HejHej, tänkte skaffa en ny blogg eftersom att jag känner att denna bloggen är ganska död. Jag ska även bli bättre på att göra inlägg nu när jag har börjat gymnasiet och går estet så kanske jag ändå har tid för det.

NYA BLOGGEN: Nattstad.se/lydiabrunegard

Krammm!!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men det har hänt så mycket i mitt liv på sistone å jag har verkligen glömt av att blogga! Men jag vet inte om det är värt att börja blogga igen!? Om jag gör de så ska jag försöka bli bättre men jag har ju liksom inga läsare kvar nu så jah vet inte om de är ovärt!

Kramar


Likes

Comments

Ah , så ledsen men jag har glömt och inte haft tid för att blogga! En sak som ni ska veta är att jag har pluggat sönder till moppeprovet som jag hade förra Torsdagen och jah klarade det så jag var as nöjd! Så nuförtiden så åker jag runt på en orange moppe! På Torsdag åker klassen på klassresa till Köpenhamn, är så SJUUKT taggad!! Hoppas ni har det bra! Ska försöka bli bättre på att blogga !!
Kram!!

Likes

Comments

Idag har jah mitt intagningsprov på LM , just nu är jag inte så nervös men det komma väl. Först har man ett gehörs och teoriprov från klockan 8.30-10 å sen har jag inte nästa del förens 14.20 så jag tror jag åker hem emellan för jag orkar inte vara i stan helt ensam så länge. Jag tror att den andra delen kommer gå bäst!!! Hoppas ni har en bra dag!
Kram

Likes

Comments

FÖRLÅT! Men jag har ganska mycket i skolan nu nästan ända fram till sommarlovet så det är bara att råplugga. Idag hade jag Kemi prov det gick sådär :/ på Onsdag har jag intagningsprov till LM Engström och det är jag apnervös inför! Och det suger att det är samma dag som friluftsdagen i skolan för jag ville så gärna åka till Stadsbadet i Borås med dom andra!' På Torsdag har jag SO prov så denna veckan behöver man verkligen bara gå rakt hem och plugga så det är lite segt. Har JÄTTE ont i halsen så vi får se hur det blir imon! :/ hoppas inte att jah har det på Onsdag bara!!

Kram

❤️❤️

Likes

Comments

Dålig uppdatering men jag har varit i Hemsedal och åkt skidor. Det har varit en sjukt rolig vecka men man har varit väldigt trött ofta. Nu är vi påväg hem i bussen och är nu i Sverige, 2 timmar kvar. Längtar tills man är hemma och kan sova i sin egna säng. Olivia kanske sover över eftersom att vi är ensamma med Johannes. Kommer bli en helg med mycket sömn antar jag! Hoppas ni har en bra "alla hjärtans dag"
Kram!!Likes

Comments

Asså det är sjukt hur många falska människor det finns på detta jordklot. Blev så fruktansvärt arg på en människa idag för att hen var så fruktansvärt falsk, tänker inte gå in på detaljer men det är nästan så att man skäms över dom! Stakars dom!

Likes

Comments

Idag har jag varit å bowlat, gick ju lite sådär menmen.. Denna veckan har inte varit jätte rolig så jag hoppas verkligen på att den veckan som kommer ska bli en toppen vecka! Ha de gött!
Kramsi

W.I.L.M.A

Likes

Comments

Klarade inte provet men har beställt nytt prov så vi får se om jag klarar det då! Jag hoppas verkligen det! Orkar inte göra om det för tredje gången sen. Jag är inte så besviken som jag trodde att jag skulle vara så det känns ändå ganska bra. Nu sitter jag på bussen påväg tillbaka till skolan . Det var så fruktansvärt nervöst innan provet, kissade nästan på mig. Aja ha en bra dag!
Kram

Likes

Comments

TROR JAG BAJSAR PÅ MIG JAG ÄR SÅÅ NERVÖS! Jag känner på mig att jag inte kommer klara det men jag hoppas VERKLIGEN att jag gör det!! Vi får la hoppas att vi har turen på min sida!
Kram

Likes

Comments