, (då har bara 1/8 del kommit till min ruta där jag lastar), och jag kollar in i bilen och ser att jag bara har 7m att lasta på (F****N) OCH jag ser att min truck är borta...?!?!!?!... Så började ringa runt alla för att komma fram till rätt tjej (som ska lämna trucken på min ruta innan jag börjar)...dock utan resultat för ingen verkade ju ha hennes nummer. Så jag började springa som en idiot på hela terminalen, jag gick från À-B och ser sen min truck, mitt framför en annan port, så troligtvis någon som tyckte dom kunde sno den, så jag klampar fram och tar tillbaka trucken, sen började de, pallar bara flög in i bilen, lådor och rör härjade omkring i luften i full karete in i skåpet...

klockan närmar sig 19, och jag skulle snart åka. Därpå min kollega ringer (som jag byter bil med halvvägs till Skåne) och säger att han har haft världens helvetes dag och han är sen. Jaja nä men underbart, de va bara att gilla läget & börja glida sakta neråt i landet. När väl min kollega dyker upp, öppnar han upp skåpet på både bil och släp och visar hur han lastat ( ja men dra mig baklänges och kalla mig Pippi,de va inte nådigt lastat...)

När jag väl kommer tillbaka till terminalen och ska lossa, jo då skulle jag få en "ny" kille som skulle hjälpa mig att lossa (jätte snäll och go) men han vart ju ny...så de hade nog gått fortare om jag fick va själv och svära och kasta omkring grejerna ifred... Menmen sånna dagar ska man också ha.

Nu ligger jag äntligen i min säng, kollar på dessa bilder och bli bara mer och mer glad.
Nu laddar vi upp för en ny dag imorgon och....SNART ÄR DE HELG
😍😍😍

Likes

Comments

Världens bästa helg, började den men lite firande av min mor, (grattis mamma💟) sen drog jag till Tranås vilken är en rätt skum historia.

Min polare Emil ringer mig i ren panik på lördag och frågar om jag kan köra på Tranås crusingen, då tror ju jag självklart att de är han och Sonny jag ska köra, så jag far iväg och påvägen säger han,

"de är inte oss vi ska köra, vi är redan i Tranås, du ska köra en polare till Sonys bil"

...jaha, så jag ska köra en människas bil, som jag aldrig träffat, hört om eller sätt...
aja så kan man ju också lära känna människor så jag sa ja till de och åker till denna människan och hämtar hans Pontiac.. Resultaten av denna kvällen va helt enkelt grym, så roligt har jag inte haft på väldigt länge, vill tacka alla som va inblandade
🌹

Likes

Comments

De är så sjukt, den person som som jag levt med, personen jag älskade, skyddade och stod bakom i alla lägen, personen som va min bästa vän, att den personen bara kan traska ur mitt liv utan att röra en min.

Personen som sa att han ska skydda mig, försvara mig och dela allt med mig vände på 2 sekunder, han som alltid sa att han aldrig skulle såra mig oavsett vad och alltid sa att han älskade mig, han sårade mig mer än vad en hammare, kniv och yxa skulle kunna göra på samma gång, hans ord ekar i mitt huvud och hans handlingar hemsöker mig på nätterna.

Allt va bara en ren lögn, allt från början, hans ord va aldrig sanning, hans handlingar va bara en akt i pjäsen, ingenting va på riktigt. Vet inte ens om han själv ser vad han gör, kärleken från mig till han va obeskrivlig, kärleken från han till mig va ingenting. En lek som kan sluta illa, en lek som sårar, en lek som framkallad tårar och ärr i hjärta och själ

Likes

Comments

Början på tatueringen. Vargen är fortfarande inte klar, ska i mer skuggning och många mer detaljer, sen är de bara fortsätta på alla andra grejer som ska på, räknar på 4 sittningar till 👏🏻 spännande och smärtsam, men helt klart värt de i slutändan. Tatueringen står för så mycket om mig, mitt liv och människorna runt omkring mig.

Likes

Comments

Nu, nu jävlar är de äntligen dags. Om 1 timme börjar vi med min tatuering, som jag längtat.
Problemet är bara att jag orkar inte ta mig ur sängen, är så snuskigt trött
🔫
Men 4-5 h under nålen idag, sen är nog vargen klar iaf, då är de bara 20h kvar av sittningen
👏🏻
Hoppas Fanny vaknar snart så hon kan hålla mig sällskap, är faktiskt rädd för att jag ska somna i stolen.
✌🏻️

Likes

Comments

Denna helgen har varit bland dom värsta.
Vi har haft en minnes träff för våra älskade vänner Rasmus& Victor, och även haft samling nere i pingst vid östra torget på kvällen.
När räddningstjänsten, ambulans personalen, polisen och sjukhus prästen (dom som va vid deras olycksplats när detta overkliga hände) började prata om HUR dom jobbar vid sådana här situationer och hur dom meddelar familj och nära runt om, kändes de som att något stod och kastade sten på mitt hjärta. De gjorde så ont att de inte går att beskriva.

Vi saknar er Rasmus & Victor, fortfarande helt overkligt allt som hänt, de skulle inte varit ni. Detta är inte rättvist ❤️✨

Likes

Comments

Sätt på MTV nu!!! Bästa löjliga programmet någonsin! LOVE IT!! Nya säsongen nu och herregud vad de kommer gå över styr om man kollar på singlarna som är med 😂 ALLA MÅSTE SE !!!

Likes

Comments

va och köpte en jätte fin lampa idag, och va verkligen jätte glad över den, sen kommer jag hem och ska sätta ihop skiten då jag ser detta....jag har ingen kloss så jag kan koppla in den i väggen... blir så ledsen på detta 💔

Likes

Comments