Hej, idag har det inte varit en så bra dag. Det började med att jag vaknade vid sju tror jag, och då mådde jag bra. Men när jag mena bra menar jag inte att depressionen är över för det är den verkligen. Sen vid 10 så skulle vi till bup jag och min pappa för att träffa min psykolog. Först pratade vi om skolan och hur jag skulle göra eftersom just nu går jag inte i skolan. Sen så fick jag prata med henne ifred, det blev lite känsligt och jag började gråta. Jag talade om att jag har fått tillbaka mina självmordstankar igen.

Jag har planerat att jag antingen ska hoppa från en bro eller bli påkörd, för det är dem ända sätten ingen kan stoppa mig. Jag vet inte om någon läser detta eller om jag läser detta när jag äldre, jag sitter säkert och gråter över att jag mår så här dåligt, men seriöst grow up Sara. Fast inte för att jag kommer se det här för förhoppnings vis är jag död snart.

Jag måste få tag på något som jag kan skära mig med, för mina förädlar kastade mina rakblad och pennvässare sen har dem låst in allt vasst, så jag vet inte hur jag ska hitta något, men det gör jag nog snart. Jag är 3 dagar ren från skärandet men jag har redan lusten och viljan att skära mig, det ät så jobbigt för jag kan ju inte, men aja det här var mitt andra inlägg, jag börjar bli bra på detta, skämta lol.


stay strong babes xoxo

Likes

Comments

​Hej, mitt namn är Sara och jag är en 15 årig tjej som lider att depression och självskadebeteende. Min tanke med den här bloggen är att jag ska skriva ut mina känslor och helt enkelt bara ''ranta''. Jag vet inte om någon kommer läsa den här bloggen, men min tanke är ju inte att jag ska bli en stor bloggare utan bara ha den här sidan där jag kan släppa ut alla mina känslor.

Jag tänkte börja med att berätta lite mer om mig själv. Som sagt är jag 15 år, och lider av depression och ångest osv... Jag har mått dåligt i flera år, men då trodde jag bara att jag var känslig, men då var inte depressionen så stor som den är idag. Jag har alltid varit bra på att skaffa vänner, men att behålla dem är jag inte så bra. Jag har blivit lämnad av flera så kallade ''vänner''. Men bomben var när min bästa vän som jag har haft sen i 2an totalt ignorerade mig. Men nu vid höstterminen 2016 i 9an så började jag må ännu sämre. 

Man märkte att något var fel eftersom jag var inte den ''Sara'' som jag var förut. Jag mådde jävligt dåligt. Inte ens mina vänner såg att nåt var fel, dem kunde fråga om jag var okej, och självklart så jag ja, jag är okej och sen så brydde dem sig inte mer. Inte ens dem kunde förstå att jag inte var okej, jag var trasig inom mig, men jag höll det för mig själv för jag ville inte lägga någon vikt på både min familj och mina vänner.

I början av November 2016 testade jag att skära mig, jag hade försökt innan också men vågade inte. Jag trodde att jag kunde kontrollera mitt självskadebeteende men nej, jag har fortfarande inte slutat, lusten finns kvar än idag. Först gjorde jag det en gång i veckan ungefär, sen utvecklades det till ungefär mellan 2-3 gånger i veckan och sen blev det alla dagar i veckan och så gjorde jag det flera gånger per dag. Det blev så illa att jag in på skolans toalett och skärde mig på rasterna. Och självklart märkte ingen det.

I December så bädda jag så dåligt att jag försökte ta självmord, ja ni hör rätt självmord och jag trodde aldrig att det skulle gå så långt, att jag verkligen skulle försöka, men det gjorde jag och jag ångrar inte det heller, och nu måste ni vara förvirrade att jag inte ångrar det, men det borde ni inte vara, för det fick mig att förstå att självmord är så himla själviskt och hata mig inte för att jag tycker så. Du gör det bara för dig själv, medans resten av dina nära och kära blir förstörda.

Jag har redans skrivit en del men det finns ännu mer att säga men jag är lat (som vanligt) så jag skriver det i ett annat inläg, 

stay strong babes xoxo

Likes

Comments