Ibland inträffar saker som kräver all ens tid och uppmärksamhet. Nu är ordningen dock återställd o jag är tillbaka i skolan, på jobbet och här :) Återkommer inom kort!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Blus från Rut & Circle/NAKD, 59kr
2. Klänning från NAKD Boho, 95kr
3. Stickad tröja från Samsoe Samsoe/NAKD, 300kr (900 i rabatt! Sjukt!)

4. Byxor från Ellos (köpte både svart o grå), 84kr/st
5. Klänning från Ellos, 170kr
6. Mohairtröja från H&M, 299kr

Rean i år tycker jag har vart riktigt bra faktiskt, jag har fyndat så mycket snyggt till grymma priser! Mitt bästa tips när det kommer till reashopping är att vänta. Nu när reorna börjar lida mot sitt slut så börjar många butiker med rea-på-rea rabatter (älskar't!) där man får ytterligare procent på redan nedsatta priser, vilket gör att man kan spara ännu mer! Alla köpen ovan är köpta med extra rabatter :)

Likes

Comments

Dagens budget

Sheetmasks från Holika Holika, 25kr/st på Eleven

Jag fortsätter på temat ansiktsmasker, denna gången i form av sheet masks. Märket "Holika Holika" säljs på Eleven och har mina absoluta favoritmasker!
Psst! Sheetmasks är en arkmask dränkt i serum. Just Holika Holika är väldigt frikostiga med serumet i sina förpackningar så jag brukar hälla över serumet som blir över i en burk o spara. Antingen använder jag det som just serum, eller så lägger jag i en "tablett-mask" (finns på Skincity eller hos MUJI/Åhléns). Masken suger upp serumet o vecklar ut sig till en ny sheetmask! Budget smart!

Likes

Comments

Dagens budget

Kit med ansiktsmasker från Peter Thomas Roth, finns på Lyko (299kr) och Eleven (335kr).

Budgettips! Vid köp över 300kr på Lyko's hemsida så får man 100kr i rabatt via denna länk (klick) vilket betyder att kitet bara kostar 200kr (!!!).

Psst! Du vet väl att studenter har 12% rabatt på allt på Eleven's hemsida? Använd koden MEC12.

Fick detta kit i julklapp av mina sambo, har alltid velat testa ansiktsmaskerna från PTR, o nu kan jag prova alla o se vilka som är favoriterna! :) Hittills är den rosa min favorit, tätt följd av guldmasken som gav ett såå fint glow *emoji med hjärtögon*

Likes

Comments

Att unna sig

Bildkälla: hm.com
Kashmirbyxor från H&M, 899kr minus 20% rabatt

Är det något som jag mer än gärna unnar mig, så är kläder av bra kvalité i fina material. Ett av mina favoritmaterial är kashmir, så på black friday i november passade jag på att klicka hem dessa byxor i 100% kashmir som är himmelska att ha på sig! Lyx när det är som härligast :)

Likes

Comments

Att unna sig

Förra lördagens sena lunch @Nybrogatan 38 i Sthlm

Unnade mig en omelett med gruyere, pommes och ett glas cava. Rundade av lunchen med en cappuccino på havredryck *mums*

Likes

Comments

Dagens budget

(Är inte bekväm med att skylta med min storlek, därav blurrat. Men jag jobbar på det.!)

Dagens budgettips! En av mina favoritsidor Ellos har 30% på egna varumärken på rean, jag la en mega-beställning som jag ser fram emot o få hem! :)

Likes

Comments

Det här är en mening som jag har levt efter i många år och som jag tycker att alla ska leva efter.

Flera av mina vänner frågar ofta var jag köpt mina kläder, hur jag har råd, vart jag hittar de bästa fynden osv. I den här bloggen tänkte jag samla mina tips på hur jag lever budget, samt vad jag väljer att lägga en större summa pengar på och faktiskt unnar mig.

Det som krävs är egentligen tålamod, fynd dyker inte upp bara sådär - man måste leta!

Några av mina senaste fynd:

Louis Vuitton Neverfull MM för 1/3 av orginalpriset

Estee Lauder serum för 1/3 av orginalpriset

Swiss Skinroller för ca 1/3 av orginalpriset

Dagens fynd: en tröja från H&M i 100% merinoull för 100kr, vilket betalades med en bonuscheck så den kosta mig ingenting! :)

Likes

Comments